قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت


پایگاه خبری لقمه: سخنگوی انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی ایران، از افزایش قیمت محصولات لبنی از ابتدای خرداد ماه خبر داد و تأکید کرد که این افزایش قیمت ارتباطی به جنگ ندارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از ایلنا، محمد فربد، سخنگوی انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی ایران از افزایش قیمت محصولات لبنی از ابتدای خرداد ماه خبر داد و گفت: افزایش قیمت محصولات لبنی ارتباطی به جنگ ندارد، قیمت شیر خام۲۷.۷ درصد رشد داشته و این افزایش از تاریخ اول خرداد ماه عملیاتی شده است.

 
وی ادامه داد: نقش قیمت شیر خام در قیمت تمام شده محصولات لبنی بر حسب تولیدات مختلف متفاوت است و بطور متوسط باعث افزایش حداقل ۱۵ درصدی نرخ ها  شده است.
 

موج تورمی سنگین در بازار لبنیات

سخنگوی انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی ایران افزود:  بنا بر گزارش مرکز آمار ایران تورم سالانه لبنیات در حال حاضر ۲۲.۱ درصد است که دو سوم تورم سالانه کشور است.
 
 
وی با اشاره به قیمت شیر خام تصریح کرد: قیمت شیر خام با کیفیت مطلوب و با چربی ۳.۲ درصد و پروتئین ۳ درصد به ازاء هر کیلوگرم در حال حاضر ۲۳۰۰۰ ریال به فروش می‌رسد.
 
فربد در پایان به عدم تغییر میزان مصرف محصولات لبنی اشاره کرد و افزود: تغییری در مصرف کل صورت نگرفته است و تنها با توجه به جابه جایی جمعیت در زمان جنگ این تغییر در مناطق مختلف کشور متفاوت بوده است به تعبیر دیگر مصرف‌سرانه محصولات تغییری نداشته  و در حال حاضر وضعیت بازار نیز عادی است و شرکت‎‌های لبنی مطابق برنامه خود به فعالیت خود مشغولند. 
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15857 تاریخ نشر: ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير بازدید: 403 ساعت: 7:07 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
3 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
4 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
6 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
7 هشدار نسبت به سرعت گسترش سویه جدید آبله میمونی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
8 آیا هیولای صید ترال به خلیج فارس باز می گردد؟/ صیادان خواب ندارند! ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
9 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
10 خانواده وزارت جهاد کشاورزی وزیر منتخب خود را معرفی کردند ۱۴۰۳ دوشنبه ۸ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوابیدن بلافاصله بعد از غذاخوردن مضر است خوابیدن، بلافاصله پس از صرف غذا، گوارش غذا را مختل...

  کلسیم سازترین محصول لبنی را بشناسید! خامه و بستنی به دلیل اینکه در ساختار آنها بیشتر مو...

  خطر ابتلا به سرطان مری با مصرف چای داغ یک فوق تخصص گوارش و کبد با اشاره به اینکه سرطان م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد پایگاه خبری لقمه: مردم قهوه سبز را برای چاقی، دیابت، فشار خون بالا، کلسترول بالا و بسیاری از شرایط دیگر مصرف می کنند، اما هیچ مدرک علمی خوبی برای حمایت از این موارد وجود ندارد.
دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد پایگاه خبری لقمه: مطالعه روی بیش از ۴۰۰ هزار نفر که تا ۲۴ سال تحت نظر بودند، نشان می‌دهد کسانی که چربی رژیم غذایی خود را از گیاهان در مقایسه با حیوانات دریافت کرده‌اند، با احتمال مرگ بسیار کمتری روبرو بودند.
وقتی هتل‌ها سنگ تمام می‌گذارند/ میهمان‌نوازی از VIPها در كنار افراد عام، افراد خاصی هم وجود دارند كه در نزدیكی و یا با فرسنگ‌ها فاصله از ما زندگی می‌كنند. افراد عام و خاص همواره در كنار یكدیگر مطرح می‌شوند و شاید بتوان گفت یكی از دلایلی كه این دو گروه را از هم متمایز می‌كند، نیازهای این افراد است.
دلایل حامد توسلی برای طبخ کمتر غذاهای گوشتی در تلویزیون پایگاه خبری لقمه:حامد توسلی گفت: من مطمئنم یک درصد قشر متوسط رو به بالا و 99 درصد قشر ضعیف بیننده برنامه ما هستند. من برای رضایت و خوش آمد آن یک درصد نمی توانم استیک بپزم.