علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام پایگاه خبری لقمه: وزیر کشاورزی اعلام کرد که خوراک دام به میزان کافی تأمین شده و دامداران نباید نگران کمبود باشند؛ او از دامداران خواست برای سود بیشتر، از کشتار زودهنگام دام خودداری کنند.
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند پایگاه خبری لقمه: در نشست فعالان صنعت خوراک دام و طیور، وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر لزوم «توازن در واردات نهاده‌ها»، از آغاز اصلاحات ساختاری در مسیر تأمین کالاهای اساسی و کاهش زمان ثبت سفارش‌ها خبر . . .
بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی پایگاه خبری لقمه: معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با اعلام بازگشت ارز ترجیحی برای واردات نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی، از لغو موقت ممنوعیت واردات در فصل برداشت خبر داد.
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دامپزشکی استان تهران فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام در روز عید سعید قربان به مردم تهران را اعلام کرد.
نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور گفت: سال ۱۳۷۶ بسیاری تصور نمی‌کردند امروز با بیش از ۵۰ هزار عضو متخصص در ۲۴ گرایش تخصصی به یکی از الگوهای موفق منطقه تبدیل شود.
دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور گفت: به دلیل رعایت مراقبت های توصیه شده و کاهش بیماری طیور، با مازاد تولید در گوشت مرغ و تخم مرغ روبرو هستیم تا جایی که قیمت این محصولات . . .
واردات دام پایه پروار در حال انجام است پایگاه خبری لقمه: معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: واردات دام پایه پروار برای تأمین گوشت مورد نیاز بازار در حال انجام است.
صفحه 1 از 53   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چهار راهکار تغذیه‌ای برای افزایش قوای جنسی اگر مدتی است تصور می‌کنید احساسات عاشقانه و تمایلا...

  پوست شفاف با خوردنی های طبیعی امروزه افراد بیشتر بجای خوراکی های مفید و موثر برا...

  پوست هندوانه برای 3 ماسک معجزه گر این بار وقتی این میوه را می خورید ، بخشی را نیز بر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کاهش مصرف نمک برای بیماران قلبی مضر است/ ۸۵ درصد بیشتر در معرض مرگ یا بستری شدن پایگاه خبری لقمه: طبق یک مطالعه جدید، کاهش مصرف نمک در بیماران قلبی می تواند خطر مرگ یا بستری شدن در بیمارستان را برای آنها به همراه داشته باشد.
۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: وقتی اسم غذاهای خطرناک را می شنوید به احتمال زیاد به این فکر می کنید که بیشتر مردم دنیا از آن ها اجتناخب کرده و هرگز سراغشان نمی روند. اما حتما برایتان عجیب خواهد بود که برخی از این خوراکی ها همین الان در یخچال یا کابینت آشپزخانه تان جای خوش کرده باشند!
هرگز این داروها را خودسرانه قطع نکنید بروز افسردگی، استرس و عصبانیت نیز از آثار روانی قطع درمان و رها کردن هورمون تیروئید به حال خود است که در میان بیماران بسیار شایع است.
توصیه های کم کالری تعادل وزن یا کاهش وزن و لاغری از دغدغه های همیشگی بشر است که در سایه توصیه هایی محقق می شود.