آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد


پایگاه خبری لقمه: گوشت بلدرچین خواص بسیار زیادی دارد و به همین دلیل است که امروزه بلدرچین به صورت گسترده در برخی کشورها پرورش داده می شود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، گوشت بلدرچین دارای پروتئین، فسفر، چربی، کلسیم، آهن و روی است. گوشت بلدرچین دارای مقادیر زیادی از کولین بوده که برای سلامت مغز مفید است. گوشت بلدرچین خواص بسیار زیادی دارد و به همین دلیل است که امروزه بلدرچین به صورت گسترده در برخی کشورها پرورش داده می شود. جالب است بدانید بلدرچین گونه های بسیار متنوعی دارد که برخی گونه های آن مثل بلدرچین ژاپنی قادرند در مسافت های طولانی پرواز کنند. نکته جالب دیگر در مورد پرورش انواع بلدرچین ها این است که در برخی کشورها بلدرچین ها را پرورش می دهند و برای شکار شدن در شکارگاه ها رهاسازی می کنند. عمده غذای بلدرچین را دانه ها، حشرات و جنبدگان کوچک تشکیل می دهند.

 

گوشت بلدرچین گرم است به همین خاطر باعث شده که مصرف آن به افرادی که مدام سردی شان می شود، توصیه شود. این گوشت بدلیل ارزش غذایی بالایی که دارد  بهتر است که به جای روش کبابی کردن با روغن پخته شود. گوشت بلدرچین بدلیل طبعی که دارد مصرف آن هم به تندرستی کمک می کند و هم باعث نرمی پوست می شود البته این به معنای استفاده زیاد نیست زیرا مصرف بیش از حد و دائمی گوشت بلدرچین سردرد می آورد. بلدرچین بدلیل جست و خیز زیادی که دارد ماده ای به نام کلیگوژن در ماهیچه  این پرنده بیشتر از سایر پرندگان تولید می شود که همین امر گوشت بلدرچین را لذیذ و مطبوع کرده است.

 

 
در ادامه برخی خواص گوشت بلدرچین که گوشتی با طبع گرم محسوب می‌شود، بر می‌شمریم:
 
 
مفید برای سلامت مغز
 
در گوشت بلدرچین به مقدار کافی ویتامین ب یافت می شود، ویتامین گروه ب موجود در این گوشت شامل  ریبوفلاوین، تیامین، نیاسین، اسید پانتوتنیک، پیریدوکسین، بیوتین، فولیک اسید، و کوبالامین است که برای سلامت مغز مفید است.
 
 
مفید برای استحکام استخوان ها
 
ویتامین دی موجود در گوشت بلدرچین باعث می شود تا رشد استخوان ها به درستی انجام شود و باعث تقویت دستگاه عصبی بدن می شود. همچنین در گوشت بلدرچین مقادیر زیادی از ویتامین آ و کا وجود دارد ، ویتامین کا موجود در این گوشت باعث استحکام استخوان ها می شود و از ویتامین کا برای انعقاد خون استفاده می شود.
 
 
مفید برای سلامت و تنظیم دستگاه گوارش
 
مشکلات دستگاه گوارش بیشتر به دلیل استفاده از مواد غذایی نادرست ایجاد می شود. دستگاه گوارش در صورتی که دچار اختلال شود از پس آن بیماری های مختلف ایجاد می شود. مشکلات گوارشی می تواند گاهی ناشی از باکتری های موجود در بدن باشد. گوشت بلدرچین با مشکلات دستگاه گوارش به درستی مبارزه می کند و باعث بهبود گوارش می شود. شما برای تنظیم عملکرد روده و معده خود می توانید از گوشت بلدرچین استفاده کنید.
 
 
مفید برای سلامت و مراقبت از پوست
 
در گوشت بلدرچین ویتامین های ب، ای و آ به وفور یافت می شود. ویتامین ای موجود در گوشت بلدرچین باعث می شود تا از پوست مراقبت کرده و از پیری زودرس پیشگیری شود.
 
