کاهش مصرف، صنایع لبنی را وادار به تولید کمتر کرد


مدیرعامل اتحادیه صنایع لبنی کشور گفت: با توجه به شرایط موجود، میزان مصرف شیر و محصولات لبنی کاهش چشمگیری داشته به طوری که همین امر موجب کاهش تولید صنایع لبنی شده است.

به گزارش لقمه، محمدرضا اسماعیلی اظهار کرد: هم اکنون صنایع لبنی کشور ظرفیت بیش از 20 میلیون تن تولید را دارند در حالی که هم اکنون با توجه به افزایش هزینه های تمام شده تولید و کاهش مصرف، تنها پنج میلیون تن محصول لبنی توسط کارخانجات تولید و عرضه می شود.

وی با بیان این که با کاهش مصرف، تولید برای صنایع توجیه اقتصادی ندارد گفت: در حال حاضر کارخانجات صنایع لبنی براساس مجوزهای تولید خود فعالیت نمی کنند به طور مثال کارخانه ای که مجوز تولید 40 هزارتن محصولات لبنی را دارد هم اکنون به تولید پنج هزار تن محصول لبنی مبادرت می کند.

وی افزود: متاسفانه به دلیل افزایش هزینه های تمام شده تولید قیمت محصولات لبنی نیز افزایش داشته، به طوری که قدرت خرید مردم در مصرف شیر و محصولات لبنی کاهش چشمگیری یافته است.

وی ادامه داد: به طور قطع با افزایش مصرف شیر و محصولات لبنی مشکل کارخانجات در تولید و عرضه برطرف می شود، در غیراین صورت ادامه روند مذکور به نفع تولید کنندگان و مصرف کنندگان نخواهد بود.

مدیرعامل اتحادیه صنایع لبنی درباره تامین شیرخام صنایع گفت: کارخانجات صنایع لبنی شیرخام را براساس نرخ مصوب خریداری می کنند اما در برخی استان ها نیز شاهد خرید شیرخام برخی صنایع بیش از نرخ مصوب هستیم که این موضوع نیز گریبان گیر صنایع لبنی شده است.

وی شیر را ماده ضد مسمومیت ناشی از الودگی هوا برشمرد و تصریح کرد: طی ماه های اخیر شاهد آلودگی هوا در شهرهای بزرگ کشور بوده ایم که برای کاهش این موضوع و سلامت جامعه نوشیدن شیر در طول روز الزامی است چراکه باعث کاهش مسمومیت ناشی از آلودگی هوا می شود.

اسماعیلی با اشاره به این که صنایع لبنی براساس استانداردهای بین المللی فعالیت دارند افزود: طی سالهای گذشته صنایع لبنی در تولید محصولات پاستوریزه و استرلیزه پیشرفت خوبی داشته اند به نحوی که محصولات لبنی کشور مطابق استاندارهای بین المللی، سازمان استاندارد ایران و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تولید و عرضه می شود.

به گفته مدیرعامل اتحادیه صنایع لبنی کشور، سال گذشته سرانه مصرف شیرخام برای هر نفر در کشور بیش از 80 لیتر بوده که هم اکنون به دلیل کاهش مصرف این رقم به کمتر از 60 لیتر در سال رسیده است.

وی تاکید کرد: به طور قطع کاهش مصرف شیر و محصولات لبنی می تواند آسیب های جبران ناپذیری به سلامت جامعه وارد کند که این مهم نیز باید مورد بررسی مسئولان ذیربط قرار گیرد تا تمهیداتی در این مورد بیندیشند.

اسماعیلی اظهارکرد: ارایه تسهیلات برای تولید، کاهش قیمت ها و اطلاع رسانی عمومی می تواند جامعه را در افزایش مصرف این محصول ترغیب کند.




نقل از :ایرنا

کد: 2999 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲ بهمن بازدید: 1853 ساعت: 10:02 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
2 پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
3 روند نزولی صادرات داروی ایرانی/ عراق بزرگ ترین بازار هدف ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
4 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
5 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
6 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
7 «سایر صنایع» کجاست که ۶.۳ میلیارد دلار ارز نیما گرفته است؟ ۱۴۰۳ دوشنبه ۸ مرداد
8 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
9 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
10 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
11 آمادگی ایران برای صادرات ادوات کشاورزی به ازبکستان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چای را در چه ظرفی بریزیم تا عطرش از بین نرود؟ فراموش نکنید گرما، رطوبت و نور دشمنان اصلی کیفیت و...

  خطرات نوشیدنی های انرژی زا نوشیدنی های انرژی زا می توانند خطرناک باشند. آگاهی...

  تندخویی با مصرف غذای سرخ شده یک متخصص تغذیه گفت: یکی از روش‌های تأمین آرامش روا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تخم‌مرغ را قبل از نگهداری در یخچال نشوئید یک کارشناس تغذیه گفت: شستن پوسته تخم مرغ از آنجا که باعث باز شدن منافذ آن شده و احتمال انتقال آلودگی را به درون تخم مرغ افزایش می دهد مناسب نیست و باید هنگام مصرف شسته شود.
7 نمک مخفی در غذاهایتان که آنها را نمی شناسید خیلی از ما آگاهانه یا ناآگاهانه، بیشتر از2400 میلی‌گرم سدیم را در طول روز دریافت می‌کنیم. این مطلب، شما را با 7 گروه از مواد غذایی که مقدار زیاد سدیم‌شان تعجب‌برانگیز است، آشنا می‌کند.
کابوس قارچ‌های سمی از کرمانشاه تا تهران پایگاه خبری لقمه: به نظر می رسد مردم از وجود قارچ های سمی اطلاع چندانی ندارند و اقدام و اطلاع رسانی به موقع دستگاه ها و نهادهای ذیربط می توانست از بروز بحران مسمومیت با اینگونه قارچ‌ها پیشگیری کند.
خلاصی از شر بوی بد دهان با این ترفندها پایگاه خبری لقمه: دانشمندان می‌گویند خوردن برخی غذاها که حاوی یک باکتری خاص هستند، می‌تواند راه‌حلی برای از بین‌ بردن بوی بد دهان باشد.