چرا هنوز در رده‌بندی رستوران‌ها عقب مانده‌ایم؟ جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: در سال‌هایی که ایران برای جذب گردشگر تلاش می‌کند تا چهره‌ای حرفه‌ای‌تر و مدرن‌تر از خود به جهان نشان دهد، یکی از نقاط کور این تلاش‌ها بی‌تردید نبود یک نظام استاندارد برای رده‌بندی رس . . .
۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد پایگاه خبری لقمه: سوالات نمایندگان میبد و کردکوی در مجلس شورای اسلامی از وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در صحن علنی اعلام وصول شد.
معاون گردشگری؛ تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی پایگاه خبری لقمه: معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی گفت: تورگردانان فعال می‌توانند با ارائه تصویری درست و واقعی از کشورمان، زیبایی ها، امنیت و مهمان‌نوازی را به دنیا معرفی کنند.
بازسازی بیش از ۲۰ هتل در یک سال گذشته پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل و نایب‌رئیس هیئت‌مدیره شرکت سرمایه‌گذاری ایرانگردی و جهانگردی، با اشاره به پیش‌فروش آنلاین نوروزی از بازسازی بیش از ۲۰ هتل در یک سال گذشته خبر داد.
پژوهشگران تاریخ و فرهنگ غذا پاسخ دادند خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ پایگاه خبری لقمه: متخصصان غذا و مهمان‌نوازی و پژوهشگران تاریخ و فرهنگ غذا معتقدند اگر برای زیربنای تبادلی خوراک‌های محلی کاری نشود و دستور تهیه این خوراک‌ها دچار درونگرایی و نهفتگی شود، احتمال دارد بر . . .
نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح پایگاه خبری لقمه: برنامه و هدف روز جهانی گردشگری در سال ۲۰۲۴ بررسی تقاطع گردشگری و ایجاد صلح است تا نشان دهد که چگونه سفر، تبادل فرهنگی و شیوه‌های گردشگری پایدار می‌تواند به حل مناقشه، آشتی، ثبات اقتص . . .
ترکیب کابینه پیشنهادی پزشکیان+سوابق پایگاه خبری لقمه: مسعود پزشکیان ترکیبی از افراد حاضر در کابینه های قبلی دولت های مختلف و افرادی که برای اولین بار احتمال حضور در هیات وزیران را دارند به مجلس شورای اسلامی معرفی کرده تا پس از اخذ رای ا . . .
1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لبو، دوست روزهای سرد لبو منبع سرشار از نیاسین، اسید پانتوتنیک، پیریدوکس...

  آیا آب میوه برای سلامت کودکان مضر است؟ در گذشته آب میوه را به خاطر داشتن ویتامین C فراوان...

  6 چیز بدی که در واقع برای تان خوب است! اگر تاکنون تحت تاثیر عقاید و باورهایی از قبیل آنچه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت