قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت


پایگاه خبری لقمه: سخنگوی انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی ایران، از افزایش قیمت محصولات لبنی از ابتدای خرداد ماه خبر داد و تأکید کرد که این افزایش قیمت ارتباطی به جنگ ندارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از ایلنا، محمد فربد، سخنگوی انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی ایران از افزایش قیمت محصولات لبنی از ابتدای خرداد ماه خبر داد و گفت: افزایش قیمت محصولات لبنی ارتباطی به جنگ ندارد، قیمت شیر خام۲۷.۷ درصد رشد داشته و این افزایش از تاریخ اول خرداد ماه عملیاتی شده است.

 
وی ادامه داد: نقش قیمت شیر خام در قیمت تمام شده محصولات لبنی بر حسب تولیدات مختلف متفاوت است و بطور متوسط باعث افزایش حداقل ۱۵ درصدی نرخ ها  شده است.
 

موج تورمی سنگین در بازار لبنیات

سخنگوی انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی ایران افزود:  بنا بر گزارش مرکز آمار ایران تورم سالانه لبنیات در حال حاضر ۲۲.۱ درصد است که دو سوم تورم سالانه کشور است.
 
 
وی با اشاره به قیمت شیر خام تصریح کرد: قیمت شیر خام با کیفیت مطلوب و با چربی ۳.۲ درصد و پروتئین ۳ درصد به ازاء هر کیلوگرم در حال حاضر ۲۳۰۰۰ ریال به فروش می‌رسد.
 
فربد در پایان به عدم تغییر میزان مصرف محصولات لبنی اشاره کرد و افزود: تغییری در مصرف کل صورت نگرفته است و تنها با توجه به جابه جایی جمعیت در زمان جنگ این تغییر در مناطق مختلف کشور متفاوت بوده است به تعبیر دیگر مصرف‌سرانه محصولات تغییری نداشته  و در حال حاضر وضعیت بازار نیز عادی است و شرکت‎‌های لبنی مطابق برنامه خود به فعالیت خود مشغولند. 
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15857 تاریخ نشر: ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير بازدید: 439 ساعت: 7:07 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
3 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
4 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
6 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
7 هشدار نسبت به سرعت گسترش سویه جدید آبله میمونی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
8 آیا هیولای صید ترال به خلیج فارس باز می گردد؟/ صیادان خواب ندارند! ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
9 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
10 خانواده وزارت جهاد کشاورزی وزیر منتخب خود را معرفی کردند ۱۴۰۳ دوشنبه ۸ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پزشکان درباره زیاده روی کودکان در مصرف ماهی تن هشدار دادند پزشکان بر اساس تحقیقات خود درباره زیاده روی کودکان...

  غذاهایی که دندانپزشکان هرگز نمی خورند! دندان پزشكان به جای مصرف فرآورده‌هایی مانند ذرت حج...

  چه بخوریم که خوش به حالمان شود؟ لقمه: موز، زردآلو، کشمش، ماست، عسل، فلفل دلمه‌ای ق...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جوش شیرین ویتامین های غذا را نابود می کند فرزانه صادقی قطب آبادی متخصص تغذیه درباره نقش تغذیه در پیشگیری از مواد مخرب و آلوده کننده هوا اظهار داشت: مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، اکسیدهای نیتروژن دار، هیدروکربن‌های سوخته نشده، ذرات ریز معلق، برمید سرب، سایر ترکیبات سربی از جمله مواد آلاینده هوا هستندکه به گروه‌های در معرض خطر مانند کودکان، سالمندان، مادران باردار و مبتلایان به بیماری‌های قلبی، ریوی بیشترین آسیب را می‌بینند.
رابطه بین غذا و جوش های پوستی یک متخصص پوست و مو تاکید کرد:« تاکنون هیچ ماده غذایی که تمام افراد مصرف کنند و باعث بروز جوش در همه شود شناخته نشده است اما بدون شک تجربه خود فرد در این میان مهم است. »
غذا های سیرکننده برای افراد رژیمی اگر قرار باشد ویژگی های یک غذای عالی را برشمرید حتما خواهید گفت: سالم، خوشمزه مقوی و سیرکننده باشد. به گفته متخصصان تغذیه،غذا می تواند هم مقوی،هم سالم و هم سیرکننده باشد.
پوستی سالم و بدون سرطان، با این خوراکی ها هر چیزی که می‌خوریم روی تک تک سلول‌هایمان تأثیر می‌گذارد. پوست هم به عنوان یکی از ارگان‌های بزرگ از این تأثیرات بی نصیب نیست.