افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت


پایگاه خبری لقمه: محسنی اژه‌ای از کشف انبارهای خارج از سامانه رسمی نگهداری برنج توسط یک شرکت خبر داد و خواستار رسیدگی فوری به پرونده احتکار برنج شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، امروز دوشنبه ۱۳ مرداد طی سخنانی در نشست شورای عالی قوه قضائیه، با اشاره به در پیش بودن اربعین سرور و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (ع) اظهار کرد: در ایام اربعین حسینی، میلیون‌ها عاشق و دلباخته آل‌الله از سراسر دنیا، از جمله از ایران اسلامی رهسپار عتبات عالیات و کربلای معلی می‌شوند؛ بدون تردید، اربعین یک مانور اقتدار و یک حرکت جهادی و سیاسی و فرهنگی است که باید در پاسداشت آن، همگان کوشا باشیم؛ بر همین اساس، کلیه مسئولان قضائی در استان‌های محل تردد زوار اربعین، نهایت مساعی خود را به کار گیرند تا هر نوع خدمتی به ویژه خدمات حقوقی و قضائی را پیشکش زوار کنند و چنانچه برای آنها در مسیر رفت یا برگشت، مسئله‌ای حقوقی و قضائی پیش آمد، در سریع‌ترین زمان ممکن، آن مسئله را رفع کنند.

 

تحلیل گرانی غیرمتعارف برنج از زبان رئیس قوه قضائیه

رئیس قوه قضائیه در ادامه با اشاره به رفع مشکل چندین ساله‌ی اسناد املاک در منطقه صوفیان آذربایجان شرقی، گفت: در جریان سفر هیئت عالی قضائی به استان آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۲، موضوعِ مشکلِ چندین ساله‌ی اسناد املاک در منطقه صوفیان مطرح شد و پس از آن با اقدامات و تدابیری که صورت گرفت و در نتیجه همت دیوان عالی کشور و حوزه قضائی آذربایجان شرقی، این مشکل که چند هزار خانوار را قریب به چندین سال درگیر کرده بود مرتفع شد و اسناد مالکیت مردم آن منطقه، آماده تحویل به آنها است.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: به کرات تاکید کرده‌ام و بازهم تاکید دارم که وظیفه ما خدمت‌رسانی بی‌منت و خالصانه به مردم است؛ مردمی که در جریان وقایع اخیر، پایمردی خود را در راه دفاع از ایران اسلامی به منصه ظهور رساندند. بخش‌های مختلفی در دستگاه قضا طی مدت اخیر، حقیقتاً خدمات‌رسانی‌های مطلوبی به مردم داشتند و در پیشبرد امورات حقوقی و قضائی مردم، الحق مجاهدت کردند؛ این روند کماکان باید با قوت و قدرت بیشتری ادامه پیدا کند؛ در این میان، شایسته است که مشخصاً از دیوان‌عالی کشور، معاونت قضائی و دادگستری تهران به سبب خدمات سریع و دقیقی که طی مدت اخیر به مردم و مراجعان به دستگاه قضائی ارائه دادند، تقدیر و تشکر کنم.

پرونده احتکار گسترده برنج روی میز تعزیرات حکومتی

رئیس عدلیه در ادامه با اشاره به لزوم مقابله با گرانی‌های غیرمتعارف گفت: قابل کتمان نیست که ممکن است بواسطه تحریم‌ها یا کم‌آبی‌ها و یا سایر علل، در برخی از اقلام، گرانی رخ دهد، اما برخی از گرانی‌ها، حقیقتاً غیرمتعارف است؛ در قضیه گران شدن غیرمتعارف برنج، من با وزیر جهاد کشاورزی صحبت کردم و موضوعِ برخی گزارش‌های واصله ناظر بر احتکار قابل توجه برنج توسط یک شرکت را مطرح کردم؛ وزیر مربوطه، به سرعت موضوع را رسیدگی کرد و اعلام داشت که همان شرکتِ مدنظر، مقدار معتنابهی از برنج ایرانی را خریداری کرده و در انبارهایی جدا از سامانه جامع انبارهای کشور، نگهداری کرده و به همین سبب و همچنین به جهت عرضه کالای فاقد قیمتِ درج شده در بازار، برای شرکت مزبور در تعزیرات پرونده تشکیل شده است. در همین راستا، خطاب به وزیر دادگستری و سازمان تعزیرات تاکید دارم که نسبت به تعیین تکلیف سریع این پرونده اقدامات عاجل را انجام دهید.

