به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای، امروز دوشنبه ۱۳ مرداد طی سخنانی در نشست شورای عالی قوه قضائیه، با اشاره به در پیش بودن اربعین سرور و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (ع) اظهار کرد: در ایام اربعین حسینی، میلیونها عاشق و دلباخته آلالله از سراسر دنیا، از جمله از ایران اسلامی رهسپار عتبات عالیات و کربلای معلی میشوند؛ بدون تردید، اربعین یک مانور اقتدار و یک حرکت جهادی و سیاسی و فرهنگی است که باید در پاسداشت آن، همگان کوشا باشیم؛ بر همین اساس، کلیه مسئولان قضائی در استانهای محل تردد زوار اربعین، نهایت مساعی خود را به کار گیرند تا هر نوع خدمتی به ویژه خدمات حقوقی و قضائی را پیشکش زوار کنند و چنانچه برای آنها در مسیر رفت یا برگشت، مسئلهای حقوقی و قضائی پیش آمد، در سریعترین زمان ممکن، آن مسئله را رفع کنند.
تحلیل گرانی غیرمتعارف برنج از زبان رئیس قوه قضائیه
رئیس قوه قضائیه در ادامه با اشاره به رفع مشکل چندین سالهی اسناد املاک در منطقه صوفیان آذربایجان شرقی، گفت: در جریان سفر هیئت عالی قضائی به استان آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۲، موضوعِ مشکلِ چندین سالهی اسناد املاک در منطقه صوفیان مطرح شد و پس از آن با اقدامات و تدابیری که صورت گرفت و در نتیجه همت دیوان عالی کشور و حوزه قضائی آذربایجان شرقی، این مشکل که چند هزار خانوار را قریب به چندین سال درگیر کرده بود مرتفع شد و اسناد مالکیت مردم آن منطقه، آماده تحویل به آنها است.
رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: به کرات تاکید کردهام و بازهم تاکید دارم که وظیفه ما خدمترسانی بیمنت و خالصانه به مردم است؛ مردمی که در جریان وقایع اخیر، پایمردی خود را در راه دفاع از ایران اسلامی به منصه ظهور رساندند. بخشهای مختلفی در دستگاه قضا طی مدت اخیر، حقیقتاً خدماترسانیهای مطلوبی به مردم داشتند و در پیشبرد امورات حقوقی و قضائی مردم، الحق مجاهدت کردند؛ این روند کماکان باید با قوت و قدرت بیشتری ادامه پیدا کند؛ در این میان، شایسته است که مشخصاً از دیوانعالی کشور، معاونت قضائی و دادگستری تهران به سبب خدمات سریع و دقیقی که طی مدت اخیر به مردم و مراجعان به دستگاه قضائی ارائه دادند، تقدیر و تشکر کنم.
پرونده احتکار گسترده برنج روی میز تعزیرات حکومتی
رئیس عدلیه در ادامه با اشاره به لزوم مقابله با گرانیهای غیرمتعارف گفت: قابل کتمان نیست که ممکن است بواسطه تحریمها یا کمآبیها و یا سایر علل، در برخی از اقلام، گرانی رخ دهد، اما برخی از گرانیها، حقیقتاً غیرمتعارف است؛ در قضیه گران شدن غیرمتعارف برنج، من با وزیر جهاد کشاورزی صحبت کردم و موضوعِ برخی گزارشهای واصله ناظر بر احتکار قابل توجه برنج توسط یک شرکت را مطرح کردم؛ وزیر مربوطه، به سرعت موضوع را رسیدگی کرد و اعلام داشت که همان شرکتِ مدنظر، مقدار معتنابهی از برنج ایرانی را خریداری کرده و در انبارهایی جدا از سامانه جامع انبارهای کشور، نگهداری کرده و به همین سبب و همچنین به جهت عرضه کالای فاقد قیمتِ درج شده در بازار، برای شرکت مزبور در تعزیرات پرونده تشکیل شده است. در همین راستا، خطاب به وزیر دادگستری و سازمان تعزیرات تاکید دارم که نسبت به تعیین تکلیف سریع این پرونده اقدامات عاجل را انجام دهید.
برنجهای خارج از سامانه انبارها، عامل اخلال در بازار؟
قاضیالقضات بیان داشت: همانطور که صدا و سیما هم در گزارش خبری منعکس کرد؛ در قضیه برنج وارداتی نیز ظاهراً تخلفاتی صورت گرفته است که سازمان تعزیرات در این رابطه نیز ورود داشته است؛ بر همین اساس، تاکید دارم که پرونده مربوطه در این حوزه نیز به سرعت و دقت، منتهی به صدور رأی شود.
ضرورت تسریع در تسویه مطالبات گندمکاران
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای در ادامه با اشاره به موضوع مطالبات گندمکاران، گفت: کشاورزان و گندمکاران در نقاط مختلف کشور با مشکلاتی از قبیل کمآبی و تسویه مطالباتشان بابت فروش محصول مواجهاند؛ بر همین اساس، از وزیر دادگستری میخواهیم که موضوع پرداخت مطالبات گندمکاران را با جدیت پیگیری کنند.
خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی
بازگشت به صفحه نخست