وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟


پایگاه خبری لقمه: سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: کمبود داروهای اساسی و حیاتی در کشور تحت کنترل است و ذخایر استراتژیک دارویی فعال شده اند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، سلمان اسحاقی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر گفت: در موضوع چالش کمبود دارو، تجهیزات پزشکی و شیر خشک ما همواره به صورت مقطعی با این نوع کمبودها روبرو بودیم؛ اما از تدابیر راهبردی و بسیار حکیمانه‌ای که در اواخر سال گذشته اتخاذ شد، یکی از مهم‌ترین آن‌ها تخصیص یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی توسط مقام معظم رهبری بود که به افزایش ذخایر دارویی اختصاص یافت.

 
وی افزود: این منابع ارزی به ما امکان داد تا ذخایر استراتژیک دارویی کشور را تا حدی بالا ببریم که در زمان بحران، از جمله شرایط جنگی، کشور دچار کمبود حیاتی نشود، امروز هرچند ممکن است برخی کمبودهای مقطعی در بازار دیده شود، اما این کمبودها از محل ذخایر انبار شده و از طریق ورود پلکانی داروها به بازار مدیریت می‌شوند، به عبارتی، داروهای اساسی برای بیش از یک سال بر اساس نیاز کشور ذخیره‌سازی شده‌اند.
 

وضعیت شیر خشک در کشور چگونه است؟

 
به گفته اسحاقی؛ در مورد شیر خشک نیز وضعیت تقریباً مشابهی برقرار است و با افزایش ظرفیت تولید داخلی، اقدامات وزارت بهداشت و برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، امید آن می‌رود که کمبود شدید و بحرانی در این زمینه نداشته باشیم و ما اکنون در شرایط جنگی هستیم و این وضعیت نیازمند مدیریت دقیق، مصرف به‌موقع و همراهی مردم است.
 
وی ادامه داد: نکته قابل تأمل این است که سازمان‌های بین‌المللی از جمله سازمان جهانی بهداشت، تاکنون سکوتی نگران‌کننده در قبال جنایات جنگی اخیر و اثرات آن بر نظام سلامت کشور ما داشته‌اند و ما از نخبگان، حقوقدانان و مجامع حقوقی بین‌المللی درخواست داریم که با جدیت این موضوع را پیگیری کنند و این جنایات را در سطح سازمان ملل و نهادهای حقوق بشری پیگیری کنند. 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15834 تاریخ نشر: ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير بازدید: 78 ساعت: 11:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تولید دارو‌های زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
2 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
3 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد
5 چرا مصرف زیاد دارچین خطرناک است؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۹ ارديبهشت
6 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
7 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
8 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
9 دمنوش‌ها و راز خوابی آرام ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۷ فروردين
10 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چهار راهکار تغذیه‌ای برای افزایش قوای جنسی اگر مدتی است تصور می‌کنید احساسات عاشقانه و تمایلا...

  کمبود آب چه بر سر انسان می‌آورد؟ یک متخصص تغذیه گفت: کلیه فرآیندهای بدن و تمام واکن...

  کبد چرب بمب ساعتی در بدن انسان نشانه‌ها و علائم بیماری‌های مختلف به ما کمک می‌کند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکته های کلیدی و ساده : بدون رژیم گرفتن، وزن خود را کاهش دهیم هر چند رژیم های غذایی لاغری بسیاری وجود دارند که ممکن است بتوانند به شما کمک کنند وزنتان را کم کنید اما این برنامه های غذایی در عین حال احساس شدید گرسنگی را به همراه دارند و ولع خوردن را پس از مدتها افزایش می دهند.
مواد رژیمی که شما را چاق می کنند زمانی که افراد به دنبال کاهش وزن می روند، ممکن است هر روشی را امتحان کنند. انواع ورزش ها، رژیم های غذایی و حتی مواد غذایی که به مواد رژیمی شناخته می شوند.
نوشیدنی‌های مجاز برای مبتلایان به ریفلاكس معده یک كارشناس تغذیه، نوشیدنی‌هایی را كه با خیال راحت می‌توانید نوش جان كنید، را به شما می گوید.
تلاش دختران ایرانی برای «باربی شدن» «ممنون، میل ندارم. برنج کم می‌خورم. میلی به گوشت قرمز ندارم. شب‌ها شام نمی‌خورم. به جای پروتئین، سالاد می‌خورم و...» شنیدن این جملات از زبان دختران و زنان ایرانی در سال‌های اخیر به رواج بی‌اشتهایی‌های عصبی و دامن زدن به توهم چاقی میان آن‌ها کمک کرده است. موضوعی که بیش از هر چیز، شاید ریشه در باورها و خرده فرهنگ‌های غلط جامعه داشته باشد و جامعه زنان ایرانی را درگیر مشکلاتی اساسی در زندگی کند.