بازسازی بیش از ۲۰ هتل در یک سال گذشته پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل و نایب‌رئیس هیئت‌مدیره شرکت سرمایه‌گذاری ایرانگردی و جهانگردی، با اشاره به پیش‌فروش آنلاین نوروزی از بازسازی بیش از ۲۰ هتل در یک سال گذشته خبر داد.
پژوهشگران تاریخ و فرهنگ غذا پاسخ دادند خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ پایگاه خبری لقمه: متخصصان غذا و مهمان‌نوازی و پژوهشگران تاریخ و فرهنگ غذا معتقدند اگر برای زیربنای تبادلی خوراک‌های محلی کاری نشود و دستور تهیه این خوراک‌ها دچار درونگرایی و نهفتگی شود، احتمال دارد بر . . .
نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح پایگاه خبری لقمه: برنامه و هدف روز جهانی گردشگری در سال ۲۰۲۴ بررسی تقاطع گردشگری و ایجاد صلح است تا نشان دهد که چگونه سفر، تبادل فرهنگی و شیوه‌های گردشگری پایدار می‌تواند به حل مناقشه، آشتی، ثبات اقتص . . .
ترکیب کابینه پیشنهادی پزشکیان+سوابق پایگاه خبری لقمه: مسعود پزشکیان ترکیبی از افراد حاضر در کابینه های قبلی دولت های مختلف و افرادی که برای اولین بار احتمال حضور در هیات وزیران را دارند به مجلس شورای اسلامی معرفی کرده تا پس از اخذ رای ا . . .
جزئیات تهیه پرونده میراث جهانی هگمتانه عضو ارشد تهیه پرونده میراث جهانی هگمتانه درباره روند تهیه این پرونده، چالش‌ها و حاشیه‌های آن و محدوده‌ای که با رأی کمیته میراث جهانی یونسکو در فهرست میراث جهانی ثبت شد، شفاف‌سازی کرد.
روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر پایگاه خبری لقمه: یکی از لذت‌های هر سفری، خوردن غذای با کیفیت در رستوران‌های خوب است. اما با گسترش صنعت غذا و بازار رستوران‌های رنگارنگ یافتن بهترین رستوران‌ها برای مسافران غریب کار چندان ساده‌ای نیست . . .
کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند پایگاه خبری لقمه: مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس از ثبت ملی دریاچه مهارلو، تخت حنا آباده، کلم پلو شیرازی، آش کازرون و رسم نان پوش جنوب فارس خبر داد.
1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  تاثیر پتاسیم در جلوگیری از فیبریلاسیون دهلیزی بعد از جراحی قلب پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان داده است که ...

  تغذیه سالم با ارزانترین خوردنی‌ها وقت آن رسیده این باور غلط را که خوردن غذای سالم ب...

  خطری که در برچسب مواد غذایی ذکر نمی شود مدیرگروه تغذیه دانشگاه جندی شاپور اهواز با بیان ای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت