به گزارش لقمه، به نقل از روزنامه تاکس آنزیگر، اگرچه برخی تصور می کنند که گوشت سگ و گربه در کشورهایی مانند چین و ویتنام مصرف می شود اما مصرف گوشت این حیوانات در برخی مناطق سوئیس به چشم می خورد. بر اساس گزارش این روزنامه، مردم سوئیس در برخی مناطق مرکزی و شرقی این کشور به گوشت سگ علاقه دارند و آن را مصرف می کنند. هنوز به طور رسمی مشخص نشده است که هر سال چه میزان گوشت سگ و گربه در سوئیس مصرف می شود اما گزارشهای رسیده حاکی از آن است که کشتن سگها و گربه ها توسط برخی کشاورزان صورت گرفته و سپس گوشت این حیوانات در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد.