پیشرفت بیماری های کبدی با مصرف داروهای ریفلاکس معده


پایگاه خبری لقمه: محققان دریافتند مصرف داروهای رایج ریفلاکس اسید معده، با تغییر در باکتری های خاص روده، منجر به آسیب کبدی و پیشرفت بیماری های مزمن کبدی می شوند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، حدود ۱۰ درصد مردم از داروی مهارکننده پمپ پروتون (PPI) برای توقف ترشحات اسید معده و از بین بردن علائم سوزش سر دل و ریفلاکس معده استفاده می کنند. درصد استفاده کنندگان از این داروها در بین مبتلایان به بیماری های مزمن کبدی تا ۷ برابر افزایش پیدا می کند.

 
سیروز کبدی دوازدهمین عامل مرگ و میر در جهان محسوب شده و تعداد افراد مبتلا به بیماری های مزمن کبدی به سرعت در کشورهای غربی درحال افزایش است. علت این افزایش ناشی از افزایش شیوع چاقی است که با کبد چرب غیرالکی نیز مرتبط است.
 
فقدان اسید معده باعث افزایش رشد باکتری های انتروکوک در روده و انتقال آن به کبد می شود که موجب بروز التهاب و تشدید بیماری های مزمن کبدی می گردد.
 
انواع داروهای PPI موجود در بازار عبارتند از Prilosec، Nexium و Prevacid.
 
محققان دانشکده پزشکی دانشگاه کالیفرنیا در تحقیقات خود بر روی موش و انسان به شواهدی دست یافتند که نشان می دهد، توقف اسید معده به گونه ای منجر به تغییر در باکتری های خاص روده می شود که باعث بروز آسیب کبدی و پیشرفت ۳ نوع بیماری مزمن کبدی می گردد.
 
برند شنابل، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «معده با تولید اسید معده، میکروب های فرآوری شده را از بین می برد و مصرف دارو برای توقف اسید معده می تواند ترکیب میکروبیوم روده را تغییر دهد.»

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 12122 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر بازدید: 90 ساعت: 11:24 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گیاهان مدیترانه ای سلاح جدیدی برای مبارزه با آلزایمر و پارکینسون ۱۳۹۶ جمعه ۲۲ دي
2 نشانه های وجود بیماری لثه چیست؟/نقش بزاق دهان در جرم سازی دندان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۷ دي
3 آیا اختلال در عملکرد کلیه منجر به دیابت می شود؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۶ دي
4 تب یونجه چیست؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۴ دي
5 کاهش خطر تصلب شریان با مصرف دوز بالای ویتامین D ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۴ دي
6 سمنان و خراسان رضوی دو استان بدون آنفولانزای مرغی/ 60 تن تخم مرغ وارد شد ۱۳۹۶ شنبه ۹ دي
7 حفظ سلامت قلب کمک با مصرف روزانه آجیل و سویا ۱۳۹۶ دوشنبه ۴ دي
8 مصرف آب هویج در بهبود چه بیماری هایی موثر است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ آذر
9 جولان آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، صنعت مرغداری از پا انداخت ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
10 ارتباط چای داغ با بیماری های چشمی ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
11 سریع‌ترین راه های درمان برفک دهان را بشناسید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  برنج و ماهی دودی واقعاً اضافه وزن می‌آورند؟ شاید تعجب کنید وقتی بفهمید مدتی است بسیاری از محصو...

  حقایقی درباره "تاریخ انقضا"ی موادغذایی برای بسیاری از ما بارها اتفاق افتاده که مقابل یخچا...

  روغن‌ زیتون را حرارت ندهید کارشناسان تغذیه در چند مطالعه مختلف تاکید کردند که...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

12 غذا برای خانم هایی که بتازگی مادر شده‌اند به عنوان خانمی که اخیرا مادر شده ، یکی از بهترین کارهایی که می توانید برای خود و کودک خود انجام دهید، اینست که غذای سالم بخورید.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
حفظ خونسردی با نعناع گرچه در گذشته استرس آنقدرها هم شایع نبود، اما طب سنتی نسخه‌های ضداضطراب موثری دارد که می‌تواند در قرن بیست و یکم به کمک شما بیاید تا بار دیگر لذت آرامش را بچشید.
فواید طبی فلفل دلمه ای فلفل دلمه ای علاوه بر اینكه سرشار از ویتامین ها و تركیبات مفیدی است كه از ابتلا به انواع بیماری های پیشگیری می كند، طعم خوب و دلچسبی هم به غذاها می بخشد .