خاطره بازی مهاجرانی با پاک یادت نره


پایگاه خبری لقمه: خانم دکتر فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت از غرفه لبنیات پاک بازدید کرد و نسبت به شعار تبلیغاتی این برند واکنش جالبی داشت.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، حضور لبنیات پاک در کنار دیگر برندهای هلدینگ صنایع غذایی سینا (گوشتیران، زمزم، بهنوش و پاکدیس) از رویدادهای وایرال شده این روزهای کشور است.

پاک از اولین روز و با برنامه ریزی روزانه در ایام جشنواره جهت ارائه محصولات متنوع از شیرهای طعم دار و شیر کاکائوی نوستالژیک پاک با طعم به یادماندنی و نیز پذیرایی بستنی‌های پاک، کام هنرمندان و هنردوستان را شیرین کرده است.

 

مجموعه لبنیات و بستنی پاک به عنوان یکی از برندهای محبوب و قدیمی کشور، اولین شرکت در ایران است که همزمان دارای برند لبنیات و بستنی بوده و از دیرباز در کنار مردم و برای مردم فعالیت کرده و لبخند را بر لبان آنها نشانده است.

 

ویدئوی این لحظه را می توانید در اینجا تماشا کنید.

 

 

خبرنگار: محمد دوستی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15738 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ بهمن بازدید: 856 ساعت: 3:10 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اسامی محصولات بهداشتی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ جمعه ۴ بهمن
2 کافه موکا در کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۸ بهمن
3 «آبله میمونی» همچنان یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی در جهان است ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
4 سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تایید کرد ۱۴۰۳ شنبه ۱۴ مهر
5 ایران آخرین هشدار را به پاکستان داد: شکایت می‌کنیم و غرامت می‌خواهیم ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ شهريور
6 شناسایی آبله میمونی در همسایگی ایران/ بهداشت فردی را جدی بگیرید ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
7 روشهای طلایی خانگی برای پاک کردن انواع لکه چسب از روی لباس ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
8 صادرات سیب به پاکستان آزاد شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۵ تير
9 برای رقابت پذیر بودن صنعت و تولیدات داخلی کشور سیاست حکمرانی نیاز به اصلاح دارد ۱۴۰۰ شنبه ۲۹ آبان
10 4 راهکار برای پاک کردن لکه شیر و بوی بد آن از روی فرش ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۶ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نوشابه‌های انرژی زا احتمال نازایی در زنان را افزایش می‌دهد پزشک طب سنتی و اسلامی ارومیه معتقد است: مواد تشکیل...

  پاسخی به سوال قدیمی ارتباط بین غذا و سلامت روان رابطه بین غذا و سلامتی روان انسان دارای پیشینه تار...

  خواص تغذیه‌ای تخم پرندگان وقتی وارد بازارهای محلی شهرهای شمالی کشورمان می‌شو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی پایگاه خبری لقمه: بسیار شنیده ایم که یکی از جذابیت های ایران برای گردشگران خارجی، بویژه اروچایی ها غذای ایرانی است اما این همه ماجرا نیست و رسانه های غربی به مزایا و معایب غذاهای ایرانی از منظر گردشگران پرداخته اند.
دستاوردهای سفرهای استانی رئیسی به خوزستان چه بود؟ پایگاه خبری لقمه: رئیسی وعده داده بود که به پاستورنشینی قناعت نخواهد کرد و اجرای این وعده را هم به فاصله دو روز از آغاز رسمی دولتش و با سفر به خوزستان تشنه و ملتهب آغاز کرد و برای سرزمین نفت با مردمانی نجیب و صبور، ۳۴ هزار میلیارد تومان اعتبار اختصاص داد.
بادمجان، سرشار از ویتامین بادمجان، سرشار از ویتامینیک فنجان ‏بادمجان‬ خرد شده 35 ‫‏کالری‬، 0 گرم چربی، 8 گرم کربوهیدرات، 2.5 گرم فیبر و 0.83 گرم پروتئین دارد.
سه استراتژی ممکن برای برخورد با همه‌گیری کرونا در ایران پایگاه خبری لقمه: اتخاذ یک سیاست تهاجمی که مانند کشورهای چین و کره ظرف سه ماه بیماری را تقریبا ریشه کن کند و ما را به زندگی عادی برگرداند بسیار بهتر از ماه‌ها زندگی در ترس با عواقبی غیرقابل پیش بینی است.