بساط فروشگاه های غیرمجاز سموم، برچیده می شود


پایگاه خبری لقمه: معاون فنی سازمان کنترل حفظ نباتات گفت: با انعقاد تفاهم نامه‌ای با پلیس اماکن و تعزیرات در راستای ساماندهی فروشگاه‌های غیر مجاز، تعداد آن‌ها به کمتر از ۳۰۰ واحد رسید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، یحیی ابطالی معاون فنی سازمان کنترل حفظ نباتات در گفتگویی، با بیان اینکه سال گذشته 3500 فروشگاه غیرمجاز  سموم مشغول به فعالیت بود، اظهار کرد: با انعقاد تفاهم نامه‌ای با پلیس اماکن و تعزیرات در راستای ساماندهی فروشگاه غیرمجاز، تعداد آنها به کمتر از 300 واحد رسید.

 
به گفته وی با برنامه ریزی های صورت گرفته درصدد آن هستیم که تعداد فروشگاه های غیر مجاز را به حداقل ممکن برسانیم.
 
ابطالی از حذف 19 قلم سم پرخطر در چرخه مصرف خبر داد و گفت: در راستای حفظ محیط زیست و بهداشت مصرف کنندگان، تولید و واردات دو سم دیازرم و بوتاکلر تا سال 1400 ممنوع خواهد شد.
 
معاون فنی سازمان حفظ نباتات مصرف سموم در ایران را از متوسط جهانی کمتر دانست و بیان کرد: با توجه به مصرف بی رویه سموم در برخی مزارع، امسال برای هشت گروه مصرفی محصولات گلخانه ای، خیار و گوجه فرنگی، مرکبات و برنج  با انعقاد قرارداد با وزارت بهداشت طرح مشترکی را آغاز کردیم، به گونه ای که تولید محصول از مزرعه تا سفره مورد کنترل و پایش قرار گیرد.
 
وی در خاتمه تصریح کرد: در صورت تخصیص اعتبارات به موقع پیش بینی می شود که بد مصرفی سموم در مزارع کاهش یابد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 13608 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر بازدید: 2997 ساعت: 1:48 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اسامی محصولات بهداشتی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ جمعه ۴ بهمن
2 مهرزادی: امکانارائه آمار دقیق از قاچاق دارو وجود ندارد ۱۴۰۴ جمعه ۴ بهمن
3 مهرزادی: امکان ارائه آمار دقیق از قاچاق دارو وجود ندارد ۱۴۰۴ جمعه ۴ بهمن
4 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
5 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
6 ۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندم‌کاران واریز شد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
7 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
8 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
9 نقشه جامع کاربری اراضی کشاورزی در حال تهیه و تدوین است ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
10 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
11 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  محصولات ارگانیک بخوریم یا نخوریم؟ متخصصان تغذیه در یک مطالعه جدید ادعا کردند برخلاف ...

  تابستان فصل وفور ویتامین D بیشترین مقدار ویتامین "D" موجود در بدن در اواخر تا...

  ایبوپروفن در شیر! تحقیقات نشان می دهد در یک لیوان شیر بیش از 20 نوع ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

6 راه برای لاغری بعد از باداری می‌دانیم که نورسیده حسابی وقتتان را می‌گیرد و سرتان شلوغ است. لزومی ندارد که به باشگاه بروید. فرزندتان را در کالسکه‌اش بگذارید و هر روز پیاده روی تند بکنید. هر هفته باید حداقل 150 دقیقه پیاده روی تند کرده باشید.
چاشنی‌ را چاشنی كارتان كنید مصرف‌کنندگان در سال ۲۰۱۲ به دنبال چه طعم و عطری در غذای خود هستند؟
چند درصد از کالاهای اساسی با ارز نیمایی و ترجیحی وارد می شوند؟ پایگاه خبری لقمه: گرچه هنوز تکلیف حذف ارز ۴۲۰۰ مشخص نیست اما در آستانه تصمیم‌گیری در این رابطه، سهم واردات اقلام اساسی با ارز ترجیحی تا چند برابر ارز نیمایی سنگین‌تر است، به طوری که فقط ۲۰ درصد ارزش دلاری و حدود ۱۲ درصد حجم واردات این کالاها در سامانه نیما تامین ارز می‌شود.
حسین پاکدل و کافه ای از جنس کتاب نویسنده، نمایش‌نامه نویس، مجری، بازیگر و کارگردان کشورمان این روزها در کافه‌ای در سطح شهر کرج مشغول به ارائه خدمات به هموطنان است.