وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟


پایگاه خبری لقمه: سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: کمبود داروهای اساسی و حیاتی در کشور تحت کنترل است و ذخایر استراتژیک دارویی فعال شده اند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، سلمان اسحاقی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر گفت: در موضوع چالش کمبود دارو، تجهیزات پزشکی و شیر خشک ما همواره به صورت مقطعی با این نوع کمبودها روبرو بودیم؛ اما از تدابیر راهبردی و بسیار حکیمانه‌ای که در اواخر سال گذشته اتخاذ شد، یکی از مهم‌ترین آن‌ها تخصیص یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی توسط مقام معظم رهبری بود که به افزایش ذخایر دارویی اختصاص یافت.

 
وی افزود: این منابع ارزی به ما امکان داد تا ذخایر استراتژیک دارویی کشور را تا حدی بالا ببریم که در زمان بحران، از جمله شرایط جنگی، کشور دچار کمبود حیاتی نشود، امروز هرچند ممکن است برخی کمبودهای مقطعی در بازار دیده شود، اما این کمبودها از محل ذخایر انبار شده و از طریق ورود پلکانی داروها به بازار مدیریت می‌شوند، به عبارتی، داروهای اساسی برای بیش از یک سال بر اساس نیاز کشور ذخیره‌سازی شده‌اند.
 

وضعیت شیر خشک در کشور چگونه است؟

 
به گفته اسحاقی؛ در مورد شیر خشک نیز وضعیت تقریباً مشابهی برقرار است و با افزایش ظرفیت تولید داخلی، اقدامات وزارت بهداشت و برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، امید آن می‌رود که کمبود شدید و بحرانی در این زمینه نداشته باشیم و ما اکنون در شرایط جنگی هستیم و این وضعیت نیازمند مدیریت دقیق، مصرف به‌موقع و همراهی مردم است.
 
وی ادامه داد: نکته قابل تأمل این است که سازمان‌های بین‌المللی از جمله سازمان جهانی بهداشت، تاکنون سکوتی نگران‌کننده در قبال جنایات جنگی اخیر و اثرات آن بر نظام سلامت کشور ما داشته‌اند و ما از نخبگان، حقوقدانان و مجامع حقوقی بین‌المللی درخواست داریم که با جدیت این موضوع را پیگیری کنند و این جنایات را در سطح سازمان ملل و نهادهای حقوق بشری پیگیری کنند. 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15834 تاریخ نشر: ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير بازدید: 213 ساعت: 11:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 چربی‌سوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
4 تولید دارو‌های زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
5 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
7 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد
8 چرا مصرف زیاد دارچین خطرناک است؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۹ ارديبهشت
9 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مهمترین علائم اختلالات تغذیه‌ای چیست؟ با توجه به تمرکز افراطی جامعه‌ آمریکا بر کمال‌گرا...

  چیزهایی که در مورد شکر نمی دانید اینجا بخوانید مضرات شکر که به آن سم سفید هم می گویند، زیاد است ک...

  اگر گوشت نخوریم کم‌خون می شویم؟ افرادی می‌توانند از دریافت کامل تمام ریزمغذی‌های گ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت