خاطره بازی مهاجرانی با پاک یادت نره


پایگاه خبری لقمه: خانم دکتر فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت از غرفه لبنیات پاک بازدید کرد و نسبت به شعار تبلیغاتی این برند واکنش جالبی داشت.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، حضور لبنیات پاک در کنار دیگر برندهای هلدینگ صنایع غذایی سینا (گوشتیران، زمزم، بهنوش و پاکدیس) از رویدادهای وایرال شده این روزهای کشور است.

پاک از اولین روز و با برنامه ریزی روزانه در ایام جشنواره جهت ارائه محصولات متنوع از شیرهای طعم دار و شیر کاکائوی نوستالژیک پاک با طعم به یادماندنی و نیز پذیرایی بستنی‌های پاک، کام هنرمندان و هنردوستان را شیرین کرده است.

 

مجموعه لبنیات و بستنی پاک به عنوان یکی از برندهای محبوب و قدیمی کشور، اولین شرکت در ایران است که همزمان دارای برند لبنیات و بستنی بوده و از دیرباز در کنار مردم و برای مردم فعالیت کرده و لبخند را بر لبان آنها نشانده است.

 

ویدئوی این لحظه را می توانید در اینجا تماشا کنید.

 

 

خبرنگار: محمد دوستی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15738 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ بهمن بازدید: 606 ساعت: 3:10 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کافه موکا در کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۸ بهمن
2 «آبله میمونی» همچنان یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی در جهان است ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
3 سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تایید کرد ۱۴۰۳ شنبه ۱۴ مهر
4 ایران آخرین هشدار را به پاکستان داد: شکایت می‌کنیم و غرامت می‌خواهیم ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ شهريور
5 شناسایی آبله میمونی در همسایگی ایران/ بهداشت فردی را جدی بگیرید ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
6 روشهای طلایی خانگی برای پاک کردن انواع لکه چسب از روی لباس ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
7 صادرات سیب به پاکستان آزاد شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۵ تير
8 برای رقابت پذیر بودن صنعت و تولیدات داخلی کشور سیاست حکمرانی نیاز به اصلاح دارد ۱۴۰۰ شنبه ۲۹ آبان
9 4 راهکار برای پاک کردن لکه شیر و بوی بد آن از روی فرش ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۶ آبان
10 لاغری و تناسب وزن با پاکسازی کبد ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۹ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رنگ‌های مختلف ادرار چه می‌گویند؟ کلینیک کلیولند در آمریکا، یک اینفوگرافی جالب تهیه ...

  مکمل یاری در سرطان،از علم تا جدال پایگاه خبری لقمه: بیش از ٨٠درصد بزرگسالان مبتلا به...

  خرید نان لواش و ماکارونی فله ممنوع متخصص طب سنتی با تأکید بر اینکه باید از خرید گوشت‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یك پاتوق معروف یكی از پاتوق‌های معروف بازار، قهوه‌خانه حاج علی درویش، معروف به مبهوتیان است كه بیش از یك قرن قدمت دارد و قدیمی‌های بازار او را می‌شناسند.
۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: آلودگی هوا یکی از معضلات زندگی ماشینی است که تنفس این آلاینده‌ها منجر به التهاب، استرس اکسیداتیو، سرکوب سیستم ایمنی و جهش‌زایی در سلول‌های سراسر بدن ما می‌شود که بر ریه‌ها، قلب، مغز و سایر اندام‌ها تأثیر می‌گذارد و در نهایت منجر به بیماری می‌شود.
راه‌های درمان انزال زودرس با طب سنتی انزال زودرس یکی از شایع‌ترین شکایات مردان در مراجعه به پزشک است. حدود یک‌سوم مردان از این مشکل رنج می‌برند که این میزان برحسب سن، نژاد، محل زندگی و عوامل دیگر در جوامع مختلف متغیر است. زودانزالی از مهم‌ترین علل سردی روابط زوجین است و گاهی از علل ناباروری نیز محسوب می‌شود.
ماجرای رژیم لاغری بهاره رهنما در این گفت‌و‌گو با بهاره رهنما از دنیایی که با دخترش دارد حرف زدیم و البته رژیمی که باعث شده او ۷ کیلو کم کند.