میوه‌های شب یلدا تأمین شد


پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه بارفروشان از تأمین کامل میوه‌های شب یلدا خبر داد و گفت: از دو ماه قبل، بازار رصد و برنامه‌ریزی لازم برای تأمین نیاز مردم انجام شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، مصطفی دارایی‌نژاد ابراز کرد: از‌آن‌جایی که هرساله میوه‌های شب یلدا مثل هندوانه و انار مصرف بیشتری دارد، امسال نیز برنامه‌ریزی برای عرضه آن صورت گرفته است.
 
وی گفت: هندوانه سفید، هندوانه ساکاتا، بیضی و گرد در میناب کشت شده و در حال عرضه در میادین مرکزی است.
 
رئیس اتحادیه بارفروشان به عرضه روزانه 200 تا 300 تن هندوانه در میادین بزرگ کشور اشاره کرد و افزود: تا یک هفته آینده، عرضه به بیش از هزار تن خواهد رسید.
 
دارایی‌نژاد به عرضه انار هم اشاره کرد و گفت: برای تأمین انار شب یلدا، باغ‌های شیراز، ساوه، فیروزکوه، دماوند، کاشمر و قسمتی از کاشان را رصد کردیم ضمن اینکه بخشی از انار‌های برداشت‌شده در انبار‌ها ذخیره شده است که اگر در آستانه شب یلدا، قیمت‌ها افزایش داشت، با عرضه انار‌های دپوشده به بازار، از افزایش قیمت آن جلوگیری کنیم.
 
وی با بیان اینکه هندوانه سفید و ساکاتا پنج هزار تومان در میادین مرکزی میوه قیمت‌گذاری شده است اضافه کرد: هندوانه گرد و بیضی نیز هفت هزار تومان در میادین مرکزی به فروش می‌رسد.
 
رئیس اتحادیه بارفروشان ادامه داد: انار ساوه 10 تا 16 هزار، انار کاشمر و شیراز 10 تا 22 هزار و انار صادراتی دماوند در میادین مرکزی 25 هزار تومان عرضه می‌شود.
 
دارایی‌نژاد با اشاره به کاهش مهمانی‌ها به‌دلیل شیوع ویروس کرونا در دو سال گذشته گفت: در زمان حاضر شرایط اقتصادی مردم نیز موجب شده است مصرف میوه 50 درصد کاهش داشته باشد.
 
وی راجع به ذخیره مرکبات و میوه برای شب عید هم گفت: بیش از دو میلیون و 500 هزار تن مرکبات (پرتغال و نارنگی) در استان مازندران تولید، و حدود چهار میلیون و 500 هزار تن سیب نیز برداشت و در انبار‌ها ذخیره شده است.
 
دارایی‌نژاد گفت: در زمان حاضر 66 نوع سبزی، انواع میوه و صیفی‌جات در میادین وجود دارد که در تولید آن‌ها مشکلی نیست.
 
وی به دپوی سیب‌زمینی توسط دلال‌ها هم اشاره کرد و افزود: با کشف انبار‌های دپوی سیب‌زمینی، توانستیم زمینه عرضه آن را افزایش دهیم که اگر این انبار‌ها کشف نمی‌شد در تأمین سیب‌زمینی با مشکل مواجه می‌شدیم.
 
رئیس اتحادیه بارفروشان با ابراز اینکه بیش از دو میلیون تن سیب‌زمینی در انبار‌ها توسط دلال‌ها دپو شده بود گفت: قصد دلالان از دپوی آن این بود که با عرضه کم، قیمت‌ها را افزایش دهند.
 
دارایی‌نژاد همچنین گفت: از 50 درصد سیب‌زمینی‌های ذخیره‌شده, 30 درصد برای صادرات به ازبکستان، ارمنستان، هند و... بود و فقط 20 درصد به شبکه عرضه داده می‌شد که با ورود تعزیرات و وزارت صمت، انبار‌ها رصد شد و عرضه افزایش یافت که در زمان حاضر سیب‌زمینی با قیمت شش تا هشت هزار تومان عرضه می‌شود.
 
وی درباره عرضه گوجه‌فرنگی هم خبر داد که گوجه‌فرنگی در استان‌های بوشهر و شیراز در حال برداشت است.
 
رئیس اتحادیه بارفروشان علت عرضه کم گوجه‌فرنگی را سرمازدگی عنوان و اضافه کرد: در زمان حاضر قیمت گوجه‌فرنگی مناسب است به‌گونه‌ای که گوجه‌فرنگی بوته‌رس هشت تا 10 هزار تومان و گوجه کال که رنگ‌آوری می‌شود کیلویی هفت هزار تومان عرضه می‌شود.

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 14520 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ آذر بازدید: 200 ساعت: 9:52 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دلیل گلاره عباسی برای نامگذاری فصل های مختلف کتابش با نام غذاها ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۵ آذر
2 «بسته نجات اقتصادی ایران» چیزی جز سیاست های تعدیل ساختار نیست ۱۴۰۰ پنج شنبه ۲۴ تير
3 افرادی که دوز اول واکسن را زدند تا 3 ماه برای تزریق یادآور فرصت دارند ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۹ خرداد
4 ویژگی های هنر کارت تشریح شد/ تحویل از پایان آذر ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۴ آذر
5 دلایل اعتصاب غذای این نماینده مجلس چیست؟ ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۶ آبان
6 دستورات خداوند در قرآن برای سالم ماندن جسم انسان ها ۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد
7 نگاهی به غذا و تغذیه از منظر اسلامی ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۱ فروردين
8 روایت بی‌نظیر آشپزی که کارگردان شد ۱۳۹۲ چهارشنبه ۴ ارديبهشت
9 یوزارسیف برای لاغری دست به دامن المپیکی‌ها شد ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۲ بهمن
10 روش تهیه آش مصطفی - غذای محلی اراک ۱۳۹۱ جمعه ۱۰ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  انار ارگانیک در کاشمر تولید می‌شود با اجرای وسیع‌ترین پروژه کنترل بیولوژیکی کرم میوه ...

  ۷ توصیه برای صبحانه خوردن کوچولوها کودک شما هم جزء آن دسته از کودکانی است که هنگام خو...

  توصیه های طب سنتی برای فصل بهار به توصیه متخصصان طب سنتی، در فصل بهار از خوردن غذا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید! هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.
نمکدان ها را بشکنید! معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان میزان مصرف روزانه نمک در میان خانوارهای کردستانی را سه گرم بیشتر از نیاز بدن به مصرف این ماده دانست و نسبت به تبعات مصرف بی رویه این ماده هشدار داد.
4 ترفند موثر برای مقابله با ضعف‌های غذایی همه‌ی ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب پذیر می‌کنند. در حوزه‌ی تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند.
گرمای بدن در زمستان با این مواد غذایی گاهی با پوشیدن یک ژاکت پشمی باز هم بدنمان در سرمای زمستان گرم نمی‌شود اما با برخی مواد غذایی و نوشیدنی‌ها، بدن از درون گرم می‌شود و سرمای بیرون بدن تا حدی از بین می‌رود.