یک مسئول دولتی خبر داد؛
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری


پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی گفت: با بهره‌برداری از ۴۰۷ واحد صنایع تبدیلی و غذایی از ابتدای سال جاری تاکنون، ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی به میزان ۳.۲۵۰ میلیون تن افزایش یافت.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، کریم ذوالفقاری، رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: با بهره‌برداری از ۴۰۷ واحد صنایع تبدیلی و غذایی از ابتدای سال جاری تاکنون، ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی به میزان ۳.۲۵۰ میلیون تن افزایش یافت.
 
وی افزود: راه‌اندازی این تعداد واحد صنعتی در کشور با سرمایه‌ای بالغ بر ۱۲.۸۰۰ میلیارد تومان انجام گرفته است.
 
وی میزان اشتغالزایی این واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی را ۷۱۰۰ نفر عنوان کرد.
 
رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی ادامه داد: واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی به بهره‌برداری رسیده در زمینه‌هایی همچون فرآوری، سردخانه، بسته‌بندی محصولات زراعی و باغی و خوراک دام فعالیت می‌کنند.
 
وی تاکید کرد: برای ۷۷۱ واحد صنایع کشاورزی جدید نیز از ابتدای سال جاری جواز تأسیس صادر شده است.
 
ذوالفقاری پیش‌بینی کرد؛ با به بهره‌برداری رسیدن ۷۷۱ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی محصولات کشاورزی، ۵.۷ میلیون تن به ظرفیت جذب ماده خام کشور اضافه شود.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15671 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان بازدید: 518 ساعت: 1:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
3 نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
4 قدیمی ترین نانوایی ایران کجاست؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
5 رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه تولید مواد دارویی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
7 روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
8 این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
9 اعلام گزارش مجلس پیرامون انتخابات اتاق بازرگانی بزودی ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
10 جزئیات مالیات پرداختی مودیان تبصره ماده ۱۰۰/ مالیات ۵۰ درصد مشمولان صفر شد+جدول ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ یک مطالعه جدید می‌گوید شمارش کالری مصرفی نه تنها ی...

  داروهای تبلیغاتی، دشمن سلامتی چند سالی است که بازار کالاهایی که از طریق شبکه های...

  توزیع چیپس، پفك و لواشك در بو‌فه مدارس ممنوع مدیركل سلامت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آموزش و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توزیع نذری با طعم سرطان! به گفته وزارت بهداشت و كارشناسان غذای داغ در ظرف های یك بار مصرف پلاستیكی كه از مواد نفتی نشات گرفته است موجب تولید 77 نوع بیماری سرطان زا شده و به هیچ وجه توصیه نمی شود در حالی كه ظروف یك بار مصرف گیاهی بدون عوارض است ولی همچنان هیئت های مذهبی بدون توجه به توصیه ها مواد سرطانی به عزاداران توزیع می كنند
لاغر شدن برای سلامت یا زیبایی آیا شما هم فکر می کنید هر قدر لاغرتر باشید، زیباتر هستید و کاهش وزن و لاغر شدن به بهبود کیفیت زندگی تان کمک می کند؟
سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ یک پژوهشگر حوزه تغذیه می‌گوید: نان مصرفی مردم باید سالم باشد؛ یعنی حاوی آرد کامل باشد. وگرنه منجر به بروز بیماری‌ها و عارضه‌های مختلف مثل چاقی، دیابت، فشارخون بالا، کم‌خونی و حتی برخی سرطان‌ها مثل سرطان‌های دستگاه گوارش می‌شود. و در ایران خیلی از نانوایی‌های سنتی نان کامل نمی‌پزند.
خوراکی‌هایی برای کاهش کالری و کاهش وزن تعادل و تناسب اندام در یک سبک زندگی سالم رویای هر فرد است، اما به سختی می توان بدن را وادار به تغییر عادات ناسالم کرد.