برنج‌های خارج از سامانه انبارها، عامل اخلال در بازار؟

قاضی‌القضات بیان داشت: همانطور که صدا و سیما هم در گزارش خبری منعکس کرد؛ در قضیه برنج وارداتی نیز ظاهراً تخلفاتی صورت گرفته است که سازمان تعزیرات در این رابطه نیز ورود داشته است؛ بر همین اساس، تاکید دارم که پرونده مربوطه در این حوزه نیز به سرعت و دقت، منتهی به صدور رأی شود.

ضرورت تسریع در تسویه مطالبات گندم‌کاران

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه با اشاره به موضوع مطالبات گندمکاران، گفت: کشاورزان و گندمکاران در نقاط مختلف کشور با مشکلاتی از قبیل کم‌آبی و تسویه مطالبات‌شان بابت فروش محصول مواجه‌اند؛ بر همین اساس، از وزیر دادگستری می‌خواهیم که موضوع پرداخت مطالبات گندمکاران را با جدیت پیگیری کنند. 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15879 تاریخ نشر: ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد بازدید: 294 ساعت: 1:04 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چرا در سرما سکته قلبی افزایش می‌یابد؟ ۱۴۰۴ جمعه ۴ بهمن
2 توییت تند پویانفر به خاطر گرانی‌ مواد غذایی+تصویر ۱۴۰۴ جمعه ۲۹ آذر
3 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
4 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
5 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
6 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
8 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
9 هشدار نسبت به سرعت گسترش سویه جدید آبله میمونی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
10 آیا هیولای صید ترال به خلیج فارس باز می گردد؟/ صیادان خواب ندارند! ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا مصرف قرص روغن ماهی، سکته قلبی را کاهش می دهد؟ مطالعات اخیر نشان می دهند که خوردن قرص روغن ماهی خ...

  بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد پایگاه خبری لقمه: در روزهای سرد سال، انتخاب مواد غ...

  پرهیز از مصرف شیرینی خامه ای ˈمسعود کیمیاگرˈ در گفت و گویی با اشاره به توصیه ها...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.
چربی و قند خون بالا عامل گزگز و خواب‌رفتگی پاست یک جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات گفت: چربی خون و قندخون بالا و همچنین غلظت بالای خون باعث گزگز، مورمور شدن و خواب‌رفتگی پا می‌شود و به هنگام خواب، کف پا بسیار داغ می‌شود و فرد را بیدار می‌کند.
غذاهایی که با خوردن آنها گرسنه‌تر می‌شوید! احساس گرسنگی در مغز فرمان خوردن را صادر می‌کند و اگرچه خوردن غذا سبب سیری می‌شود اما برخی خوراکی‌ها بنا به دلایل متعدد، احساس گرسنگی را از بین نمی‌برد و برعکس، سبب میل به خوردن بیشتر می‌شود.
بررسی آثار بهداشتی و اقتصادی آلودگی هوا در ۲۷ شهر پایگاه خبری لقمه: رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت با اشاره به انجام مطالعه‌ای برای کمی‌سازی اثرات بهداشتی و اقتصادی منتسب به آلاینده ذرات معلق PM ۲.۵، به تشریح عوارض این معضل بهداشتی در کشور پرداخت و گفت: در سال ۱۴۰۰ تعداد همه مرگ‌های منتسب به مواجهه طولانی مدت با ذرات معلق PM۲.۵ بیش از ۸۷ درصد نسبت به سال ۱۳۹۹ افزایش یافته است.