روزه داران وعده افطار خود را با مایعات ولرم شروع کنند


پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه گفت: برای جبران از دست دادن مایعات و مواد قندی در طول روز، روزه داران وعده افطار خود را با مایعات ولرم و نیمه گرم شروع کنند و از مصرف مایعات سرد و نوشابه‌ها خودداری کنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، منصور رضایی ، متخصص تغذیه گفت: برای جبران از دست دادن مایعات و مواد قندی در طول روز، روزه داران وعده افطار خود را با مایعات ولرم و نیمه گرم شروع کنند و از مصرف مایعات سرد و نوشابه‌ها خودداری کنند.

 

وی در گفت‌وگو با شبکه رادیویی سلامت با اشاره به رعایت اصول تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان گفت: همان طور که می دانید افراد در ایام مبارک رمضان متأسفانه، برای برطرف کردن افت قند و عطش با مصرف مایعات شیرین و سرد مثل نوشابه ها به استقبال افطار می‌روند که این کار، بسیار اشتباه است.

 

رضایی ادامه داد: توصیه ما این است که اگر افراد می خواهند مایعات و مواد قندی را که در طول روز از دست داده اند، در وعده افطار جبران کنند باید وعده افطار خود را با مایعات ولرم و نیمه گرم شروع کنند و از مصرف مایعات سرد و نوشابه ها به شدت خودداری کنند.

 

این متخصص تغذیه با بیان اینکه مصرف مایعات سرد در ایام ماه مبارک رمضان، اصلاً توصیه نمی شود، بیان کرد: بهتر است برای افطار از مایعات ولرم مثل چای و عسل یا خرما استفاده کرد. این ترکیبات، برای جبران قند و املاح از دست رفته بدن افراد روزه دار، بسیار مفید هستند.

 

وی در ادامه افزود: افرادی که به مدت 17 تا 18 ساعت روزه می گیرند بعد از وعده سحری دچار گرسنگی می شوند، افت قند پیدا می کنند و همین افت قند و حالت عطش فراوان تمایل آنها را به مصرف غذاها به ویژه غذاهای چرب و شیرین بیش تر می کند.

 

رضایی در ادامه تاکید کرد: مصرف این غذاها در وعده افطار آن هم برای معده ای که مدت ها خالی بوده است، ناگوار است و مشکلات گوارشی را دوچندان می کند.

 

وی تصریح کرد: به هرحال، با توجه به این که بعد از وعده افطار، وعده شام هم داریم توصیه ما این است که تا حد امکان در وعده افطار از غذاهای سبک استفاده و از مصرف غذاهای سنگین جداً خودداری شود؛ زیرا افطاری سنگین معمولاً مانع مصرف شام و حتی سحری می شود.

 

این متخصص تغذیه در پایان اظهارداشت: بهترین حالت برای مصرف افطاری همان افطاری سبک همراه با یک چای شیرین و ترکیب چای با عسل است؛ افطاری سبک و خوب نیازهای فرد را در وعده افطار تأمین می کند و دوساعت بعد نیز می تواند زمان مناسبی برای صرف شام باشد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 10427 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد بازدید: 2337 ساعت: 11:28 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه كودك خود را به خوردن سبزیجات تشویق كنیم؟ متخصصان تغذیه اطفال پیشنهاد می‌كنند كه اگر قصد دار...

  دیالیزی‌ها آجیل نخورند یک متخصص کلیه گفت: دیالیزی‌ها تا حد امکان آجیل نخو...

  تجربه کرونا و لزوم تاکید بر تغذیه سالم پایگاه خبری لقمه: حالا که شاید بیش از هر زمان دیگر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برای لاغری تا می توانید ماهی بخورید! پایگاه خبری لقمه: می خواهید لاغر شوید و در عین حال نمی توانید از خوردن غذاهای محبوبتان دست بکشید. ما یک پیشنهاد ویژه و هوس انگیز برای شما داریم، مصرف ماهی خود را افزایش دهید.
دستاوردهای سفرهای استانی رئیسی به خوزستان چه بود؟ پایگاه خبری لقمه: رئیسی وعده داده بود که به پاستورنشینی قناعت نخواهد کرد و اجرای این وعده را هم به فاصله دو روز از آغاز رسمی دولتش و با سفر به خوزستان تشنه و ملتهب آغاز کرد و برای سرزمین نفت با مردمانی نجیب و صبور، ۳۴ هزار میلیارد تومان اعتبار اختصاص داد.
نان و ته دیگ سوخته بخوریم؟ از خوردن تکه‌های غذاهای سوخته از جمله ته دیگ، نان و سیب‌زمینی سوخته امتناع کنید چون این گونه غذاها سرطان‌زا هستند.
10 راهکار برای دوری از کبد چرب با گسترش زندگی صنعتی و کم تحرک، مصرف غذاهای فرآوری شده و پرکالری و به طور کلی تغییر سبک زندگی سنتی به زندگی مدرن، شیوع بیماری‌های مزمن نیز در حال افزایش است. بیماری‌هایی نظیر دیابت، فشار خون، سکته قلبی، سرطان‌ها و سایر بیماری‌های مزمن که در گذشته صدایی از آنها شنیده نمی‌شد این روزها علت اصلی مراجعه به مراکز درمانی هستند.