کم فروشی 30 درصد از آبمیوه ‌فروشی های بازار


مدیر کل استاندارد استان تهران از کم فروشی 30 درصد از آب میوه‌ها و نکتارهای موجود در بازار خبر داد.

به گزارش لقمه، مسلم بیات با اشاره به این‌که امسال برای نخستین بار به دلیل نگرانی‌های به وجود آمده به صورت ویژه از بازار مواد غذایی نمونه برداری شد توضیح داد: نتایج بررسی ما نشان داد که 30 درصد از نمونه‌های نکتار و آب میوه، 11.4 درصد از نمونه‌های کمپوت و کنسرو ، 10 درصد از نمونه‌های روغن و 8.8 درصد از نمونه‌های فرآورده‌های لبنی دارای مغایرت وزنی با استاندارد اعلام شده هستند.همچنین 2.2 درصد از فرآورده‌های لبنی از نظر میزان چربی مغایر با استاندارد درج شده روی محصول هستند.

وی افزود: به صورت جزیی‌تر 25 درصد از شیر ، 20 درصد از ماست ، 15.7 درصد از رب گوجه فرنگی، 14.2 درصد از کنسرو تن ماهی، 12.5 درصد از انواع کنسروهای خورشت و 11.1 درصد ازکنسروهای لوبیا چیتی نمونه برداری شده از بازار نیز از نظر وزنی مغایر با استاندارد بودند.

او با اشاره به کشف 17 مورد جعل علامت استاندارد در هفت ماهه امسال افزود: در همین مدت 800 مورد اعلام جرم در دادگاه‌ها علیه تولیدکنندگان متخلف شد ضمن این که در هفت ماهه امسال 2000 کیلوگرم وزنه غیر استاندارد نیز از بازار جمع‌آوری شد.

مدیر کل استاندارد استان تهران با اشاره به توقیف سه هزار و 45 گرم طلای غیر استاندارد از نظر عیاری و وزنی در تهران طی هفت ماهه امسال خاطرنشان کرد: تاکنون 40 واحد تولید مصنوعات طلا در استان تهران پروانه کاربرد علامت استاندارد گرفته‌اند.

بیات همچنین از پلمپ و تعطیلی هشت شهربازی استان تهران خبر داده و گفت: به 23 شهربازی نیز اخطار داده شده که تا زمان برطرف کردن نقص تجهیزات غیر استاندارد خود حق بهره برداری از آن‌ها را ندارند.


نقل از :ایسنا

کد: 2109 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۲ آبان بازدید: 3072 ساعت: 10:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
2 «کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۱ شهريور
3 چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه ۱۴۰۴ شنبه ۲ شهريور
4 اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامین‌ها باعث پیری زودرس می‌شود؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
5 پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب ۱۴۰۴ جمعه ۲۵ مرداد
6 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
7 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
8 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
9 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
10 برداشت ۶ هزار تن نخود از دیم‌زارهای هشترود ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
11 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بادام یکی از غذاهای آلرژی زا است یک متخصص ایمونولوژی و آلرژی اعلام کرد: آلرژی غذایی...

  مبارزه با بوی بد بدن مواد غذایی که می‌خوریم، تأثیر مستقیم بر بوی بد بدن...

  داروی طبیعی برای سرماخوردگی! این تحقیق بر کاهش قابل توجه در مصرف داروهای سرماخو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

15 چربی سوز خوشمزه را بشناسید خوش‌اندام شدن نیاز به اراده و برنامه‌ریزی درست دارد. در این مقاله 15 ماده‌ی غذایی مفید را معرفی می‌کنیم که به چربی سوزی و خوش‌اندامی شما کمک زیادی می‌کنند.
انتقاد یک خلبان از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما سرو می شود در پی انتشار گزارشی در ایسنا با عنوان «چرا دیگر در هواپیماها آبگوشت سرو نمی‌شود؟»، خلبان یکی از شرکت‌های هواپیمایی در تماس با این خبرگزاری از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما برای مسافران و گردشگران سرو می‌شود، انتقاد کرد.
عادات غذایی کم‌خونی‌ آور کم‌خونی فقر آهن از شایع‌ترین کم‌خونی‌هاست. بر اساس جدیدترین بررسی‌ها، مشخص شده است 20 درصد خانم‌ها، 50 درصد خانم‌های باردار و 3 درصد آقایان به اندازه کافی آهن دریافت نمی‌کنند و همین امر باعث می‌شود کم‌خونی ناشی از کمبود این ماده معدنی در آن‌ها بروز کند.
غذاهای باکلاس چگونه بدن را به تباهی می‌کشاند؟ موادغذایی و تنقلات بی‌ارزشی در افراد جامعه ما به وفور مصرف می‌شود؛ تغذیه نامناسب امروزه عامل بروز بسیاری از مشکلات مانند بلوغ‌های زودرس, رنگ‌های پریده, بی‌اشتهایی, تیک‌های عصبی, افسردگی‌ها و اعصاب‌های به هم ریخته است.