توقف گُرگرفتگی و علائم یائسگی با مصرف عصاره شبدر قرمز


پایگاه خبری لقمه: عصاره شبدر قرمز تخمیرشده موجب توقف گُرگرفتگی و سایر علائم یائسگی می شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، تحقیق جدید محققان دانشگاه آرهوس دانمارک اثبات کرده است که استفاده از شبدر قرمز به شکل عصاره حاصل از تخمیر به شکل قابل توجهی موجب کاهش تعداد دفعات و شدت گُرگرفتگی های روزانه می شود.

 
مطالعات همچنین نشان می دهد این عصاره به شکل عادی از تسریع از بین رفتن استخوان ها در دوره یائسگی پیشگیری می کند.
 
این یافته ها بسیار امیدبخش هستند چراکه فواید آن بدون عوارض جانبی هورمون درمانی که موجب افزایش ریسک سرطان و بیماری های قلبی-عروقی می شود، اتفاق می افتد.
 
به گفته محققان، ایزوفلاوون ها و پروبیوتیک های موجود در شبدر قرمز موجب کاهش علائم یائسگی می شوند.
 
مکس نورمن لامرت، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «فرآیند تخمیر عصاره گل شبدر قرمز موجب ایجاد این تاثیر می شود چراکه تخمیر اسیدلاکتیک موجب افزایش قابلیت زیستی ترکیبات شبه استروژن موسوم به ایزوفلاون ها یا فیتواستروژن ها می شود که شبدر قرمز هم به وفور دارای این مواد است.»
 
وی در ادامه می افزاید: «مشکل مربوط به ایزوفلاون ها این است که به سختی هضم می شوند چراکه به طور طبیعی به مولکول های قند پیوند خورده که در نتیجه مانع از جذب آن می شود. از اینرو بخش بزرگی از ایزوفلاون های مصرفی به شکل قرص یا کپسول بدون ورود به جریان خون از روده دفع می شوند.»
 
وی در ادامه می افزاید: «اما این مشکل بواسطه قرارگیری عصاره شبدر قرمز در معرض فرآیند تخمیر رفع می شود. به لحاظ فنی، این فرآیند موجب تفکیک مولکول های قند از ایزوفلاون ها شده و در نتیجه قابلیت زیستی آن افزایش می یابد.»
 
در این تحقیق زنان به دو گروه ۳۰ نفری تقسیم شدند: گروه اول روزانه به مدت ۱۲ هفته ۱۵۰ml عصاره شبدر قرمز نوشید و گروه دوم محصولی مشابه دارونما را مصرف می کرد.
 
بعد از ۱۲ هفته و با اندازه گیری علائم گرگرفتگی در زنان، مشخص شد مصرف عصاره شبدر قرمز تاثیر شگرفی بر کاهش تعداد دفعات و شدت گرگرفتگی ها داشته است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11265 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۶ تير بازدید: 1788 ساعت: 9:53 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آشنایی با خواص پودر کاری ۱۳۹۰ شنبه ۲۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  لبنیات محلی بخوریم یا نه؟ آیا واقعا این لبنیات محلی و طبیعی هستند و چه افراد...

  فواید خوردن ماهی در دوران بارداری برای کودک یک کارشناس تغذیه، برای پیشگیری از حالت تهوع در درو...

  5 ماده غذایی مفید برای سبد غذایی اسفندماه اگر خیلی مراقب وزن خود هستید و می‌ترسید که شکلات چ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با ضدچروک و لک طبیعی آشنا شوید پودر جوانه گندم سرشار از ویتامین C و E است. از همین‌رو یک ضد‌لک قوی به شمار می‌رود و مصرف آن به صورت خوراکی یا ماسک، از ایجاد لکه‌های ناشی از آفتاب جلوگیری می‌کند.
افزایش ریزش مو با چه خوراکی‌هایی اتفاق می‌افتد یک متخصص پوست و مو با تاکید بر اینکه رفتارهای نادرستی در بین افراد وجود دارد که باعث بروز ریزش موی غیرطبیعی در افراد می‌شود، گفت: یکسری عادات تغذیه‌ای و رفتاری در مردم رواج یافته که به صورت ناآگاهانه انجام می‌شود و این امر باعث افزایش شمار بیمارانی که به علت ریزش مو به مطب پزشکان مراجعه می‌کنند، شده است.
با این صبحانه وزنتان کاهش می‌یابد مصرف صبحانه غنی از پروتئین موجب سرکوب هورمون‌های مسئول اشتها می‌شود.
نمکدان ها را بشکنید! معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان میزان مصرف روزانه نمک در میان خانوارهای کردستانی را سه گرم بیشتر از نیاز بدن به مصرف این ماده دانست و نسبت به تبعات مصرف بی رویه این ماده هشدار داد.