پنجمین همایش مکمل‌های غذایی و رژیمی برگزار می‌شود


پایگاه خبری لقمه: پنجمین همایش مکمل‌های غذایی و رژیمی با هدف «کاربردها و سلامت مکمل‌ها در سندروم متابولیک برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، چهار دوره گذشته این همایش با تاکید بر موضوعاتی چون تجویز و مصرف منطقی مکمل‌های ورزشی، سلامت مکمل‌های ورزشی، جایگاه مکمل‌های غذایی و رژیمی در سلامت زنان، مادران و کودکان و تولید و واردات مکمل‌ها در راستای ارتقای کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی کشور و بهبود سلامت جامعه برگزار شد.

 

پنجمین همایش مکمل‌های غذایی و رژیمی که با نگاه ویژه به کاربرد مکمل‌های غذایی و رژیمی در بیماری‌های ناشی از سندروم متابولیک، ۲۶ تا ۲۸ اردیبهشت ۹۶ در مرکز همایش‌های بین المللی هتل المپیک برگزار می‌شود، ۱۴.۵ امتیاز بازآموزی برای گروه‌های هدف شامل دکترای حرفه‌ای پزشکی عمومی و پزشک عمومی شاغل در طرح خانواده، کارشناسی و کارشناسان ارشد رشته علوم تغذیه، دکترای حرفه‌ای داروسازی و داروسازی بالینی، گروه‌های داخلی (فوق تخصص گوارش بالغین) در نظر گرفته شده است.

 

همچنین  با توجه به اهمیت معرفی مکمل‌های ورزشی سالم و ترویج مصرف منطقی آنها در جامعه ورزشی، سمپوزیوم یک روزه سلامت مکمل‌های  ورزشی همزمان با این همایش برگزار خواهد شد.

 

دکتر عباس کبریایی­ زاده رئیس تولیدکنندگان مکمل­‌های رژیمی غذایی ایران، دکتر سید علی کشاورز مدیر گروه تغذیه بالینی دانشکده تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر جعفر میرفخرایی دبیر اتحادیه واردکنندگان مکمل‌های غذایی، رژیمی، ویتامینی و گیاهی ایران، دکتر امیرحسین جمشیدی مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده­های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، دکتر حسن شکوهی رئیس اتحادیه وارد کنندگان مکمل­ های رژیمی، غذایی، ویتامینی و گیاهی ایران، دکتر هدایت حسینی رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ­ای و صنایع غذایی کشور و دکتر محمد حضوری رئیس کمیته تغذیه فدراسیون پزشکی ورزشی مسئولین پنجمین همایش مکمل‌های غذایی و رژیمی هستند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10946 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۹ فروردين بازدید: 2743 ساعت: 8:45 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چند ضد اشتهای معجزه گر برای لاغری ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
2 ویتامین هاچه تاثیری بر زیبایی کودکان دارند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ آذر
3 مواد غذایی سرشار از کلسیم برای کودکان ۱۳۹۶ پنج شنبه ۴ آبان
4 افزایش بیماری‌های قلبی با مصرف داروهای گیاهی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ شهريور
5 داروها و مکمل‌های لاغری غیرمجاز ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد
6 رفع کم خونی از طریق تغذیه مناسب ۱۳۹۶ شنبه ۷ مرداد
7 از صرف خودسرانه مکمل‌های کلسیم خوداری کنید ! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ خرداد
8 ویتامین B5 را فراموش نکنید ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۳ آذر
9 آشنایی با زمان مصرف ویتامین‌ها و مکمل‌ها ۱۳۹۳ شنبه ۱۵ آذر
10 پیشگیری از سرماخوردگی با این ماده غذایی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۶ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهایی که از ریزش موها جلوگیری می کند‎ برای برخی افراد ریزش موها به دلیل ژنتیکی بودن این ...

  سم زدایی بدن با خوراکی در 48 ساعت تعطیلات آخر هفته‌ها تنها برای تمیز کردن خانه نیست،...

  این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است پایگاه خبری لقمه: گزارش‌ها حاکی از آن است که به زو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تسهیل صدور مجوز کسب و کار تنها برای هتل و بوم گردی‌ها افزایش صدور مجوز تاسیسات گردشگری در سال ۱۴۰۲ ، بیش از آنکه معلول قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار باشد،حاصل سیاست‌های وزارت میراث فرهنگی در حمایت از بومگردی ها و هتلهاست.
سلامت قلب با مصرف انگور محققان بر اساس نتایج تحقیقات خود گفتند که مصرف انگور قرمز خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی را در افراد کاهش می‌دهد و برای بسیاری از بیماریها مفید است.
بحران خشکسالی خوزستان چطور تشدید شد!؟ پایگاه خبری لقمه: صدور مجوز شالیکاری و انتقال تصمیم‌گیری در ارتباط با صدور مجوز سالانه کاشت برنج به نهادهای منطقه‌ای توسط هیأت وزیران، دولت را به بانی اصلی تشدید بحران آب در خوزستان تبدیل می‌کند.
مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر اثر می‌گذارد کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر تاثیرگذار است.