ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت پایگاه خبری لقمه: معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد: با اجرای برنامه مشترک با اتحادیه اروپا، محدودیت صادرات پسته ایران رفع و این اتحادیه از سلامت پسته ایرانی تقدیر کرد؛ محصولی که سالانه ۱ . . .
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندم‌کاران واریز شد پایگاه خبری لقمه: دولت بخشی از مطالبات گندم‌کاران را پرداخت کرد. کشاورزانی که محصول خود را تا ۷ تیر تحویل داده بودند، مشمول واریزی اخیر شدند.
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب پایگاه خبری لقمه: مدیر جهاد کشاورزی تفت از کاشت موفق گیاه آپونتیا (گلابی خاردار) در گلخانه‌های این شهرستان خبر داد؛ گیاهی مقاوم به سرما و کم‌آب‌خواه که به عنوان راه‌حلی نوین برای مقابله با خشکسالی معر . . .
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند پایگاه خبری لقمه: در نشست فعالان صنعت خوراک دام و طیور، وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر لزوم «توازن در واردات نهاده‌ها»، از آغاز اصلاحات ساختاری در مسیر تأمین کالاهای اساسی و کاهش زمان ثبت سفارش‌ها خبر . . .
نقشه جامع کاربری اراضی کشاورزی در حال تهیه و تدوین است پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر مهندسی و حدنگاری سازمان امور اراضی کشور از تهیه نقشه جامع کاربری اراضی کشاورزی با هدف دستیابی به آمار دقیق و بسترسازی برای اجرای طرح آمایش سرزمین خبر داد.
صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به تاکید رئیس جمهور مبنی بر مراقبت از سفره مردم گفت: در شرایط کنونی تمرکز و اهتمام بر تنظیم بازار است اما نباید از تولید در ماه‌های آینده و سال‌های پیش‌رو . . .
۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق پایگاه خبری لقمه: یک مقام مسئول گفت: مدیریت مصرف برق چاه‌های کشاورزی بر اساس برنامه‌ زمان‌بندی شده و با توجه به پروانه بهره‌برداری چاه‌ها انجام می‌شود.
صفحه 1 از 117   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا مردان باید میوه های توت مانند مصرف کنند؟ محققان اظهار کرده اند که خوردن توت فرنگی ها، توت ...

  برای جذب بهتر آهن به همراه غذا، آبلیمو مصرف کنید برای جذب بهتر آهن همراه با غذا نوشابه‌های گازدار و...

  انگور سردردآور است انگور کالری کمی‌دارد و سرشار از ویتامین C و فیبر ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توجه ویژه به بخش كشاورزی و امنیت غذایی در دولت آینده ضروری است پایگاه خبری لقمه: دكتر حامد نجفی معتقد است توجه ویژه دولت آینده به بخش كشاورزی و امنیت غذایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان پایگاه خبری لقمه: متخصصان معتقدند نوشیدنی‌های انرژی‌زا ۳۰ درصد ضربان قلب را افزایش داده و باعث ایجاد ریتم غیرطبیعی ضربان می‌شود؛ ریتم غیر طبیعی ضربان قلب می‌تواند منجر به سکته و مرگ افراد شود. در عین حال افزایش فشار خون و بلوغ زودرس هم از دیگر عوارض این دسته از نوشیدنیهای محبوب است.
اخلاق مداری زیربنای کار حرفه ای من در آشپزی است پایگاه خبری لقمه: سرآشپز رضا جعفریان گفت: سعی کرده ام در درجه اول اخلاق را پیش زمینه کاری خودم قرار دهم و هیچگاه دچار غرور نشوم.
لاغری از درون با به کارگیری این دستورات هورمون‌ها صرفا مسئول پرمویی یا كم‌مویی یا رقم خوردن دوره‌های ماهانه نیستند. در واقع هورمون‌های زیادی در بدن شما هستند كه تمام روند غذا خوردن تا چاق شدن یا نشدن شما را كنترل می‌كنند. حتی خود سلول‌های چربی هم هورمون‌های مختلفی تولید می‌كنند. اما چیزی كه ممكن است شما آن را ندانید این است كه می‌توانید كارهایی انجام دهید كه این مواد شیمیایی قوی به‌نفع شما كار كنند.