برای گرمازدگی چه کنیم؟


پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه با تاکید بر مصرف آب در فصل تابستان، به نکاتی برای مقابله با گرمازدگی اشاره کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، به نقل از مهر، سیدعلی کشاورز، متخصص تغذیه درباره توصیه‌هایی برای مقابله با گرمازدگی در فصل تابستان گفت: با توجه به اینکه قسمت اعظم کشور ما گرمسیر بوده و امسال نیز گرما بیشتر شده است، بهترین کار برای مقابله با گرمازدگی نوشیدن مایعات فراوان به‌خصوص آب است به شکلی که افراد احساس تشنگی نداشته باشند.

 
وی با بیان اینکه افراد در هنگام تشنگی ۲ درصد از آب بدن خود را از دست داده و در معرض گرمازدگی قرار می‌گیرند، اظهار داشت: در مواقعی که احساس گرما و یا تشنگی داریم بهتر است که در معرض تابش مستقیم آفتاب نباشیم و هرچه این زمان کوتاه‌تر باشد بهتر است.
 
کشاورز در ادامه گفت: رانندگان تاکسی به‌دلیل اینکه بیشتر مدت زمان کاری خود را در بیرون سپری می‌کنند؛ در معرض وزش باد گرم هستند و اغلب به‌دلیل صرفه‌جویی در مصرف سوخت از استفاده کولر پرهیز می‌کنند، بیشتر گرمازده می‌شوند که برای جلوگیری از این مسئله باید آب و مایعات را به میزان کافی بنوشند. همچنین کارگران ساختمانی نیز باید به این نکته توجه کنند و مصرف مایعات را فراموش نکنند.
 
وی با بیان اینکه افراد در صورت عدم اجبار در ساعات گرم‌تر از منزل خارج نشوند، گفت: افراد سالمند، میانسال، بیماران قلبی و ریوی با توجه به آلودگی هوا در فصل گرما باید تا حد امکان از منزل خارج نشوند و در صورت خروج از منزل آب و مایعات را همراه خود داشته باشند.
 
کشاورز در توصیه برای جلوگیری از گرمازدگی در مسافرت‌ها بیان کرد: با توجه به اینکه در زمان کم آبی بدن، تعادل روحی افراد از دست می‌رود و موجب خشم و عصبانیت می‌شود در سفرها باید تا جای ممکن از کولر ماشین استفاده کرد. همچنین در مکان‌های مناسب به منظور جلوگیری از خستگی، خواب آلودگی و نوشیدن مایعات کافی و استراحت توقف کرده تا از بروز هر گونه سانحه جلوگیری شود.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14024 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ پنج شنبه ۲۷ تير بازدید: 75 ساعت: 3:26 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قبل از تشنگی مایعات بنوشید تا از گرمازدگی دور بمانید ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير
2 یشگیری از گرمازدگی با مصرف میوه ها و شربت آب لیمو و نعنا ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
3 گیلاس درمان‌گر یبوست، گرمازدگی و میگرن ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ خرداد
4 بخور نخورهای فصل گرما ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۸ خرداد
5 درمان گرمازدگی از منظر طب سنتی ۱۳۹۳ جمعه ۲۶ ارديبهشت
6 چطور از گرمازدگی جلوگیری کنیم؟ ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت
7 در تابستان، شربت خیار بنوشید ۱۳۹۲ شنبه ۲ شهريور
8 سحری بخوریم یا نه؟ ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۰ تير
9 توصیه‌های تغذیه‌ای برای پیشگیری از گرمازدگی ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۱ تير
10 فواید تغذیه ای زغال اخته ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  همه چیز درباره سوپ لقمه: از حدود 5 هزار سال قبل از میلاد مسیح كه انسا...

  چگونگی تشخیص کم خونی/ درمان کم خونی با رژیم غذایی کم خونی یعنی کاهش تعداد گلبول‏های قرمز خون و علل م...

  کله پاچه خورها بخوانند لقمه: کله پاچه غذایی سنتی و ایرانی است که طرفداران...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک نکنید چون خاصیت درمانی زیادی دارند و این حرف که پیاز را از غذا جدا کنید را هم به کلی فراموش کنید . با توجه به قدرت درمانی این مواد مغذی ، باید مقدار مصرف آنها را در سبد غذایی خانواده بیشتر کنید . »
انواع سرکه و خواص آنها سرکه به عنوان یک ضدعفونی‌کننده از زمان بقراط که در سال‌های 377 تا 460 قبل از میلاد می‌زیست، به کار می‌رفت.
طب مدرن یا سنتی؛ کدام‌یک دوای دردهای امروز ماست؟ پایگاه خبری لقمه: دردهای عجیبی از راه رسیده است. می‌گویند پزشکی مدرن از درمان عاجز است. آیا طب سنتی ممکن است بتواند کاستی‌های علم مدرن را جبران کند؟
36 نکته طلایی برای نگهداری مواد غذایی در تابستان فصل تابستان باز هم با آن گرمای به یادماندنی اش از راه رسید و دردسرهای ویژه را هم به دنبال خود می آورد.