دامداران مکلف به ثبات قیمت شیر شدند


دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان فرآورده‌های لبنی با اشاره به جزئیات جلسه دامداران با قائم‌مقام وزارت صنعت، معدن و تجارت، گفت: قرار بر این شد که دامداران در قبال دریافت علوفه ارزان که تامین آن از سوی وزارت صنعت تضمین شد، شیر را با قیمت مصوبه به کارخانجات تحویل دهند.

به گزارش لقمه، رضا باکری با اشاره به جزئیات جلسه دامداران با قائم‌مقام وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در این جلسه دامداران با وزارت صنعت، معدن و تجارت تفاهم‌نامه مجددی را به امضا رساندند که بر اساس آن، قرار بر این شد که تا یک هفته آینده، شرایطی از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت فراهم شود که در قبال دریافت خوراک دام، شیر را با قیمت مصوب به کارخانجات تحویل دهند.

دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان فرآورده‌های لبنی افزود: قرار بر این شد که ظرف یک هفته، دامداران قیمت را به حالت سابق برگردانند. این در شرایطی است که محمدصادق مفتح، قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز وعده داد که شرکت پشتیبانی امور دام علوفه را به میزان مورد نیاز در اختیار دامداران قرار دهد.

وی تصریح کرد: در نهایت دامداران پذیرفتند که با دریافت علوفه، شیر را با قیمت مصوب تحویل کارخانجات تولیدکننده فرآورده‌های لبنی دهند، البته قرار بر این شد که یکشنبه هفته آینده، در جلسه‌ای که مجدد با دامداران برگزار می‌شود، عملکرد تامین علوفه و نحوه تحویل شیر از سوی دامداران بررسی شود.

به گفته باکری، براساس این تفاهم نامه قیمت هر کیلوگرم شیر خام با بار میکروبی یک میلیون 750 تومان تعیین شده است، ضمن اینکه مرغوب ترین شیر خام با بار میکروبی زیر 100 هزار نیز 880 تومان درب کارخانه تحویل گرفته می‌شود.

وی اظهار داشت: به محض اینکه این تفاهم نامه عملیاتی شود، کارخانجات تولیدکننده فرآورده‌های لبنی مکلفند که 50 درصد محصولات خود را با قیمت مصوب به بازار عرضه کنند. 50 درصد مابقی نیز بر اساس قیمتگذاری که سازمان حمایت انجام خواهد داد، به بازار عرضه خواهد شد.

باکری در خصوص میزان رضایت دامداران از این تصمیمات گفت: برخی از دامداران از این تصمیمات راضی و برخی دیگر ناراضی بودند، اما در نهایت جمع بندی بر مصوبات جلسه به صورت مذکور شد، البته دامداران بر این باور بودند که در استان تهران، کار سخت تر است و هزینه ها به مراتب بالاتر است ولی در نهایت همه به تصمیمات اتخاذ شده، رای مثبت دادند. وی اظهار داشت: بعد از عملیاتی شدن مفاد این تفاهم‌نامه، قیمتها در بازار باید به حالت سابق برگردد.


نقل از :مهر

کد: 1481 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۳ شهريور بازدید: 2172 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
6 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
7 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
8 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
9 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
10 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
11 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مرکبات برای مقابله با بیماری‌های مزمن کلاً میوه‌های پاییزی و زمستانی سرشار از ویتامین C ...

  10 ماده خوراکی برای درمان آنفولانزا در خانه برخی از مواد غذایی و خوراکی هایی که در درمان آنفول...

  تولید کامپوزیت‌های دندانی با ثبات رنگ بالا در ایران پایگاه خبری لقمه: محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

101نکته برای این‌که یک آشپز حرفه‌ای شویم؟ در این مقاله دانستنیهای لازم برای آشپزی آورده شده است تا برای کسانیکه تازه آشپزی را شروع می کنند و یا تجربه خوبی از نکات اشپزی ندارند مفید باشد این مقاله دارای چندین بخش است که هر قسمت جداگانه مشخص و نکات یک سری از غذاها ذکر شده است مطالعه این مقاله به هر بانوی ایرانی توصیه می شود.
چرا در رستوران‌ها و هتل‌های ایرانی غذاهای محلی عرضه نمی‌شود؟ یک فعال حوزه گردشگری معتقد است غذای ایرانی نه تنها چیزی از غذاهای کشورهای مشهور کم ندارد، بلکه حرف بسیاری برای گفتن دارد اما گردشگری ایران متولی ندارد و هر روز شاهد یک مدیر و یک تصمیم است.
انقلاب رنگی در صنایع غذایی شکلات جزو پرطرفدارترین خوراکی‌ها بین بچه‌ها و حتی بزرگ‌ترهاست. در میان انواع شکلات‌ها، آبنبات‌ها،‌ تافی‌ها و دراژه‌های شکلاتی (اسمارتیزها) رنگ‌هایی زنده‌تر و تندتر دارند و مصرف‌کننده را به این فكر می‌اندازند که نکند از مواد و رنگ‌های غیرمجاز برای تهیه آنها استفاده شده باشد!
نکات مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران پایگاه خبری لقمه: استخدام یک سرآشپز برای یک رستوران یا واحد غذایی مهم و حیاتی است و باید با دقت و وسواس خاص به این امر پرداخت.