گرانی شیرخشک‌/ هر قوطی ۲۵ هزار تومان


شیر خشک‌های معمولی در ماه‌های اخیر به شدت گران شده و با کمبود آن نیز مواجه بوده‌ایم.

ناصر کلانتری گفت: برخی از این شیر خشک‌ها با قیمت 25 تا 30 هزار تومان فروخته شده است و با توجه به مصرف خانواده‌ها هزینه آن به صورت ماهانه بسیار زیاد می‌شود.

رئیس انجمن علمی شیر مادر گفت: با توجه به محاسبات انجام شده بین 8 تا 10 درصد کودکان ایرانی زیر 2 سال، شیر خشک مصرف می‌کنند اما درصد استفاده از شیر خشک‌های رژیمی بسیار کمتر است.

کلانتری گفت: برخی از کودکانی که مبتلا به بیماری‌های متابولیکی هستند یا ساختار گوارشی خاصی دارند نیازمند استفاده از شیر خشک‌های رژیمی هستند.

وی افزود: شیرخشک‌های رژیمی دارای مواد ویژه‌ای است بعضی از آنها لاکتوز ندارد یا پروتئین آنالیز شده دارند و گاهی هم بر پایه سویا تهیه می‌شوند.

این متخصص کودکان تأکید کرد: تعداد کودکانی که باید شیرخشک‌های رژیمی مصرف کنند از یک در 5 هزار تا یک در 100 هزار متغیر است و تعداد کودکانی که باید این شیرها را مصرف کنند بسیار کم هستند.

کلانتری گفت: با وجود اینکه تعداد این کودکان بسیار کم است اما نمی‌توانیم پوشش مناسبی برای آنها داشته باشیم برخی از این شیرخشک‌های رژیمی به خوبی توزیع نمی‌شوند یا از مسیرهای نادرست از سیستم خارج می‌شوند.





نقل از :فارس

کد: 3224 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۶ بهمن بازدید: 2161 ساعت: 2:47 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت در مورد استفاده از عرق یونجه و شربت سه‌شیره در دوران بارداری! ۱۴۰۴ دوشنبه ۱ مهر
2 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
3 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
5 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
6 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
7 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
8 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
9 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
10 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
11 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  5 هفته سویا بخورید روش های ممانعت از ابتلا به بیماری های قلبی کاهش مق...

  پیش غذاهای سالم تر فست فودها! راستش را بگویید! اگر دلتان بخواهد یک وعده فست‌فود ...

  با مضرات جوش ‌شیرین آشنا شوید یک متخصص تغذیه گفت: جوش شیرینی که برای تهیه خمیر ن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بیماری‌های تابستانی را دور بزنید! محققان می‌گویند در تابستان فعالیت میکروب‌ها (باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها، قارچ‌ها و...) به شدت افزایش می‌یابد. هوای گرم رشد و فعالیت آنها را تشدید کرده و همین مسئله خطر ابتلا به بیماری‌‌های مختلف در قلب، کبد، کلیه، پوست، چشم و مغز را افزایش می‌دهد.
آشنایی با سلف سرویس‌های صبحانه در تهران هتل ها معمولا سلف سرویس‌های صبحانه دارند که در مطلب زیر با این سلف ها در هتل های تهران آشنا می شوید.
معجزه یک رژیم غذایی، مهار افسردگی با سیب پایگاه خبری لقمه: سروتونین سبب ایجاد تحرک و نشاط در بدن می‌شود و احساس مثبت بودن، خوب بودن یا مفید بودن در فرد را تقویت می‌کند. کاهش سطح سروتونین مغز از علل اصلی پرخاشگری، کم‌حوصلگی و افسردگی است.
جدیدترین قوانین و مجازات‌های "نظام استاندارد" + جزئیات پایگاه خبری لقمه: طبق قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، جرایم مرتکب شده در نظام استاندارد مطابق با قانون مجازات اسلامی و قوانین به روز شده قوه قضاییه تعریف شده است.