معرفی صنایع غذایی بهپاک یا سبحان


شركت صنعتی بهپاك یا سبحان، در سال 1347 در بهشهر تاسیس شد.

تاسیس و سرمایه شرکت

شركت صنعتی بهپاك (سهامی عام) در تـاریخ 14/6/1347 تحت شماره 84 در اداره ثبت شركتهای شهرستان بهــشهر به ثبت رسیده است و طبق تصمیم مجمع عـمومی فوق‌العاده مورخه 21/12/73 نوع شركــت به سهامی عام تبدیل گردیده است. ســهام شركت‌ درتاریخ 21‌/3/374 درسازمان بورس‌ اوراق‌‌بهادار تـــهران پذیرفته وازتاریخ31/5/1374 مورد‌معامله قرار گرفت. سرمایه شركت دربدو تأسـیس مبلغ 5/212میلیون ریال منقـــسم به 4250 سهم 50000ریالی با نام بوده است.كه درطول 39 سال فـعالیت طی هشت مرحله از مبلغ 5/212 میلیون ریال به مبلغ 80 میلــیارد ریال منقسم به 80 میلــیون سهم یكــهزارریالی با نام افــزایش یافته است.آخرین ‌‌‌‌افــزایش ‌‌‌‌‌‌‌سرمایه طبق مصـوبه مجمع عـمومی فوق العاده مورخ 14/12/81 طی یك مرحله از 40 میلیاردریال به 80 میلیارد ریال انجام پذیرفت .


موضوع فعالیت شرکت

به استناد ماده2 اساسنامه‌عبارتست‌از تاسیس و بهره برداری كارخانجات پنبه‌پاك‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌كنی، روغن كشی، پروتئین‌‌‌‌‌‌‌‌‌گیاهی‌‌وكارخانجات دیگروهمچنین كارهای تولیدی وبازرگانی، سرمایه گذاری، صادرات، واردات و انجام هر نوع عملیات و معاملات كه بصورت مستقیم یا غیرمستقیم مرتبط با موضوع شركت باشد.

محصولاتی که اکنون در گروه شرکت های بهپاک تولید می شود به شرح زیر است:

1- روغن خام (سویا،کلزا،آفتابگردان وپنبه دانه)
2- انواع کنجاله دانه های روغنی
3- پروتئین سویا
4- لسیتین
5- لینتر
6- روغن زیتون
7- کنسرو زیتون


کنترل کیفیت

در این شرکت از بدو ورود مواد اولیه تا تولید محصول نهایی، کیفیت پایش می شود; حتی کیفیت آب مصرفی واحدها از نظر شیمیائی و میکروبی و کیفیت دانه مصرفی و سایر مواد واسطه تولیدی بررسی می شود.
کنترل کیفیت در حال حاضر شامل چهار قسمت آزمایشگاه میکروبی، آزمایشگاه فیزیکی، آزمایشگاه شیمیائی و تصفیه فاضلاب و محیط زیست می باشد. 

در آزمایشگاه میکروبی طی برنامه ای مدون از آبهای مصرفی، کنجاله، لسیتین، پروتئین و آرد بلغور تولیدی توسط کارشناس میکروبی نمونه برداری و آزمایشات مربوطه انجام می گیرد. 
در آزمایشگاه شیمیائی انواع آزمونهای تخصصی انجام می گیرد که برخی از آنها عبارتند از :
تعیین درصد پروتئین و روغن در کنجاله، دانه های مصرفی،پروتئین و بلغور تولیدی، تعیین درصد خاکستر کل و نامحلول در اسید در کنجاله، تعیین درصد لینتر باقیمانده در تخم پنبه، تعیین درصد نمک پروتئین طعم دار و انواع مواد اولیه مصرفی آن، تعیین اسیدیته ، پراکسید، عدد یدی و فسفر روغن و آنالیز لسیتین طبق پارامترهای کنترلی مذکور در استاندارد ملی.

