تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی پایگاه خبری لقمه: مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: در گذشته ۷۰ درصد آب تهران از منابع سطحی و ۳۰ درصد از منابع آبی زیرزمینی تامین می‌شد، اما هم اکنون بیشتر از ۶۰ درصد از منابع آبی زیرزمینی و . . .
معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه ستاد تنظیم بازار: افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع پایگاه خبری لقمه: عارف گفت: هرگونه افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی به جز مواردی که کارگروه تنظیم بازار تایید و در ستاد تصویب می‌شود ممنوع است.
در میز اقتصاد مطرح شد؛ تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی گفت: با وجود آسیب به ۹ شهرک صنعتی در حمله رژیم صهیونی به ایران، هیچ شهرک صنعتی تعطیل نشد و با ادامه روند تولید، زنجیره تأمین و توزیع فعال . . .
فعلا شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم در دستور کار نیست پایگاه خبری لقمه: سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک گفت: فعلاً کالابرگ الکترونیک برای دهک‌های اول تا سوم شارژ شده و برنامه‌ای برای شارژ کارت الکترونیک سایر دهک‌ها تدوین نشده است.
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه پایگاه خبری لقمه: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه هفتم تیر سال جاری با تامین اعتبار به حساب سرپرستان خانوار دهک های یک تا سه درآمدی واریز می‌شود.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قم خبر داد تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قم در بازدید از تصفیه خانه آب جدید استان گفت: برای تأمین آب شرب پایدار و عبور از بحران در شرایط اضطراری و تابستان سال جاری، تلاش‌های شبانه روزی در حال انجام . . .
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دامپزشکی استان تهران فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام در روز عید سعید قربان به مردم تهران را اعلام کرد.
صفحه 1 از 42   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 












 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  هفت حرکت برای کنترل نامحسوس وزن! در بسیاری از موارد، ممکن است فکر کنیم با حذف یک وع...

  چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر...

  پاسخی به سوال قدیمی ارتباط بین غذا و سلامت روان رابطه بین غذا و سلامتی روان انسان دارای پیشینه تار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نظر گلاره عباسی درباره آشپزی مردها و زن‌ها كم و بیش اهل كار كردن در خانه است و تجربه خوبی در سوزاندن غذا دارد، اما تصمیم جدی گرفته است كه در سال 91 هم خانه‌داری و هم آشپزی‌اش را بهتر كند.
قند خون پایین، احتمال بروز زوال عقل را افزایش می‌دهد تحقیقات جدید نشان داد پایین بودن قند خون در افراد سالخوردۀ مبتلا به دیابت نوع دوم ممکن است خطر بروز زوال عقل را افزایش دهد.
رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی پایگاه خبری لقمه: یکی از شکایت‌های شایع خانم‌های باردار معضل درد معده، نفخ، سوزش و رفلاکس است. «مژگان تن‌ساز» پزشک و متخصص طب سنتی برای مادران عزیز در این دوران توصیه‌هایی کاربردی دارد.
یلدا، دانش كیهانی نیاكان ماست حضور هندوانه و سرخی میان آن شاید بی‌ارتباط با خورشید و شب میلاد او و سرخی خورشید نباشد. به‌طور كلی در شب یلدا میوه‌هایی خورده می‌شود كه نمادی از خورشید است مثل انار، هندوانه، سیب سرخ و لیموی زرد.