معجزه زنجبیل برای لاغری، کاهش درد و درمان دیابت


یک محقق و مدرس طب اسلامی - ایرانی گفت: گیاه زنجبیل مزاج گرمی دارد و دارویی بسیار مفید برای اصلاح عملکرد سلولهای بدن است.این گیاه دارویی ضد درد و سرماخوردگی و لاغرکننده است.

به گزارش لقمه، حسن اکبری در گفت وگویی گفت: زنجبیل در بهبود فرآیندهای داخل سلولی بسیار مؤثر است و بسیاری از بیماری ها را که به اختلال عملکرد سلولها بر اثر کمبود انرژی کافی به وجود می‌آیند، برطرف می کند.

وی ادامه داد: خواص درمانی زنجبیل شامل ضد تهوع (به خصوص تهوع حاملگی)، ضد درد (بخصوص دندان درد)،،صد سرماخوردگی، مقوی قلب، لاغر کننده (متعادل کننده، یعنی افرادی که دارای اضافه وزن هستند متعادل می‌شوند و افراد لاغر نیز متعادل می شوند)،ضد لخته شدن خون و کم کردن خطر سکته قلبی و مغزی است.

اکبری گفت: این گیاه همچنین ضد باکتری و ضد ویروس (به علت تقویت سیستم ایمنی بدن)، آنتی اکسیدان،ضد سرفه، ضد کبد چرب، ضد التهاب و ورم سلولی،ضد اسپاسم عضلانی (مصرف خوراکی و موضعی)، تقویت کننده سیستم ایمنی بدن، ضد نفخ و گازهای روده‌ای است و باعث افزایش ترشح اسید و آنزیم های مفید معده‌ای برای هضم غذاها می‌شود.

دانشیار پاتولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خواص دیگر زنجبیل را پایین آورنده کلسترول و تری گلیسرید خون، پایین آورنده قند خون، ضد سکته های مغزی و قلبی، ضد آلزایمر و درمان کننده آْسم،ام اس و آرتروز مفصلی عنوان کرد.

اکبری مهمترین مکانیسم اثر زنجبیل را اصلاح فرایندهای سلولی دانست و گفت: اگر زنجبیل پودر شده خیلی مانده و کهنه باشد دیگر بو و خاصیت اصلی خود را نخواهد داشت پس باید زنجبیل را به صورت تازه تهیه و استفاده کنیم تا اثرات معجزه آسای آن را ببینیم.

این محقق طب اسلامی ادامه داد: زنجبیل را می توان در تمام خوراکی ها (چه به صورت گیاه و چه پودر) استفاده کرد گاهی هم به صورت دمجوش با خرما و عسل و گاهی هم به صورت شربت مصرف کرد. 
 



بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :فارس

کد: 5565 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۳ آبان بازدید: 2546 ساعت: 1:07 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ارتباط زنجبیل با قدرت باروری مردان ! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۷ تير
2 کاهش التهاب روده بزرگ با زنجبیل ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۱ تير
3 با گیاهان دارویی سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کنید؟ ۱۳۹۶ جمعه ۲ تير
4 خواص بیشمار زنجبیل برای سلامت و زیبایی ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ خرداد
5 بیسکویت کَره‌ای های ساده و خوشمزه ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند
6 رهایی از چربی های اضافه شکم با معجون زنجبیل وموز ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۰ بهمن
7 تاثیر زنجبیل بر تهوع و استفراغ بارداری ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۲ دي
8 آشنایی با خوراکی های ضد سرماخوردگی خانگی ۱۳۹۴ سه شنبه ۵ آبان
9 دستور اختصاصی تهیه حلوای زنجبیلی ۱۳۹۴ سه شنبه ۵ آبان
10 زنجبیل میل جنسی را کم می‌کند یا زیاد؟ ۱۳۹۳ شنبه ۹ اسفند
11 گرمای بدن در زمستان با این مواد غذایی ۱۳۹۳ شنبه ۲۷ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  این میوه را در ماه رمضان فراموش نکنید خرما به خاطر داشتن منیزم ضد سرطان است.

  مصرف فست فودها به كبد كودكان آسیب می رساند كارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

  قطع نمک از عوامل افزایش خطر بیماری‌های قلبی و سکته دانشمندان هشدار دادند که قطع کردن مصرف نمک، می‌تو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه غذای سالم‌تری مصرف کنیم؟ تغذیه، عامل اساسی در سلامت جسم و روان انسان‌هاست و از این رو شایسته است که مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
آشنایی با رژیم‌های لاغری و کاهش وزن منسوخ متأسفانه خیلی وقت‌ها کاهش وزن و لاغری همه خواب و خوراک فرد می‌شود و به کلی فراموش می‌کند که سلامتی و زنده بودن چیزی فراتر از چاقی و لاغری است.
ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول وقتی صحبت از مزرعه به میان می‌آید ابتدا باید زنجیره مراقبت از خاک کشاورزی آغاز شود. آیا خاک که غذای انسان را تأمین می‌کند مورد مراقبت کافی قرار می‌گیرد؟ می‌دانیم که کود نامناسب، استفاده از آفت‌کش‌های مختلف که برای ازبین‌بردن آفات به کار می‌رود و...، می‌تواند خاک ما را آلوده کند.
شاگرد زرنگ‌ها چه می‌خورند؟ بعضی پدر و مادرها می‌گویند وقتی مدرسه‌ها دوباره باز می‌شود و سال تحصیلی جدیدی در پیش است، یکی از سخت‌ترین کارها و وظایفی که به عهده دارند، انتخاب میان‌وعده‌های مناسب برای فرزندشان است. آنها یا نمی‌دانند کدام از مواد غذایی می‌تواند بهترین انتخاب برای میان وعده دانش‌آموزان باشد یا نمی‌توانند فرزندشان را متقاعد کنند که در ساعت‌های درس و مدرسه از مواد غذایی مناسب استفاده کند.