فعالیت های آزمایشگاه فیزیکی عبارتند از :
تعیین افت دانه تحویلی (تعیین درصد رطوبت و مواد خارجی مازاد)، تعیین رنگ روغن و لسیتین، اندازه گیری ویسکوزیته لسیتین، تعیین رطوبت کنجاله و پروتئین تولیدی به صورت روتین، تعیین لرد روغن، بررسی کنجاله و پروتئین تولیدی از نظر پارامترهای ظاهری مانند رنگ
کلیه روشهای آزمون مورد استفاده از استانداردهای معتبر دنیا مانند ISO,AOCS,ISIRI و ... اخذ شده اند.
علاوه بر این فعالیتها کنترل و تائید کلیه اقلام بسته بندی شامل سلوفان، کارتن، نوار چسب، پاکت، بشکه لسیتین و ... ، و نظارت بر بسته بندی و بارگیری انواع محصولات از جمله وظایف آزمایشگاه است.
در این آزمایشگاه کنجاله، لسیتین و پروتئین مشابه تولیدی شرکتهای رقیب تحت آزمایش و مقایسه صورت گرفته تا موقعیت کیفیت محصولات تولیدی شرکت در بازار شناسایی شود.
آزمایشگاه مجهز به تجهیزات پیشرفته زیر با مارکهای معتبر بوده و هم اکنون نیز در حال توسعه است:
1) گاز کروماتوگراف (GC )
2) اسپکتروفوتومتر
3) ویسکومتر
4) سانتریفوﮊ
5) رنگ سنج (Lovibond)
6) رنگ سنج (Gardner)
7) کوره
8) انواع رطوبت سنج دانه و کنجاله
9) دستگاه فلاش
10) انکوباتور
11) بن ماری
12) همزن با دور بالا
13) اتوکلاو
14) ترازوی دقیق با دقت یک ده هزارم
وسائل و محلولهای آزمایشگاه نیز جهت افزایش دقت و صحت آزمایشات به طور مستمرکالیبر می گردند.
تکنسینهای آزمایشگاه، متعهد و متخصص هستند و جهت ارتقاء سطح دانش پرسنل همواره کلاسهای آموزشی برگزار می گردد.
همچنین کارشناسان در کنگره های تخصصی مربوط به روغن ها و چربیها، همچنین تدوین استانداردهای مرتبط، شرکت در نمایشگاههای مواد غذایی، همکاری در برگزاری کنگره های مرتبط با محیط زیست و ارائه مقالات در مجلات مربوطه حضور فعالانه دارند. 

فعالیت های قسمت تصفیه آب شامل بازدید روزانه از نقاط استقرار بک فیلترها و کاهنده های صدا، محوطه کارخانه، کلرزنی چاههای آب، تصفیه آب ورودی، همچنین پیگیری موضوعات زیست محیطی می شود.




کد: 2365 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۲ آذر بازدید: 4286 ساعت: 12:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


حسین

ممنون بخاطر این مطلب شما

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این مواد غذایی را در فریزر قرار ندهید تقریبا هر چیزی را می توان منجمد کنید اما برخی مواد...

  آنچه درباره چای کیسه ای نمی دانید چای‌های کیسه‌ای، محصولاتی فوری برای تهیه یک لیوان ...

  ارزش غذایی و خواص انواع گوشت اگرچه بیشترمتخصصان تغذیه بر این باورندکه خوردن مقد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

18 راه برای کاهش وزن و لاغری امروزه بسیاری از مردم لاغری را از جمله مشخصه‌های اصلی جذابیت و زیبایی می دانند، انتشار هزاران مقاله و کتاب مرتبط با رژیم های غذایی در کشورهای غربی و شرقی شاهد بر این مدعاست.
سوء تغذیه و سوء مصرف پروتئین ۸۰۰ هزار کودک ایرانی دبیر ستاد کشوری ترویج مصرف تخم‌مرغ از سوء تغذیه و سوء مصرف پروتئین ۸۰۰ هزار کودک ایرانی خبر داد.
دلسوزترین گیاه دارویی برای دستگاه گوارش «هل» به عنوان طعم‌دهنده‌ مطبوع مواد خوراکی شناخته شده اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش، خاصیت دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین مشکلات و ناراحتی‌های گوارشی استفاده می‌شود.
غذاهای ایرانی سالم ترند/لزوم تهیه لیستی از غذاهای سنتی هر استان/غذاهای صنعتی را جایگزین غذاهای سنتی نکنید رییس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران گفت:«روند رو به گسترش بیماری های ناواگیر متولیان سلامت را نگران کرده است ومتاسفانه سن ابتلا به بیماری هایی که در این دسته جا می گیرند نیز در حال کاهش اس تا جایی که بعضی از متخصصان قلب شاهد جراحی های عروق قلب در سنین پایین تر از 40 سال هستند.»