 
کمک به بهبودی بیماری های تنفسی
 
گوشت بلدرچین را می توانید برای مشکلات تنفسی میل کنید، برای دفع بیماری های مختلف تنفسی مانند آسم، سل، دیستروفی عضلانی که یک بیماری ضعف جسمی محسوب می شود می توان از گوشت بلدرچین استفاده کرد.
 
 
مفید برای سلامت قلب
 
پروتئین موجود در گوشت بلدرچین باعث می شود تا کلسترول بد خون از بدن خارج شود. گوشت بلدرچین را می توان برای سلامت قلب استفاده نمود. اگر می خواهید سلامت قلب خود را تضمین کنید این گوشت را میل کنید.
 
 
مفید برای بهبود حافظه
 
گوشت بلدرچین دارای کولین است که این عنصر برای تثبیت عملکرد مغز بسیار موثر می باشد. کولین موجود در این گوشت باعث می شود تا عصب های مغز به درستی کار کنند و باعث بهبود حافظه می شود.
 
 
پیشگیری از پوکی استخوان
 
اگر می خواهید استخوان های مستحکمی داشته باشید می توانید از گوشت بلدرچین استفاده کنید ، چرا که شامل فسفر و کلسیم است. این دو ماده برای استحکام استخوان ها ضروری می باشد. گوشت بلدرچین از پوکی استخوان در بدن جلوگیری می کند.
 
 
مفید برای سلامت چشم
 
زرده تخم بلدرچین دارای پروتئین زیادی برای سلامت بدن می باشد ، همچنین دو ماده لوتئین و زیکسانتین در این زرده وجود دارد که برای سلامت شبکیه چشم مفید است. ماده ذکر شده باعث می شود تا از رسیدن نور آبی رنگ به چشم جلوگیری کرده و از صدمات پیشگیری می کند. گوشت و تخم بلدرچین دارای استفاده های زیادی برای سلامت چشم می باشد ، ویتامین آ موجود در بلدرچین با ویتامین آ موجود در هویج برابری می کند.
 
 
منبع مناسب برای انرژی
 
گوشت بلدرچین دارای ویتامین ب ۲ است که باعث می شود تا کربوهیدرات موجود در بدن به قند تبدیل شود. این امر باعث می شود تا انرژی روزانه بدن تامین شود. اگر می خواهید با مصرف گوشت انرژی روزانه شما تامین شود گوشت بلدرچین میل کنید.
 
 
ترمیم بافت های آسیب دیده
 
گوشت بلدرچین را می توان برای ترمیم بافت های آسیب دیده بدن استفاده نمود. گوشت بلدرچین دارای پروتئین زیادی می باشد که به بدن کمک می کند تا از آسیب رسیدن به بافت ها جلوگیری شود. همچنین برای تولید هورمون های بیشتر به گوشت بلدرچین نیاز خواهید داشت.
 
 
درمان کم خونی
 
کم خونی یکی از مشکلاتی است که خیلی از افراد به آن گرفتار هستند ، برای رفع کم خونی و مشکلات مربوط به کمبود آهن در بدن می توانید از گوشت بلدرچین استفاده کنید چرا که باعث تولید بیشتر گلبول های قرمز در بدن انسان می شود.
 
 
تقویت سیستم ایمنی بدن
 
گوشت بلدرچین برای تقویت دستگاه ایمنی بدن ضروری است. شما می توانید به راحتی با مصرف گوشت بلدرچین باعث تقویت دستگاه ایمنی بدن خود شوید و از ورود میکروب ها و باکتری های مختلف از بدن پیشگیری کنید.
 
 
خواص بلدرچین برای کودکان
 
کودکان نیز می توانند با خوردن بلدرچین از خواص خوب گوشت این پرنده بهرمند شوند. در واقع کالری و کلسترول پایین بلدرچین و داشتن مواد مغذی بسیار زیاد می تواند به رشد و تقویت سیستم ایمنی آن ها کمک کند.
 
