صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق
اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز اعلام شد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
دامپروری، زنبورداری و مرغداری
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دامپزشکی استان تهران فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام در روز عید سعید قربان به مردم تهران را اعلام کرد.
نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور
پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور گفت: سال ۱۳۷۶ بسیاری تصور نمیکردند امروز با بیش از ۵۰ هزار عضو متخصص در ۲۴ گرایش تخصصی به یکی از الگوهای موفق منطقه تبدیل شود.
دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار
پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور گفت: به دلیل رعایت مراقبت های توصیه شده و کاهش بیماری طیور، با مازاد تولید در گوشت مرغ و تخم مرغ روبرو هستیم تا جایی که قیمت این محصولات . . .
واردات دام پایه پروار در حال انجام است
پایگاه خبری لقمه: معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: واردات دام پایه پروار برای تأمین گوشت مورد نیاز بازار در حال انجام است.
سهم دامداری های کوچکمقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟
پایگاه خبری لقمه: رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور از تولید ۴۰ درصد گوشت قرمز کشور توسط دامداری های کوچکمقیاس خبر داد.
قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یکروزه تا دام سنگین
پایگاه خبری لقمه: امروز چهارشنبه ۲۶ دی ماه ۱۴۰۳ قیمت هر کیلوگرم مرغ گوشتی زنده به طور میانگین کشوری ۵۵ هزار تومان است.
افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید
پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با اعلام این خبر گفت: از ابتدای امسال تاکنون، بالغ بر ۱۱ میلیون و ۴۶۳ هزارقطعه جوجه ریزی انجام شد که باتوجه به جوجه ریزی مناسب و افزایش ۲۰ درصدی . . .
صفحه 1 از 52
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
آسیب به معده با تغذیه نامناسب
لذت غذا خوردن را متوجه نمیشویم؛ چون در بدترین ش...
اسنكهای سالم به جای تنقلات برای لاغری
بدون مایونز، بدون روغن و بدون تمام افزودنیهای خوش...
آغاز غذای کمکی به شیر خواران پایان 4 ماهگی
شیر خوار در پایان ماه 4 و 5 ماه باید در کنار شیر م...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آشنایی با ترشی های هیجان انگیز/ 1
قبول است كه زندگیها مدرن بیحس و حال شده است اما هنوز هم پاییز و زمستان برای خیلیها یعنی فصل ترشی و شور انداختن و مربا و مارمالاد پختن! فقط ترشیخورها میدانند غذا خوردن به عشق «ترشی» یعنی چه!
«نذری دادن» سنت دیرینه ماه محرم/ یک دیگ و هزاران هزار نیت
ماه محرم از ایامی است که نذریهای زیادی در آن ادا می شود؛ آیین نذری دادن به عزاداران امام حسین(ع) سنتی دیرینه و پسندیده در میان اکثر مسلمانان و به خصوص شیعیان دنیاست که در کشورمان رواج بیشتری دارد و شب و روز تاسوعا و عاشورا به اوج خود می رسد.
پرسش و پاسخهای کبابی!
کباب یکی از غذاهایی است که طرفداران بسیاری دارد.
تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد
از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک نکنید چون خاصیت درمانی زیادی دارند و این حرف که پیاز را از غذا جدا کنید را هم به کلی فراموش کنید . با توجه به قدرت درمانی این مواد مغذی ، باید مقدار مصرف آنها را در سبد غذایی خانواده بیشتر کنید . »
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است