صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت طلا و سکه در ۲ دی ۱۴۰۴ صعودی شد
آب خنک زندان برای دو وزیر محکوم در پرونده چای دبش
توییت تند پویانفر به خاطر گرانی مواد غذایی+تصویر
شام در سعادتآباد به درگیری کشید؛ دستگیری اوباش و صاحبان رستوران
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
اینفوگرافیک
>
اینفوگرافیک | حضور زنان در عرصه علم
اینفوگرافیک | حضور زنان در عرصه علم
پایگاه خبری لقمه: زنان به رغم چالشهای مختلف، پیشرفتهای چشمگیری در علم داشتهاند. زنان کشورمان نیز به طور فعالی در تحقیقات علمی مشارکت دارند و در زمینههایی مانند پزشکی، مهندسی، فیزیک و... دستاوردهای قابل تحسینی داشتهاند. عزم و انعطاف پذیری آنها منجر به پیشرفت های ارزشمندی شده که میتواند الهامبخش زنان در بسیاری از کشورهای دیگر باشد.
خبرنگار: آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :آنا
کد:
15464
تاریخ نشر:
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
بازدید:
929
ساعت:
7:59 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
2
بایدها و نبایدهای خوردن توت های خیابانی
۱۴۰۴ دوشنبه ۲۶ فروردين
3
بهترین خوراکیهای زمستانی و تقویتکننده سیستم ایمنی
۱۴۰۳ شنبه ۸ دي
4
جایگاه ایران در سرانه مصرف چای جهانی+اینفوگرافیک
۱۴۰۲ دوشنبه ۹ مرداد
5
اینفوگرافیک/ آسنایی با ۸ ماده غذایی ضد سرطان
۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
6
اینفوگرافیک / مواد غذایی مضر برای سلامت رودهها
۱۴۰۱ دوشنبه ۷ شهريور
7
اینفوگرافیک / کدام مواد غذایی سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند؟
۱۴۰۱ سه شنبه ۱۰ خرداد
8
اینفوگرافیک | مصرف مواد غذایی مهم بعد از ۴۰ سالگی
۱۴۰۰ سه شنبه ۲۴ اسفند
9
نکاتی درباره فریز کردن مواد غذایی/اینفوگرافیک مدت نگهداری از مواد غذایی در فریزر
۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
10
تاثیرات مصرف قند بر بدن
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
بایدها و نبایدهای تغذیه در مسافرت
معجزه جوشانده برگ گیاه "بامبو"در دفع انگلهای روده
ساقه و برگهای گیاه بامبو در تقویت دستگاه گوارش و ...
آنچه باید در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید
سبوس، پوسته سفت و هضمنشدنی روی دانههای غلات است ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آزمایش چربی خون از چه سنی لازم است؟
چربیها پس از آب و پروتئین سومین ماده تشکیل دهنده بدن انسان هستند و مهمترین منبع ذخیره انرژی در بدن محسوب میشوند.
تیغ ماهی را دور نریزید
استخوان یکی از منابع عالی کلسیم است که مصرف آن برای همه انسانها قابل توصیه است؛ ولی مصرف آن بویژه برای افراد مبتلا به نرمی و پوکی استخوان، فوق العاده ارزشمند است. لازم به ذکر است که جوشاندن استخوان و مصرف آب حاصله نمی تواند کلسیم فراوانی را به بدن وارد سازد، بلکه لازم است دقیقا خود استخوان جویده و بلعیده شود.
تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی
نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در این دوران عدم برخورداری دختران از تغذیه مناسب، متعادل و متنوع آنها را به سمت سوءتغذیه سوق می دهد و بارزترین آثار عدم دسترسی آنها به ریزمغزهای گوناگون را می توان در بیماری های جسمی دوره های مختلف زندگیشان مشاهده کرد.
پیشگیری از سرماخوردگی با این ماده غذایی
یک کارشناس تغذیه ضمن اشاره به افرادی که بیشتر در معرض ابتلا به سرماخوردگی قرار دارند، گفت: مصرف مکملهای ویتامین C تاثیر چندانی در پیشگیری از سرماخوردگی ندارد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است