صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
اینفوگرافیک
>
اینفوگرافیک | حضور زنان در عرصه علم
اینفوگرافیک | حضور زنان در عرصه علم
پایگاه خبری لقمه: زنان به رغم چالشهای مختلف، پیشرفتهای چشمگیری در علم داشتهاند. زنان کشورمان نیز به طور فعالی در تحقیقات علمی مشارکت دارند و در زمینههایی مانند پزشکی، مهندسی، فیزیک و... دستاوردهای قابل تحسینی داشتهاند. عزم و انعطاف پذیری آنها منجر به پیشرفت های ارزشمندی شده که میتواند الهامبخش زنان در بسیاری از کشورهای دیگر باشد.
خبرنگار: آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :آنا
کد:
15464
تاریخ نشر:
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
بازدید:
899
ساعت:
7:59 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
2
بایدها و نبایدهای خوردن توت های خیابانی
۱۴۰۴ دوشنبه ۲۶ فروردين
3
بهترین خوراکیهای زمستانی و تقویتکننده سیستم ایمنی
۱۴۰۳ شنبه ۸ دي
4
جایگاه ایران در سرانه مصرف چای جهانی+اینفوگرافیک
۱۴۰۲ دوشنبه ۹ مرداد
5
اینفوگرافیک/ آسنایی با ۸ ماده غذایی ضد سرطان
۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
6
اینفوگرافیک / مواد غذایی مضر برای سلامت رودهها
۱۴۰۱ دوشنبه ۷ شهريور
7
اینفوگرافیک / کدام مواد غذایی سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند؟
۱۴۰۱ سه شنبه ۱۰ خرداد
8
اینفوگرافیک | مصرف مواد غذایی مهم بعد از ۴۰ سالگی
۱۴۰۰ سه شنبه ۲۴ اسفند
9
نکاتی درباره فریز کردن مواد غذایی/اینفوگرافیک مدت نگهداری از مواد غذایی در فریزر
۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
10
تاثیرات مصرف قند بر بدن
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
«تخمشربتی» را درست مصرف کنید
تخم شربتی در عین حال که فوائد بسیاری برای سلامتی ...
این خوراکی ها معدن پتاسیم هستند!
پتاسیم با محافظت از رگ های خونی در مقابل ضخیم شدن ...
۸ توصیه تغذیهای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده
پایگاه خبری لقمه: آلودگی هوا یکی از معضلات زندگی م...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
هر قرص را چه موقع باید خورد؟
بسیاری از ما مجبوریم برای پیشگیری یا درمان خود هر روز دارو بخوریم اما آیا میدانید هر دارویی را باید در زمان مناسبش در روز مصرف كرد؟ تحقیقات نشان داده خوردن داروها در زمان نادرست نه تنها اثر آنها را كم میكند بلكه در بعضی موارد ممكن است برای بدن مضر باشد. برای مثال خوردن داروهایی مانند داروی درمان آرتروز، پوكی استخوان یا سوزش معده در زمان مناسب میتواند تاثیر شگفتانگیزی روی میزان اثر آنها داشته باشد و زمان بهبود شما را بهطور چشمگیری كاهش دهد.
چطور میتوان پوست را ویتامینه کنیم؟
خیلیها تصور میکنند تمام مشکلات پوستی از ضعف کبدشان ناشی میشود که البته در بسیاری موارد همینطور است اما نه همیشه! خیلیها هم فکر میکنند مشکل از پوست چربشان و لوازم آرایشی است که استفاده میکنند که باز هم این موارد درست هستند اما همیشه اینطور نیست.
غذاهای مو سیاه کن
شاید این سؤال همواره مطرح باشد که چرا موهایمان سفید می شوند؟ رنگ مو و مطالب مربوط به آن موضوع جالب و پیچیده ای است و جدا از آن که عامل زیبایی است، محافظ و نگهبان ِ سر درمقابل اشعه ماوراء بنفش هم هست. در پایین ترین لایه پوست و درمحل پایه و تکیه تار مو، سلول هایی به نام ملانوسیت قراردارند که دائما ترکیبی به نام ملانین را تولید می کنند، که همین ملانین عامل رنگ داشتن تار موی رشد کرده است.
۱۵ نکته برای تغذیه ای بهتر
محققان برای تغذیه ای بهتر ۱۵ نکته را توصیه میکنند از جمله اینکه در چای دارچین ریخته شود، گوجه با پوست خورده شود، با افزودن سیر در غذاها آشتی شود و در نهایت در فلفل پاش کمی زردچوبه ریخته شود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است