فرمول تغذیه‌ای برای شفاف‌سازی و لطافت پوست


شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی توصیه هایی را برای شفاف‌سازی و لطافت پوست ارائه داده است.

به گزارش لقمه، شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی گفت: از بهترین تنقلاتی که توصیه می شود افراد مصرف کنند،میوه ها و سبزیجات هستند ،میوه ها علاوه بر این که باعث لطافت پوست می شوند ،ویتامین هایی را که برای شفافیت پوست لازم است را هم تامین می کنند،در نهایت باعث جلوگیری از ضایعات پوستی و جوش می شود.

شهزاد محمدیان کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی در پاسخ به این سوال که مصرف آجیل و تنقلات چه تاثیری بر روی پوست می گذارد گفت:«شیرینی ها و مغزها سرشاراز چربی ها، روغن ها و اسید های چرب هستندوهم چنین این مواد حاوی مقادیر زیادی قند و شیرینی هستند،در نتیجه این مواد می توانند صافی و شفافیت پوست،جوش و آکنه را تحت تاثیر قرار دهند و باعث تحریک جوش بشوند.»

محمدیان تاکید کرد:« اسید های چربی که در این مواد غذایی وجود دارد، باعث افزایش تحریک آکنه های پوستی می شود.»

وی در ادمه گفت:« مصرف این مواد غذایی می تواند باعث تحریک آکنه وجوش مخصوصا در کسانی که در سن بلوغ هستند نیز شود.»
این کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی افزود:«این مواد غذایی علاوه بر تاثیراتی که بر روی پوست می گذارند می تواند باعث افزایش وزن هم بشوند.»
بنابراین توصیه ما این است که :«دراین ایام اگرافرادهر روزبه دید و بازدید می روند مصرف آجیل را محدود کنند به صورتی که هفته ای یک یا دو بار و در حدخیلی کم مغز بخورند.»

وی تاکید کرد:«تازه بودن آجیل امری بسیار مهم تلقی می شود، مغزهای کهنه می تواند آکنه ها و اگزما را در پوست افرادی که مستعد به جوش هستند افزایش دهد.»

شهزاد محمدیان در ادامه گفت:«از آنجایی که مغزها آلرژی زا هستندو می توانند باعث ایجاد آکنه،جوش،اگزما ویا سایرضایعات پوستی شوند،اگر فردی سابقه آلرژی نسبت به آجیل وتنقلات دیگررا دارد باید ازخوردن این گونه مواد غذایی درایام عید اجتناب کند.»

کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی خاطر نشان کرد:«کاکائوها وشکلات ها مخصوصاً اگرهمزمان با آجیل استفاده شوند،باعث تحریک پوست می شوند،بعضی از افرادکه سابقه انواعی ازمیگرن ها را دارند با خوردن شیرینی ها یا کاکا ئو ها تحریک می شوند که توصیه می شود از خوردن این مواد اجتناب کنند.»

کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی گفت:«از بهترین تنقلاتی که توصیه می شود که افراد مصرف کنند،میوه ها و سبزیجات هستند ،میوه ها علاوه بر این که باعث لطافت پوست می شوند ،ویتامین هایی را که برای شفافیت پوست لازم است را هم تامین می کنند،در نهایت جلو گیری از ضایعات پوستی و جوش می کنند.»

وی تاکید کرد:« نوشیدن آب در این ایام حائز اهمیت است کمبود آب در این ایام می تواند باعث گودافتادن زیر چشم وایجاد ضایعات پوستی شود.»

شهزاد محمدیان در رابطه با حساسیت پوستی در فصل بهار گفت:« دو نوع آلرژی در این ایام داریم:اولین نوع آلرژی که نسبت به مغزها وجود دارد و توصیه ما این است افرادی که سابقه آلرژی دارند از خوردن مغزها دراین ایام خودداری کنندو مصرف ماده آلرژی زا را کاهش دهد.دومین نوع از آلرژی ها نسبت به فصل بهار وگرده افشانی است که توصیه بر این است که افراد از حضور در فضای بازومحیط هایی که گرده افشانی زیاد تراست خودداری کند ومصرف مایعاتی مثل آب،شیرو میوه را افزایش دهند.»

وی در پایان افزود:« تعادل و تنوع را دراین ایام حفظ کنند،محدودیت مصرف مواد پرکالری را برای خود ایجاد کنند،تاکید عمده دیگر برای داشتن پوست سالم مصرف آب در ایام عید مخصوصا درهنگام سفر است .»


نقل از :سلامت نیوز

کد: 3758 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۰ ارديبهشت بازدید: 4989 ساعت: 10:30 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سه راهکار برای ‌تحول در بخش کشاورزی و رشد امنیت غذایی ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۵ مهر
2 راهنمای خرید گردو/گردوی ایرانی یا خارجی؟ ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۲ آذر
3 معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۴ مهر
4 نکاتی که می‌تواند شادابی و جوانی پوست را تضمین کند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
5 سریع‌ترین راه های درمان برفک دهان را بشناسید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
6 روش های موثر خانگی در درمان جوش‌های پوستی آبله مرغان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
7 ویتامین هاچه تاثیری بر زیبایی کودکان دارند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ آذر
8 درمان خانگی جای جوش و لک های قهوای پوست ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
9 کمبود ویتامین c را جدی بگیرید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۹ آذر
10 روش‌های موثری که سلامت پوست را حفظ می کند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
11 چگونه پوست خود را سم زدایی کنیم ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لزوم مصرف ویتامین ها و املاح چیست

  ارتباط استرس با مشکلات گوارشی پایگاه خبری لقمه: استرس می‌تواند باعث ایجاد طیفی ا...

  مضرات نوشیدنی های انرژی زا همه می دانیم که نوشیدنی های گازدار برای سلامت خوب ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طرز تهیه ی املت قارچ در مایکروویو ترکیب تخم مرغ با مواد غذایی مختلف، املت های متنوع و متفاوتی را به وجود می آورد که عموما بسیار پر طرفدارند.
شیرین کام بدون کالری زیاد کوچک و بزرگ ندارد. همه ما کمابیش عاشق طعم شیرین هستیم و خوردن شیرینی، نوشابه، بستنی و غیره را با هیچ‌چیزی در دنیا عوض نمی‌کنیم. البته خودتان بهتر می‌دانید که مصرف زیاد قند و شیرینی‌جات و نوشیدنی‌های شیرین برای سلامتی خوب نیست و مصرف بیش از اندازه این قبیل خوردنی‌ها زمینه ابتلا به چاقی و خدای نکرده دیابت نوع2 را فراهم می‌کند.
افزایش وزن به روش سالم با این که بیشتر وقت ها درباره اتخاذ روش های سالم کاهش وزن گفته و شنیده ایم اما نباید این نکته را فراموش کنیم که تعدادی از افراد از لاغری مفرط رنج می برند.
فلج حنجره در اثر مصرف سم تجزیه نشده در صیفی جات/ ابتلا به ام اس و دیابت نتیجه استفاده از کودهای شیمیایی یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه چندی پیش عده ای از افراد به دلیل استفاده از صیفی جاتی که قبل از تمام شدن دوره کارنس به بازار عرضه شده بودند دچار فلج حنجره شده اند نسبت به عوارض خطرناک استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی هشدار داد.