ورود هیئت تجاری هند برای واردات


در حالی که یک هیئت ۵۰ نفره هندی برای مذاکره صادرات یک میلیون تن گندم سه روز است در ایران به سر می‌برند اما هنوز سلامت و کیفیت گندم‌های هندی قطعی نشده است.

به گزارش لقمه، یک هیئت 50 نفره هندی از بخش بازرگانی این کشور سه روز است برای مذاکره در خصوص صادرات یک میلیون تن گندم در ایران به سر می‌برند.

حضور این هیئت هندی بیشتر برای مذاکره در خصوص کیفیت گندم و قیمت آن انجام شده است و گفته می‌شود قیمت اولیه 300 دلار برای هر تن بوده است.

کیفیت گندم‌های هندی یکی از مسئله‌های مهم برای وزارت جهاد کشاورزی ایران است که مسئولیت بررسی آن را بر عهده دارد.

چند ماه پیش یک هیئت ایرانی به هندوستان سفر کرد تا کیفیت و سلامت گندم‌های هندی را بررسی کند اما تاکنون گزارشی از نتیجه‌‌ بازدید و بررسی توسط هیئت ایرانی منتشر نشده است.

به هر حال سفر هیئت 50 نفره هندی به دنبال توافقات اولیه سفر چند ماه پیش هیئت ایرانی به هندوستان بوده است.

اگرچه هنوز از توافق نهایی خرید یا عدم خرید یک میلیون تن گندم هند خبری از سوی مسئولان منتشر نشده است اما نگرانی از سلامت این گندم‌ها بین کارشناسان وجود دارد.

ایران از سال 1996به دلیل کیفیت نامطلوب از هند گندم وارد نکرده است، گندم هند بیشتر مبتلا به بیماری قارچی است اما مسئولان هندی گفته‌اند گندم هایی که قرار است به ایران صادر شود همگی سالم هستند.

هندوستان دومین کشور تولید کننده گندم در دنیاست و دومین مشتری نفت ایران نیز است که در پالایشگاه‌های این کشور فراوری می‌شود.

بسیار کارشناسان داخل نگران بیماری قارچی گندم این کشورها هستند که سلامتی را به خطر می‌اندازد،اما سازمان حفظ نباتات می‌گوید: هر محموله‌ گندم وارد کشور شود باید در چارچوب قوانین قرنطینه‌ای و سلامت مورد تایید این سازمان باشد.

طی این سه روز خبرها حاکی از تاکید وزارت صنعت به واردات این گندم‌ها از هند است اما وزارت جهاد کشاورزی به صورت قطعی سلامت آنها را تایید نکرده است.


نقل از :فارس

کد: 1916 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۹ مهر بازدید: 1982 ساعت: 2:21 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توافق ایران و آمریکا چه اثری بر بازار جهانی گندم دارد؟ / کاهش هزینه حمل‌ونقل در کانون توجه بازار ۱۴۰۵ شنبه ۳۰ خرداد
2 واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
4 ۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندم‌کاران واریز شد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
5 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
6 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
7 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
8 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
9 امسال؛ برگزاری جشن خودکفایی با تولید ۱۵ میلیون تن گندم ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
10 گندمکاران بخوانند/ قیمت واقعی گندم اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
11 امسال نیازی به واردات گندم نخواهیم داشت ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ارتباط استرس با مشکلات گوارشی پایگاه خبری لقمه: استرس می‌تواند باعث ایجاد طیفی ا...

  لواشک چاق می کند یا لاغر؟ مدیر گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران گف...

  رژیم غذایی و عملكرد ریه‌ها پزشكان در یك آزمایش جدید دریافته‌اند كه رژیم غذایی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طلاق یک زوج جوان به خاطر کشک/زن نه سوغاتی را خواست نه 324 سکه طلا را پایگاه خبری لقمه: زن جوان سوغاتی کشک خشک را در شان خود ندید و تنها پس از چندماه از همسرش جدا شد.
چه بخوریم تا شانس بارداری بیشتر شود؟ الگوی غذایی مهم‌تر از یک ماده غذایی خاص پژوهش‌های دانشگاهی جدید نشان می‌دهد تغذیه مناسب و الگوی غذایی متعادل می‌تواند به بهبود شانس باروری در زنان و مردان کمک کند. از رژیم مدیترانه‌ای و کنترل وزن گرفته تا دریافت کافی فولات و اسیدهای چرب امگا-۳، شواهد علمی تأکید می‌کنند که کیفیت تغذیه، یکی از مهم‌ترین عوامل قابل اصلاح در مسیر بارداری سالم است.
توصیه های کم کالری تعادل وزن یا کاهش وزن و لاغری از دغدغه های همیشگی بشر است که در سایه توصیه هایی محقق می شود.
از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد عضو هیات علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: شهر سالم به دنبال این است که اصول حکمرانی خوب برای سلامت را در شهر پیاده کند و از این طریق راه توسعه را هموار سازد چون زیربنا و محور توسعه پایدار، انسان سالم است.