قیمت مرغ و تخم مرغ در بازار به نرخ ستاد تنظیم بازار رسید


پایگاه خبری لقمه: نرخ مرغ و تخم مرغ با افزایش قیمت نسبت به روزهای گذشته خود را به نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار نزدیک کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، قیمت مرغ و تخم مرغ نسبت به روزهای اخیر افزایش یافته و خود را به قیمت مصوب ستاد تنظیم بازار نزدیک کرده است.هر کیلو مرغ به قیمت 59800 تومان و هر شانه تخم مرغ کیلویی 75 هزار تومان به فروش می رود.

 
پس از اجرای طرح مردمی‌سازی یارانه ها، قیمت مرغ کیلویی 59800 تومان و تخم مرغ شانه 30 عددی با وزن 1.9 کیلوگرمی 76 هزار تومان تصویب شد اما با این حال در بازار خیلی کمتر از این قیمت ها به فروش می رفت.
 
قیمتها پیش از این، مرغ کیلویی 42 هزار تومان  و تخم مرغ شانه 40 هزار تومان بود که طی یکی دو هفته اخیر آرام آرام افزایش یافت و خود را به قیمت های ستاد تنظیم بازار نزدیک کرده است.
 
معاون امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی اخیرا در نشت خبری اعلام کرد: «پیش بینی کرده بودیم که پس از اجرای طرح مردمی سازی یارانه ها بازار حدود 30 درصد محصول را پس بزند.»
 
اخیرا وزارت جهادکشاورزی عوارض صادرات مرغ و تخم مرغ را صفر کرده و همین عاملی برای کشش تقاضا و رشد قیمت شده است.
 
وزارت جهاد  کشاورزی معتقد است قیمت های پایین تر از ستاد تنظیم بازار برای تولید کننده صرفه  اقتصادی ندارد.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 14894 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ دوشنبه ۶ تير بازدید: 1120 ساعت: 1:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
4 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
5 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
6 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
7 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
8 قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
9 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
10 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
11 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان پوکی استخوان به لطف تلاش دانش بنیان‌های ایرانی پوکی استخوان از بیماری های شایع در ایران است که ت...

  چرا بدن به منیزیم نیاز دارد؟ پایگاه خبری لقمه: منیزیم یکی از فراوان‌ترین مواد م...

  مواظب باشید یخچال بیمارتان نکند!! با این حال، یخچال ناسالم و یا استفادۀ نادرست از آن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با مواد خوراکی تقویت‌ کننده تمرکز با یک رژیم غذایی ساده می‌توانید حالتان را بهتر کرده و با افزایش تمرکز خود فعالیت و عملکرد بهتری در کارهای روزمره داشته باشید.
آیا خوردن میوه چربی خون را بالا می برد؟ درباره میوه‌ها پرسش‌های زیادی پرسیده می‌شود این‌که میوه و سبزی را چه زمانی از روز بخوریم که بیشترین نفع را از ویتامین‌ها و املاح معدنی آن ببریم؟ آیا هرچه بیشتر میوه بخوریم مواد مغذی بیشتری جذب بدنمان می‌شود؟ این‌که می‌گویند زیاده‌روی در مصرف میوه‌ها باعث افزایش تری‌گلیسیرید خون می‌شود صحت دارد؟ آیا می‌شود میوه و سبزی را جایگزین وعده شام کرد؟ چرا می‌گویند میوه را زود قاچ نکنید؟
پیشگیری از سرطان لوزالمعده با مصرف مواد غذایی حاوی منیزیم پایگاه خبری لقمه: طبق یافته اخیر محققان، مصرف روزانه منیزیم در پیشگیری از ابتلا به سرطان لوزالمعده مفید است.
خودتان دندان هایتان را سفید کنید برای داشتن دندان های سفید و بدون لکه رعایت مواردی که در این مطالب آورده شده را به شما توصیه می کنیم.