تولید دارو‌های زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست


پایگاه خبری لقمه: یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی و تولید محصولات نوترکیب زیستی شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، این محصولات که بر پایه ترکیبات طبیعی و زیستی مانند قارچ خوراکی، جلبک اسپیرولینا و سرم خون انسانی برای درمان طیف وسیعی از بیماری‌ها و مشکلات پوستی است. قابلیت ترمیم زخم، جوانسازی و بازسازی پوست را بدون ایجاد حساسیت یا عوارض شیمیایی دارد.

 
 ماریا بیهقی، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان اظهار داشت: در فرآیند تولید محصولات ترمیمی پوست، ما از منابع طبیعی مانند قارچ خوراکی «شی‌ناگه»، جلبک اسپیرولینا و سرم خون انسانی به عنوان سیستم‌های تحویل و حامل‌های دارویی استفاده کرده‌ایم. این ترکیبات نقش مؤثری در درمان بسیاری از بیماری‌های پوستی ایفا می‌کنند. 
 
وی افزود: در کنار این ترکیبات پایه، از عصاره گیاهان دارویی نیز برای کاهش تولید ملانین و مقابله با رادیکال‌های آزاد بهره گرفته شده است که به روشن‌سازی و جوان‌سازی پوست کمک شایانی می‌کند.
 
بیهقی با تأکید بر ویژگی‌های نوآورانه این محصولات، تصریح کرد: ترکیبات مهندسی‌شده ما به تکثیر مجدد سلول‌های پوستی، بازسازی کلاژن و پیشگیری از هیپرپلازی (رشد بیش از حد بافت) زخم کمک می‌کنند. این رویکرد، درمانی جامع و هدفمند را برای مشکلات پوستی فراهم می‌آورد.
 
این فعال فناور، درباره مزایای این دارو‌های زیستی گفت: در فرآیند تولید این داروها، از روش‌های سنتز پیشرفته و ترکیبات سینرژیک اختصاصی بر پایه سلول انسانی استفاده شده است. این امر نه فقط عملکردی بالا و منحصر‌به‌فرد به محصولات می‌بخشد، بلکه تضمین می‌کند که هیچ‌گونه حساسیت یا عارضه شیمیایی برای کاربران ایجاد نشود.
 
مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان خاطرنشان کرد: این ترکیبات زیستی کاربرد‌های گسترده‌ای دارند و برای ترمیم زخم‌ها، درمان بیماری‌های هایپرپیگمانتاسیون (لک‌های پوستی)، اگزما، زخم‌های دیابتی، افتادگی پوست و پیری پوست قابل استفاده هستند. علاوه بر این، با توجه به کاهش هزینه‌های تولید، این محصولات از نظر اقتصادی نیز مقرون‌به‌صرفه هستند و می‌توانند دسترسی به درمان‌های پیشرفته پوستی را برای عموم فراهم کنند. 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :صدا و سیما

کد: 15859 تاریخ نشر: ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير بازدید: 361 ساعت: 1:41 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چربی‌سوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
3 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
6 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
7 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
8 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
9 رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه تولید مواد دارویی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
10 ۱۰ قلم داروی پرفروش در ایران/ سهم ۴۰ درصدی آنتی بیوتیک ها ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تا گرسنه نشده اید، غذا نخورید پایگاه خبری لقمه:تازه ترین مطالعات محققان غربی موی...

  28 سال عمر بیشتر با قطع کامل مصرف الکل پایگاه خبری لقمه: دانشمندان سوئدی به نتیجه رسیدند ...

  تعریف و اثرات اختلالات خوردن پایگاه خبری لقمه: اختلالات خوردن دسته ای از اختلال...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با رژیم لاغری بر اساس مشخصات هورمونی/2 هر بیماری یا اختلالات هورمونی می‌تواند منشأ چاقی و اضافه‌وزن باشد. به همین دلیل لازم است که در دوره‌ی یائسگی، مصرف قرص‌های ضد بارداری یا بلوغ تغذیه‌ی سالمی در پیش بگیرید و حتماً ورزش کنید.
مواجهه مردم با خرید شب عید چگونه است/ توزیع کالاها توسط کاسبان امین پایگاه خبری لقمه: در قالب طرح «کاسبان امین»، کسبه امین در سراسر کشور توسط اتاق اصناف شناسایی می‌شوند و کالاهای اساسی مثل روغن، شکر و مرغ جهت توزیع، در اختیارشان قرار می‌گیرد.
طب مدرن یا سنتی؛ کدام‌یک دوای دردهای امروز ماست؟ پایگاه خبری لقمه: دردهای عجیبی از راه رسیده است. می‌گویند پزشکی مدرن از درمان عاجز است. آیا طب سنتی ممکن است بتواند کاستی‌های علم مدرن را جبران کند؟
سکته یک کودک 9 ساله به دلیل چربی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: هر چه تعداد مواد غذایی در حالت فریز شده در یک خانه بیشتر شود میزان سلامت عمومی اعضای خانواده کاهش می‌یابد.