 
 
خواص گوشت بلدرچین برای دیابت
 
بلدرچین در افزایش انرژی بدن تاثیر بسیار زیادی دارد. بنابراین افراد دیابتی که مجبورند از خوردن برخی از مواد غذایی صرف‌نظر کنند، می‌توانند بلدرچین بخورند. این گوشت حاوی مقدار زیادی ویتامین B2 نیز هست که کربوهیدرات را به قند تبدیل می‌کند. گلوکز هم انرژی موردنیاز بدن را تأمین می‌کند پس در نتیجه می تواند گفت کسانی که دیابت دارند بهتر است بجای مصرف مواد غذایی دیگر از گوشت بلدرچین استفاده کنند.
 
 
نکاتی برای تهیه بلدرچین:
 
گوشت بلدرچین را از مراکز معتبر تهیه کنید و حتما باید به صورت بسته بندی باشد.
حتما به تاریخ حک شده روی بسته بندی دقت کنید.
گوشت سالم بلدرچین باید سفید رنگ و بدون بو باشد.
اگر تا ۲ روز قصد پختن این گوشت را تدارید حتما در فریزر نگهداری کنید.
گوشت خام به مدت ۲ روز و گوشت پخته شده بلدرچین به مدت ۳ روز در یخچال نگهداری کنید.
برای یخ زدایی گوشت بلدرچین اصلا در دمای اتاق به مدت ۱ شب رها نکنید تا یخ آن آب شود و حتما در یخچال قرار دهید.
 
 
نکات احتیاطی در مصرف گوشت بلدرچین:
 
با وجود خواص زیادی که دارد، زیاده روی در مصرف آن می تواند مشکلات مختلفی را منجر شود. برخی از این مشکلات عبارتند از:
•    پایین آمدن فشار خون
•    مشکلات کلیوی
•    تشکیل سنگ کلیه
•    جلوگیری از جذب مواد مغذی
•    صدمه دیدن متابولیسم
•    زیاده روی در مصرف گوشت بلدرچین در افراد گرم مزاج چندان مناسب نیست. بهتر است که سکنجبین و ترشی ها را چاشنی غذای خود بکنند.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15000 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان بازدید: 624 ساعت: 3:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش تقاضای خرید بلدرچین با شیوع کرونا ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
2 ازخواص انواع گوشت چه می دانید؟ ۱۳۹۲ شنبه ۱۲ بهمن
3 پرورش و تولید بلدرچین 10 برابر کاهش یافت ۱۳۹۲ شنبه ۲۵ آبان
4 خواص تغذیه‌ای تخم پرندگان ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۳ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  پیشگیری از سرطان‌ با تغذیه امروزه به طور گسترده‌ای در تمام دنیا این باور که م...

  خواص هشت میوه شیرین مصرف میوه تاثیر بسیار زیادی بر سلامت کلی بدن و جذب...

  سالاد را جایگزین غذا نکنید معمولا انواع سالادهایی که ما ایرانی‌ها مصرف می‌کنی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه دکتر کرمانی برای غذا خوردن و لاغری اگر تا به حال رژیم هایی که امتحان کردید در راضی نگه داشتنتان ناموفق بوده اند به خواندن این مقاله ادامه دهید.
لاین ایرانی نیازمند یاری ایرانیان/رقیب سالم نژاد انگلیسی مدیر کل تامین دام شرکت پشتبانی با تاکید بر عزم راسخ مجریان و متخصصان داخلی برای اصلاح روند تولید و مصرف گوشت مرغ، تصریح کرد با بازگرداندن نژاد ایرانی آرین به گستره تولید و همراهی عموم مصرف کنندگان، بساط مرغ‌های غول پیکر وارداتی برچیده خواهد شد.
چرا ناگهان لاغر می شویم لاغری ناگهانی بی‌اهمیت نیست. اگر فردی ظرف چند ماه چندین کیلو وزن کم کند یعنی حداقل 5 درصد وزن بدن خود را بدون هیچ‌گونه رژیم و دلیل مشخصی از دست بدهید باید به پزشک مراجعه کند تا وضعیتش مورد بررسی قرار گیرد.
غذاهای کنسروی تا چند روز قابل مصرفند؟ غذاهای کنسروی که خیلی از جوانان علاقه زیادی به آن دارند، می تواند مضر باشد. با باز کردن در قوطی، محتویات آن در معرض آلودگی های بیرون قرار می گیرد.