دامداران مکلف به ثبات قیمت شیر شدند


دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان فرآورده‌های لبنی با اشاره به جزئیات جلسه دامداران با قائم‌مقام وزارت صنعت، معدن و تجارت، گفت: قرار بر این شد که دامداران در قبال دریافت علوفه ارزان که تامین آن از سوی وزارت صنعت تضمین شد، شیر را با قیمت مصوبه به کارخانجات تحویل دهند.

به گزارش لقمه، رضا باکری با اشاره به جزئیات جلسه دامداران با قائم‌مقام وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در این جلسه دامداران با وزارت صنعت، معدن و تجارت تفاهم‌نامه مجددی را به امضا رساندند که بر اساس آن، قرار بر این شد که تا یک هفته آینده، شرایطی از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت فراهم شود که در قبال دریافت خوراک دام، شیر را با قیمت مصوب به کارخانجات تحویل دهند.

دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان فرآورده‌های لبنی افزود: قرار بر این شد که ظرف یک هفته، دامداران قیمت را به حالت سابق برگردانند. این در شرایطی است که محمدصادق مفتح، قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز وعده داد که شرکت پشتیبانی امور دام علوفه را به میزان مورد نیاز در اختیار دامداران قرار دهد.

وی تصریح کرد: در نهایت دامداران پذیرفتند که با دریافت علوفه، شیر را با قیمت مصوب تحویل کارخانجات تولیدکننده فرآورده‌های لبنی دهند، البته قرار بر این شد که یکشنبه هفته آینده، در جلسه‌ای که مجدد با دامداران برگزار می‌شود، عملکرد تامین علوفه و نحوه تحویل شیر از سوی دامداران بررسی شود.

به گفته باکری، براساس این تفاهم نامه قیمت هر کیلوگرم شیر خام با بار میکروبی یک میلیون 750 تومان تعیین شده است، ضمن اینکه مرغوب ترین شیر خام با بار میکروبی زیر 100 هزار نیز 880 تومان درب کارخانه تحویل گرفته می‌شود.

وی اظهار داشت: به محض اینکه این تفاهم نامه عملیاتی شود، کارخانجات تولیدکننده فرآورده‌های لبنی مکلفند که 50 درصد محصولات خود را با قیمت مصوب به بازار عرضه کنند. 50 درصد مابقی نیز بر اساس قیمتگذاری که سازمان حمایت انجام خواهد داد، به بازار عرضه خواهد شد.

باکری در خصوص میزان رضایت دامداران از این تصمیمات گفت: برخی از دامداران از این تصمیمات راضی و برخی دیگر ناراضی بودند، اما در نهایت جمع بندی بر مصوبات جلسه به صورت مذکور شد، البته دامداران بر این باور بودند که در استان تهران، کار سخت تر است و هزینه ها به مراتب بالاتر است ولی در نهایت همه به تصمیمات اتخاذ شده، رای مثبت دادند. وی اظهار داشت: بعد از عملیاتی شدن مفاد این تفاهم‌نامه، قیمتها در بازار باید به حالت سابق برگردد.


نقل از :مهر

کد: 1481 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۳ شهريور بازدید: 2031 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت جدید شیر ۱۸ هزار تومان اعلام شد ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
2 صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
3 ترس از عملیات خونخواهی ایران اقتصاد اسرائیل را بهم ریخته ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
4 شرایط اهدای شیرمادر چگونه است ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
5 تکذیب صدور مجوز برای تولید پنیر با شیر الاغ ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
6 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
7 ۱۰۰ میلیون دلار به بازار شیر خشک تخصیص یافت ۱۴۰۲ سه شنبه ۷ آذر
8 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
9 لاغری با تزریق بوتاکس!؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
10 رشد ۷۷ درصدی تامین ارز واردات شیرخشک ۱۴۰۲ شنبه ۲۰ آبان
11 جان باختن جوان ۲۵ ساله شیروانی در استخر کشاورزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه بخوریم که خوش به حالمان شود؟ لقمه: موز، زردآلو، کشمش، ماست، عسل، فلفل دلمه‌ای ق...

  با مصرف حبوبات کلسترول بد را کاهش دهید بررسی‌ها نشان می‌دهد که مصرف روزانه حبوبات پخته به...

  سبزیجات سبز ژن سرطان را از بین می‌برند مطالعات نشان می‌دهد مصرف سبزیجات سبز می‌تواند در ج...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا(1) با نگاهی به طب سنتی و تطبیق آن با علوم امروزی در می‌یابیم که حکمای پیشین با چه ظرافت، دقت و حساسیتی به مواردی که ما امروزه به عنوان اصول تغذیه صحیح آن‌ها را می‌شناسیم، اشاره نموده‌اند که این مسئله، مهر تأییدی بر دانش و فراست آن‌ها در سالیان دور است.
چگونه غذای سالم‌تری مصرف کنیم؟ تغذیه، عامل اساسی در سلامت جسم و روان انسان‌هاست و از این رو شایسته است که مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح پایگاه خبری لقمه: برنامه و هدف روز جهانی گردشگری در سال ۲۰۲۴ بررسی تقاطع گردشگری و ایجاد صلح است تا نشان دهد که چگونه سفر، تبادل فرهنگی و شیوه‌های گردشگری پایدار می‌تواند به حل مناقشه، آشتی، ثبات اقتصادی و اجتماعی، همزیستی مسالمت‌آمیز و ترویج صلح در سراسر جهان کمک کند.
داستان شکلات‌هایی با طعم سوئیسی امروزه کشور اروپایی سوئیس که در دامنه سلسله رشته های کوه های آلپ واقع شده است، به عنوان یکی از کشورهای مشهور در زمینه تولید شکلات در جهان به شمار می‌رود، تا جایی که شکلات سوئیسی تبدیل به یکی از سوغاتی‌های این کشور اروپایی شده است.