وزیر جهادکشاورزی: وضعیت فعلی تولید روغن کشور مناسب نیست


پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه اکنون برای تامین بیش از 90 درصد روغن مورد نیاز کشور وابسته ایم، گفت: وضعیت فعلی تولید روغن خوراکی کشور مناسب نیست و باید این وابستگی را کاهش دهیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، « محمود حجتی» روز یکشنبه در جشن ملی تولید شکر که در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران برگزارشد، افزود: در حال حاضر تنها بین 6 تا 7 درصد روغن مورد نیاز کشور در داخل تولید می شود که این میزان کافی نیست.

وی گفت: حتمال اینکه هر کشوری دچار فراز و نشیب شود، وجود دارد، زیرا در زمان تحریم های ظالمانه علیه ایران در تیر و مردادماه سال 1392 کشور نیاز مبرم به واردات داشت، اما امکان واردات وجود نداشت بنابراین ما نمی توانیم بیش از 90 درصد نیاز روغن کشور را وابسته باشیم. 
وزیر دولت تدبیر و امید معتقد است همانگونه که در صنعت قند و شکر می توانیم به خودکفایی برسیم در بخش روغن نیز می توانیم بخش قابل توجهی از نیاز کشور را در داخل تامین کنیم که این مهم ضرورت کشور و بخش کشاورزی است.
 
افزایش سه برابری تولید دانه های روغنی 
 
وزیر جهادکشاورزی اضافه کرد: باوجود سرمازدگی سال گذشته و از بین رفتن مزارع امسال موفق شدیم سه برابر سال گذشته تولید دانه روغنی داشته باشیم.
حجتی از افزایش 300 هزار هکتاری سطح زیرکشت دانه های روغنی در سال جاری خبرداد و پیش بینی کرد: امسال در تناوب کشت گندم سطح زیرکشت دانه های روغنی افزایش می یابد یعنی سطح زیرکشت گندم کاهش و به کلزا اختصاص می یابد.
 
عملکرد 9.5 تن کلزا در هکتار رکورد جهانی را زد 
 
وی از رکورد جهانی عملکرد تولید کلزا در واحد سطح در استان کرمانشاه خبر داد و افزود: با پشتیبانی و حمایت و تعامل جهانی توانستیم رکورد عملکرد تولید کلزا در جهان را با 9.5 تن در هکتار به خود اختصاص دهیم به طوری که در یک مزرعه استان کرمانشاه با نظارت فرانسوی ها و تامین بذر مناسب این امکان ایجاد شد.
حجتی گفت: این میزان عملکرد تولید دانه کلزا به معنای تولید 4 تن روغن استحصالی در هر هکتار است.
وزیر جهاد کشاورزی برهمکاری اعضای اتاق ایران، صنعت روغن و روغن کشی و واردکنندگان برای کاهش وابستگی به واردات روغن تاکید کرد.
 
به گزارش ایرنا، امروز در جشن ملی تولید شکر که با حضور وزیر جهاد کشاورزی کابینه یازدهم و 'محمد نهاوندیان' رئیس دفتر رئیس جمهوری در محل اتاق بازرگانی ایران برگزار شد،جمال الدین عباسیان، مهدی مفیدی و اسماعیل برادران حسینی به عنوان تولید کنندگان برتر شکر و همچنین به صورت نمادین 'محمود حجتی' وزیر جهاد کشاورزی با دریافت لوح تقدیر تجلیل شدند.
حجتی در این مراسم گفت که تولیدشکر در دولت یازدهم با رشد 50 درصدی به یک میلیون و 650 هزار تن رسید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 11421 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد بازدید: 978 ساعت: 3:50 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
2 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
3 برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
4 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
5 ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
6 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7 رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه تولید مواد دارویی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
8 امسال؛ برگزاری جشن خودکفایی با تولید ۱۵ میلیون تن گندم ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
9 افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
10 تولید نسل جدید داروهای درمان سرطان با یک‌دهم قیمت نمونه مشابه خارجی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
11 این ترش مزه‌های غیر بهداشتی را نخرید ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه‌هایی با طعم سرطان! همه متخصصان علوم پزشکی به مردم توصیه می‌کنند که بر...

  تنظیم غلظت خون با تغذیه استفاده‌ی فراوان از میوه‌ها و سبزی‌های تازه در روز...

  آیا می‌توان با تغذیه مناسب به جنگ سرطان رفت؟ همه ما مطالب زیادی خوانده‌ایم که تأکید کرده‌اند تغ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

صبحانه، ناهار یا شام؟ کدام را حذف کنیم؟! وعده های غذاییبه طور کل در علم تغذیه در مورد یک وعده غذایی صحیح صحبت نمی‌شود و در مورد الگوی خوراکی صحیح صحبت می‌شود.
دلسوزترین گیاه دارویی برای دستگاه گوارش «هل» به عنوان طعم‌دهنده‌ مطبوع مواد خوراکی شناخته شده اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش، خاصیت دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین مشکلات و ناراحتی‌های گوارشی استفاده می‌شود.
قند خون پایین، احتمال بروز زوال عقل را افزایش می‌دهد تحقیقات جدید نشان داد پایین بودن قند خون در افراد سالخوردۀ مبتلا به دیابت نوع دوم ممکن است خطر بروز زوال عقل را افزایش دهد.
تشخیص علت کمبود وزن، اولین قدم برای درمان لاغری یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه اولین گام در درمان لاغری تشخیص علت کمبود وزن است، گفت: بررسی تاریخچه پزشکی، میزان مصرف غذایی فرد، کمبودهای تغذیه‌ای و همچنین عادت غذایی اولین کاری است که باید در خصوص تعیین رژیم غذایی برای این افراد انجام شود.