علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام پایگاه خبری لقمه: وزیر کشاورزی اعلام کرد که خوراک دام به میزان کافی تأمین شده و دامداران نباید نگران کمبود باشند؛ او از دامداران خواست برای سود بیشتر، از کشتار زودهنگام دام خودداری کنند.
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند پایگاه خبری لقمه: در نشست فعالان صنعت خوراک دام و طیور، وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر لزوم «توازن در واردات نهاده‌ها»، از آغاز اصلاحات ساختاری در مسیر تأمین کالاهای اساسی و کاهش زمان ثبت سفارش‌ها خبر . . .
بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی پایگاه خبری لقمه: معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با اعلام بازگشت ارز ترجیحی برای واردات نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی، از لغو موقت ممنوعیت واردات در فصل برداشت خبر داد.
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دامپزشکی استان تهران فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام در روز عید سعید قربان به مردم تهران را اعلام کرد.
نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور گفت: سال ۱۳۷۶ بسیاری تصور نمی‌کردند امروز با بیش از ۵۰ هزار عضو متخصص در ۲۴ گرایش تخصصی به یکی از الگوهای موفق منطقه تبدیل شود.
دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور گفت: به دلیل رعایت مراقبت های توصیه شده و کاهش بیماری طیور، با مازاد تولید در گوشت مرغ و تخم مرغ روبرو هستیم تا جایی که قیمت این محصولات . . .
واردات دام پایه پروار در حال انجام است پایگاه خبری لقمه: معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: واردات دام پایه پروار برای تأمین گوشت مورد نیاز بازار در حال انجام است.
صفحه 1 از 53   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا استفاده از تلفن همراه عامل ابتلا به بیماری قلبی است؟ پایگاه خبری لقمه: همانطور که تلفن‌های همراه به سلط...

  مضرات غذاهای چرب و شور برای دانش‌آموزان مصرف میان وعده و غذاهای شور بین دانش آموزان نه تنه...

  مشکل افرادی که آب نمی نوشند، چیست؟ یک متخصص گوارش و کبد با بیان اینکه هیچ نوشیدنی جای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت پایگاه خبری لقمه: بررسی بازار سکه و طلا نشان می‌دهد که پس از گذشت یک روز از دومین جلسه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، بازار همچنان با ریزش همراه است و قیمت‌ها نسبت به آخرین معاملات روز گذشته، کاهشی شده‌اند؛ بطور مثال هر قطعه سکه ۳.۸ میلیون تومان و هر گرم طلای ۱۸ عیار بالغ بر ۳۰۰ هزار تومان، نسبت به دیروز (شنبه) ارزان‌تر شده است.
چاقی در کودکی زمینه ساز بروز همه این بیماری‌ها پایگاه خبری لقمه: رئیس پنجمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: سن ابتلا به عوارض ناشی از چاقی (دیابت و فشارخون) به حدود ۱۰ تا ۱۹ سال رسیده است.
چرا خانم ها نباید آب پرتقال بخورند؟ بی اختیاری ادراری یعنی این که ناخودآگاه از بدن فرد ادرار خارج می شود. این مسئله به خصوص در زمان خنده، سرفه، تشنج یا ورزش کردن اتفاق می افتد. در اکثر موارد فرد قبل از این که به دستشویی برسد خود را خیس کرده است.
آیا گرانی نان به تهران هم می رسد؟/ تغییر قیمت نان از سوی استاندارها پایگاه خبری لقمه: نان قوت غالب مردم بوده و پس از ۳ سال قیمت آن در بعضی استان‌های کشور افزایش یافته است؛ در مشهد نان بربری از ۱,۱۵۰ تومان با افزایش حدود ۴۳ درصدی به ۱,۶۵۰ تومان در یک هفته اخیر رسیده است.