وزیر جهادکشاورزی: وضعیت فعلی تولید روغن کشور مناسب نیست


پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه اکنون برای تامین بیش از 90 درصد روغن مورد نیاز کشور وابسته ایم، گفت: وضعیت فعلی تولید روغن خوراکی کشور مناسب نیست و باید این وابستگی را کاهش دهیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، « محمود حجتی» روز یکشنبه در جشن ملی تولید شکر که در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران برگزارشد، افزود: در حال حاضر تنها بین 6 تا 7 درصد روغن مورد نیاز کشور در داخل تولید می شود که این میزان کافی نیست.

وی گفت: حتمال اینکه هر کشوری دچار فراز و نشیب شود، وجود دارد، زیرا در زمان تحریم های ظالمانه علیه ایران در تیر و مردادماه سال 1392 کشور نیاز مبرم به واردات داشت، اما امکان واردات وجود نداشت بنابراین ما نمی توانیم بیش از 90 درصد نیاز روغن کشور را وابسته باشیم. 
وزیر دولت تدبیر و امید معتقد است همانگونه که در صنعت قند و شکر می توانیم به خودکفایی برسیم در بخش روغن نیز می توانیم بخش قابل توجهی از نیاز کشور را در داخل تامین کنیم که این مهم ضرورت کشور و بخش کشاورزی است.
 
افزایش سه برابری تولید دانه های روغنی 
 
وزیر جهادکشاورزی اضافه کرد: باوجود سرمازدگی سال گذشته و از بین رفتن مزارع امسال موفق شدیم سه برابر سال گذشته تولید دانه روغنی داشته باشیم.
حجتی از افزایش 300 هزار هکتاری سطح زیرکشت دانه های روغنی در سال جاری خبرداد و پیش بینی کرد: امسال در تناوب کشت گندم سطح زیرکشت دانه های روغنی افزایش می یابد یعنی سطح زیرکشت گندم کاهش و به کلزا اختصاص می یابد.
 
عملکرد 9.5 تن کلزا در هکتار رکورد جهانی را زد 
 
وی از رکورد جهانی عملکرد تولید کلزا در واحد سطح در استان کرمانشاه خبر داد و افزود: با پشتیبانی و حمایت و تعامل جهانی توانستیم رکورد عملکرد تولید کلزا در جهان را با 9.5 تن در هکتار به خود اختصاص دهیم به طوری که در یک مزرعه استان کرمانشاه با نظارت فرانسوی ها و تامین بذر مناسب این امکان ایجاد شد.
حجتی گفت: این میزان عملکرد تولید دانه کلزا به معنای تولید 4 تن روغن استحصالی در هر هکتار است.
وزیر جهاد کشاورزی برهمکاری اعضای اتاق ایران، صنعت روغن و روغن کشی و واردکنندگان برای کاهش وابستگی به واردات روغن تاکید کرد.
 
به گزارش ایرنا، امروز در جشن ملی تولید شکر که با حضور وزیر جهاد کشاورزی کابینه یازدهم و 'محمد نهاوندیان' رئیس دفتر رئیس جمهوری در محل اتاق بازرگانی ایران برگزار شد،جمال الدین عباسیان، مهدی مفیدی و اسماعیل برادران حسینی به عنوان تولید کنندگان برتر شکر و همچنین به صورت نمادین 'محمود حجتی' وزیر جهاد کشاورزی با دریافت لوح تقدیر تجلیل شدند.
حجتی در این مراسم گفت که تولیدشکر در دولت یازدهم با رشد 50 درصدی به یک میلیون و 650 هزار تن رسید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 11421 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد بازدید: 1125 ساعت: 3:50 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
4 تولید دارو‌های زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
5 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
6 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
7 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
8 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
9 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
11 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با آب اضافی حاصل از پخت‌وپز چه کنیم زمانی که بدانید مواد آب‌پز هر کدام ماده مغذی‌ای در...

  میوه‌های پاییزی لاغرتان می‌كند بهترین روش برای جلوگیری از معضل چاقی در این فصل اس...

  غذاهایی که دشمن روده‌ اند در حال حاضر در بسیاری از نقاط دنیا، سرطان و از جمل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درمان ناباروری زنان با رژیم غذایی یک فوق تخصص تغذیه ناباروری گفت: زنانی که به ناباروری مبتلا هستند، نباید از چربی های اشباع مانند لبنیات چرب و دنبه زیاد استفاده کنند.
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: در سال‌هایی که ایران برای جذب گردشگر تلاش می‌کند تا چهره‌ای حرفه‌ای‌تر و مدرن‌تر از خود به جهان نشان دهد، یکی از نقاط کور این تلاش‌ها بی‌تردید نبود یک نظام استاندارد برای رده‌بندی رستوران‌ها و مراکز پذیرایی است؛ مسأله‌ای که نه تنها در کیفیت تجربه گردشگران، بلکه در رضایت خود شهروندان نیز تأثیر مستقیم دارد.
چرا در رستوران‌ها و هتل‌های ایرانی غذاهای محلی عرضه نمی‌شود؟ یک فعال حوزه گردشگری معتقد است غذای ایرانی نه تنها چیزی از غذاهای کشورهای مشهور کم ندارد، بلکه حرف بسیاری برای گفتن دارد اما گردشگری ایران متولی ندارد و هر روز شاهد یک مدیر و یک تصمیم است.
آموزش تصویری تزیین قهوه برای خیلی از افراد ظاهر مواد غذایی از اهمیت خاصی برخوردار است و به عنوان یکی از مهمترین موارد انتخاب خوراک، به آن توجه می کنند.