پلمب ۹ قهوه خانه و سفره خانه متخلف در تهران


پایگاه خبری لقمه: معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس تهران بزرگ، از پلمب ۹ قهوه خانه و سفره خانه متخلف خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، سرهنگ نادر مرادی معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس تهران بزرگ گفت: در راستای طرح ارتقای امنیت عمومی و جلوگیری از بروز تخلفات صنفی و شیوع ویروس منحوس کرونا، روز گذشته تیم‌هایی از مأموران اداره نظارت بر اماکن عمومی پایتخت به همراه تمام پایگاه‌های ۱۰ گانه پلیس امنیت عمومی، کنترل و نظارت بر صنوف را با جدیت و با بکارگیری تمام توان و استعداد موجود در دستور کار خود قرار دادند.

 
وی افزود: در ساماندهی اصناف و برخورد با ناهنجاری‌ها، بیست و هفتم شهریور ماه از تعدادی سفره خانه‌های سنتی و قهوه خانه‌های سطح شهر تهران بازدید صورت گرفت.
 
معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران بزرگ بیان کرد: در این طرح نظارتی، مأموران به ۹ قهوه خانه مشکوک شدند و که در بازدید صورت گرفته دریافتند، متصدی سفره خانه با بستن درهای ورودی و خروجی صنف خود بدون رعایت پروتکل‌های بهداشتی ضمن استعمال قلیان این محل را به پاتوقی برای افراد مجرم و انجام برخی رفتارهای هنجارشکن کرده که با هماهنگی قضائی واحدهای صنفی مذکور به علت تخلفات صنفی پلمب شدند.
 
وی با اشاره به اینکه متصدی این واحدهای صنفی برای سیر مراحل قضائی به دادسرا معرفی شدند، خاطرنشان کرد: با توجه به شیوع ویروس منحوس کرونا حفاظت از سلامتی شهروندان از اولویت‌های اصلی پلیس بوده و از شهروندان تقاضا دارم تا در صورت مشاهده اینگونه موارد سریعاً از طریق سامانه ۱۱۰ با پلیس در میان بگذارند.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14450 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۹ شهريور بازدید: 2059 ساعت: 4:25 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 کلاهبرداری ۱۵ میلیاردی از یک شرکت خصوصی عرضه گوشت در تهران ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
3 کشف تریاک در بار توت فرنگی! ۱۴۰۱ جمعه ۲۸ بهمن
4 برخورد با واحدهای صنفی که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکنند ۱۳۹۹ يکشنبه ۲۹ تير
5 کشف لوازم آشپزخانه قاچاق به ارزش ۸ میلیارد ریال ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۶ تير
6 فروشنده کلاهبردار واکسن کرونای 8میلیون ریالی دستگیر شد ۱۳۹۸ پنج شنبه ۱۵ اسفند
7 بساط فروشگاه های غیرمجاز سموم، برچیده می شود ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
8 کشف شیشه و مشروبات الکلی از یک قهوه‌خانه ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۹ ارديبهشت
9 «سیرترشی» ایرانی محل اختفای 330 کیلو هرویین ۱۳۹۳ شنبه ۱۹ مهر
10 دندانپزشک قلابی دستگیر شد ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواص تغذیه‌ای تخم پرندگان وقتی وارد بازارهای محلی شهرهای شمالی کشورمان می‌شو...

  رابطه وزوز گوش با تغذیه یکی از مشکلات شایع شنوایی، وجود صداهای زائد و اذیت...

  کلسیم شیرهای پرچرب بیشتر است!؟ عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوردن با لذت غذا همراه با یادآوری نعمت «عبادت» است بعضی از ائمه در اقوالشان هست که انگور را با لذت می‌خوردند؛ به اعتبار این که خداوند این مزه و این لذت را در آن نعمت قرار داده، لذا خود این خوردن، عبادت است.
تـغـذیـه قـدیمی‌هـا 4 غـلط دارد گذشت زمان بر نوع خوراک ما هم تأثیر گذاشته و نسل امروز نباید از باورهای بسیار قدیمی درباره غذا خوردن پیروی کنند؛ باورهایی که اشاره‌ای به مهم‌ترین آن‌ها خواهیم داشت.
تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در این دوران عدم برخورداری دختران از تغذیه مناسب، متعادل و متنوع آنها را به سمت سوءتغذیه سوق می دهد و بارزترین آثار عدم دسترسی آنها به ریزمغزهای گوناگون را می توان در بیماری های جسمی دوره های مختلف زندگیشان مشاهده کرد.
علائم کم خونی چیست؟ کم خونی مشکلی است که بین خانم ها شایع است و آمار آن در زنانی که فعالیت بیشتری دارند، بالاست. اما علایم کم خونی چیست و چگونه می توان فهمید که دچار کمبود آهن شده ایم. فرشته همیشه از خستگی زیاد گلایه داشت.