کاهش مصرف، صنایع لبنی را وادار به تولید کمتر کرد


مدیرعامل اتحادیه صنایع لبنی کشور گفت: با توجه به شرایط موجود، میزان مصرف شیر و محصولات لبنی کاهش چشمگیری داشته به طوری که همین امر موجب کاهش تولید صنایع لبنی شده است.

به گزارش لقمه، محمدرضا اسماعیلی اظهار کرد: هم اکنون صنایع لبنی کشور ظرفیت بیش از 20 میلیون تن تولید را دارند در حالی که هم اکنون با توجه به افزایش هزینه های تمام شده تولید و کاهش مصرف، تنها پنج میلیون تن محصول لبنی توسط کارخانجات تولید و عرضه می شود.

وی با بیان این که با کاهش مصرف، تولید برای صنایع توجیه اقتصادی ندارد گفت: در حال حاضر کارخانجات صنایع لبنی براساس مجوزهای تولید خود فعالیت نمی کنند به طور مثال کارخانه ای که مجوز تولید 40 هزارتن محصولات لبنی را دارد هم اکنون به تولید پنج هزار تن محصول لبنی مبادرت می کند.

وی افزود: متاسفانه به دلیل افزایش هزینه های تمام شده تولید قیمت محصولات لبنی نیز افزایش داشته، به طوری که قدرت خرید مردم در مصرف شیر و محصولات لبنی کاهش چشمگیری یافته است.

وی ادامه داد: به طور قطع با افزایش مصرف شیر و محصولات لبنی مشکل کارخانجات در تولید و عرضه برطرف می شود، در غیراین صورت ادامه روند مذکور به نفع تولید کنندگان و مصرف کنندگان نخواهد بود.

مدیرعامل اتحادیه صنایع لبنی درباره تامین شیرخام صنایع گفت: کارخانجات صنایع لبنی شیرخام را براساس نرخ مصوب خریداری می کنند اما در برخی استان ها نیز شاهد خرید شیرخام برخی صنایع بیش از نرخ مصوب هستیم که این موضوع نیز گریبان گیر صنایع لبنی شده است.

وی شیر را ماده ضد مسمومیت ناشی از الودگی هوا برشمرد و تصریح کرد: طی ماه های اخیر شاهد آلودگی هوا در شهرهای بزرگ کشور بوده ایم که برای کاهش این موضوع و سلامت جامعه نوشیدن شیر در طول روز الزامی است چراکه باعث کاهش مسمومیت ناشی از آلودگی هوا می شود.

اسماعیلی با اشاره به این که صنایع لبنی براساس استانداردهای بین المللی فعالیت دارند افزود: طی سالهای گذشته صنایع لبنی در تولید محصولات پاستوریزه و استرلیزه پیشرفت خوبی داشته اند به نحوی که محصولات لبنی کشور مطابق استاندارهای بین المللی، سازمان استاندارد ایران و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تولید و عرضه می شود.

به گفته مدیرعامل اتحادیه صنایع لبنی کشور، سال گذشته سرانه مصرف شیرخام برای هر نفر در کشور بیش از 80 لیتر بوده که هم اکنون به دلیل کاهش مصرف این رقم به کمتر از 60 لیتر در سال رسیده است.

وی تاکید کرد: به طور قطع کاهش مصرف شیر و محصولات لبنی می تواند آسیب های جبران ناپذیری به سلامت جامعه وارد کند که این مهم نیز باید مورد بررسی مسئولان ذیربط قرار گیرد تا تمهیداتی در این مورد بیندیشند.

اسماعیلی اظهارکرد: ارایه تسهیلات برای تولید، کاهش قیمت ها و اطلاع رسانی عمومی می تواند جامعه را در افزایش مصرف این محصول ترغیب کند.




نقل از :ایرنا

کد: 2999 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲ بهمن بازدید: 1782 ساعت: 10:02 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
2 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
3 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
4 آمادگی ایران برای صادرات ادوات کشاورزی به ازبکستان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
5 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
6 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
7 آرد کامل نداریم/ سوءاستفاده و دروغ تجاری! ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
8 یک کارخانه غذایی افتتاح شد/ حتی یک ریال تسهیلات نگرفتیم ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور
9 گزارش تصویری افتتاح کارخانه صنایع مواد غذایی موجان ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور
10 چرایی افزایش قیمت محصولات لبنی/ عرضه لبنیات در غرفه‌های میادین میوه و تره بار تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
11 قیمت‌ ارزی کالاهای اساسی و نهاده‌های بخش کشاورزی اعلام شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۱۲ علت بروز هموروئید هموروئید بیماری شایعی است و بیش از ۵۰ درصد مردم در...

  تامین آهن مورد نیاز با مصرف برنج پژوهشگران موسسه بین‌المللی تحقیقات برنج موفق به تو...

  بهترین غذا برای تسكین علایم سرماخوردگی متخصص داروسازی (گیاهان دارویی) و عضو هیات علمی دان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با بو کردن لاغر شوید! شک نداریم، نقش قوی حس بویایی می تونه نقش مهمی در کاهش یا افزایش وزن داشته باشه امروز می خوایم به شما بگیم این مواد رو بو کنین تا وزن کم کنین.
آشنایی با خواص گوشت شترمرغ پایگاه خبری لقمه: گوشت شترمرغ در دسته گوشت‌های قرمز طبقه بندی ‌می‌شود و از لحاظ ارزش غذایی از کم چرب‌ترین و سالم‌ترین نمونه‌های گوشت قرمز است و دارای فواید فراوانی است.
"پای مرغ" منبعی سرشار از کلسیم و فسفر یک متخصص تغذیه، مصرف لبنیات، قلم و پای مرغ را منبعی سرشار از کلسیم و فسفر عنوان و خاطرنشان کرد: متاسفانه مردم کشورمان بسیار کم از پای مرغ استفاده می‌کنند در حالی که سالانه به کشورهای دیگر صادر می‌شود.
مواجهه مردم با خرید شب عید چگونه است/ توزیع کالاها توسط کاسبان امین پایگاه خبری لقمه: در قالب طرح «کاسبان امین»، کسبه امین در سراسر کشور توسط اتاق اصناف شناسایی می‌شوند و کالاهای اساسی مثل روغن، شکر و مرغ جهت توزیع، در اختیارشان قرار می‌گیرد.