جام‌جهانی قهوه چگونه برگزار می‌شود؟


پایگاه خبری لقمه: آقامحمدخانی، دبیر انجمن ملی خوراک و نوشیدنی ایران گفت: ایرانی‌ها سه دوره در المیپاد قهوه و دو بار در مسابقه جهانی هنر طراحی روی قهوه شرکت کرده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از روابط عمومی دومین جشنواره کافه مقصد گردشگری، آیا می‌دانستید المپیادی شبیه به جام‌جهانی برای قهوه برگزار می‌شود؟ اگر می‌خواهید در این باره بیشتر بدانید حرف‌های محمد آقا محمدخانی  دبیر انجمن ملی خوراک و نوشیدنی ایران را بخوانید:

محمد آقا محمدخانی دبیر انجمن ملی خوراک و نوشیدنی ایران  و عضو هیات موسس انجمن باریستا (قهوه‌چی)  گفت: مدت چهار سال است که مسابقات قهوه و باریستا برگزار می‌شود و ما نفرات برگزیده را به مسابقات جهانی اعزام کرده‌ایم. ایرانی‌ها سه دوره در المیپاد قهوه و دو بار در مسابقه جهانی هنر طراحی روی قهوه شرکت کرده‌اند.

وی افزود: تیم ملی یا همان نفرات برتر تا حالا برای مسابقات جهانی به آمریکا و ایرلند و شانگ‌های و مجارستان رفته‌اند و امسال هم همزمان با برگزاری جشنواره کافه گردشگری که تاثیر زیادی در فرهنگسازی و معرفی این ظرفیت توریستی داشته مسابقات ملی باریستا با حضور نماینده رسمی انجمن جهانی قوه از کشور فنلاند برگزار می‌شود البته امسال دامنه تحریم‌ها باعث شد ما از حضور در المپیاد  محروم شویم اما به هر حال ما نفر برتر را به عنوان سفیر و پرچمدار ایران به آمستردام هلند اعزام می‌کنیم.

آقامحمدخانی بیان کرد: سطح مسابقات امسال از لحاظ علمی و تکنیکی خیلی بالا بوده و تاثیر زیادی در تکثیر و رشد صنعت کافه به‌عنوان یکی از مراکز اصلی توریستی و اقامتی داشته است. یک ماه پیش کتابی در دنیا چاپ شد با عنوان کجا بهترین قهوه دنیا را بنوشیم. در این کتاب از منطقه خاورمیانه از امارات فقط دو کافه اما از ایران ۷ کافه محتوامحور به دنیا و به توریست جهانی به عنوان مقصد گردشگری معرفی شدند. بوتیک، هتل سرای عامری‌های کاشان،  سام کافه تهران به‌عنوان کافه موج سوم، کافه لمیز به عنوان کافه زنجیره‌ای از جمله اینها هستند.

وی بیان کرد: برگزاری همچنین جشنواره‌هایی در جنبه کار افرینی و تولید ملی باعث انگیزه زیادی است و حتی واردکننده‌های زیادی داشتیم که به عنوان تولیدکننده وارد این مسابقه شدند.

محمدخانی هدف از برگزاری المپیاد ملی قهوه را معرفی یک سفیر فرهنگی از گاسترونومی و فرهنگ نوشیدنی خودمان به دنیا عنوان کرد و گفت: مسابقات جهانی حداقل ۱۰ تا ۱۵ هزار بازدیدکننده دارد و این سفیر یا نماینده در ۱۵ دقیقه وقت دارد با سرو و معرفی فرهنگ نوشیدنی ملی خودش سعی ‌کند هیات ژوری را به این سمت ببرد که المپیاد را از آن کشور خودش کند . ما در این سه سال با وجود اینکه گرفتن ویژا برایمان خیلی سخت بود در المپیاد حاضر شدیم و در بخش طراحی  روی شیر و قهوه درخشیدیم و بین ۶۰ کشور دنیا با  یک صدم امکانات آنها مقام نهم دنیا را به‌دست آوردیم.

وی در پایان گفت: از بیرون جوان‌های ایرانی را نابغه می‌دانند و برگزاری چنین نشست‌هایی هم در جنبه ایجاد انگیزه و امید و نشاط اجتماعی و هم کارآفرینی و خیلی جنبه‌های دیگر بسیار مثبت است .

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13885 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت بازدید: 2739 ساعت: 9:12 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بخورنخورهای رشد قدی کودکان اگر منحنی رشد قدی نوزاد نزولی باشد، نشان‌دهنده آن ...

  مضرات نخوردن صبحانه شاید این نظر درست باشد كه ناآگاهی، عادات فردی و خا...

  نوشیدن شیر و آب فراوان راز تغذیه سالم در هوای آلوده دانشیار گروه تغذیه جامعه در دانشگاه علوم پزشکی شهی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فواید شگفت انگیز خرما برای سلامتی خرما به این دلیل که سرشار از فیبرهای طبیعی و بسیار غنی از ویتامین‌ها و موادمعدنی است، فواید بیشماری برای سلامتی دارد. این محصولات طبیعی حاوی روغن، کلسیم، سولفور، آهن، پتاسیم، فسفر، منگنز، مس و منیزیم هستند که همه برای سلامتی بسیار مفیدند. گفته می‌شود که مصرف یک خرما در روز برای داشتن یک رژیم‌غذایی متعادل لازم است. خرما به مقابله با یبوست، اختلالات روده، افزایش وزن، مشکلات قلبی، ضعف جنسی، اسهال و سرطان شکم کمک می‌کند.
طعم بی رقیب غذاهای ایرانی انگشت‌هایی كه قبلا با آبگوشت‌های چرب و پردنبه خورده می‌شد و دل‌هایی كه قبلا برای قورمه‌سبزی‌های جا افتاده و خوش‌عطر غنج می‌رفت، حالا با پیتزاهای رنگ و وارنگ خورده می‌شود و برای لازانیا، سوشی و تاكو از حال می‌رود.
بوفه مدارس و اهمیت تغذیه دانش‌آموزان رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدارس را در برابر مواد غذایی عرضه شده در بوفه، مسئول می‌داند و می‌گوید: اگر خوراکی خلاف دستورالعمل این وزارتخانه در مدرسه عرضه شود مدیران و مسئولان مدرسه باید پاسخگو باشند.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»