قیمت میوه شب عید تعیین شد/ سیب ۱۶۰۰ و پرتقال ۱۵۰۰ تومان


رئیس اتحادیه میوه و تره‌بار تهران از تعیین قیمت میوه شب عید خبر داد و گفت: هر کیلو گرم سیب درختی ۱۶۰۰ تومان و پرتقال ۱۵۰۰ تومان برای مصرف‌کننده عرضه می‌شود.

به گزارش لقمه، حسین مهاجران  اظهارداشت: لحظاتی پیش جلسه تعیین قیمت میوه شب عید به پایان رسید و تصمیم‌گیری شد، تا قیمت هرکیلو گرم سیب 1600 تومان و هرکیلو گرم پرتقال 1500 تومان عرضه شود.

 

* گوجه فرنگی کیلو 4000 تومان

رئیس اتحادیه میوه و تره‌بار تهران در خصوص عدم عرضه گوجه فرنگی در میدان میوه و تره بار اظهارداشت: هر کیلو گرم گوجه فرنگی در میدان بار تهران 2800 تا 3000 تومان است و به همین علت قیمت خرده فروشی 4000 تومان باید باشد.

وی دلیل افزایش قیمت گوجه فرنگی را پایان رسیدن زمان چینش محصول بوشهر و چابهار اعلام کرد و گفت: در حال حاضر فقط گوجه بندرعباس می‌آید و به دلیل اینکه در سال گذشته قیمت گوجه بسیار پایین بود کشاورزان کمتر کاشته اند لذا لازم است تا وزارت جهاد در خصوص میزان کاشت و برداشت و زمان‌های مختلف آن اطلاع‌رسانی لازم را به کشاورزان بکند.

مهاجران ابراز امیدواری کرد با آمدن محصول جیرفت قیمت گوجه فرنگی تا دو هفته دیگر متعادل شود.

 


نقل از :فارس

کد: 3522 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۴ اسفند بازدید: 1710 ساعت: 10:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
4 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
5 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
6 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
7 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
8 قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
9 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
10 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
11 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کربوهیدرات بخورید و وزن کم کنید می توان با رعایت چند نکته غذایی از خوردن کربوهیدرا...

  فواید درمانی طالبی طالبی یكی از بهترین منابع ویتامین آ است و مملو از ...

  کی چی بخوریم؟ لقمه: مواد غذایی با ترکیبات متنوع و متفاوت خود، خص...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تولید نسل جدید داروهای درمان سرطان با یک‌دهم قیمت نمونه مشابه خارجی پایگاه خبری لقمه: یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی موفق به تولید نسل جدیدی از داروهای نوین در درمان سرطان شده که با فاصله کوتاهی بعد از سازنده اصلی و با کمتر از یک‌دهم قیمت در اختیار بیماران قرار گرفته است.
افزایش وزن به روش سالم با این که بیشتر وقت ها درباره اتخاذ روش های سالم کاهش وزن گفته و شنیده ایم اما نباید این نکته را فراموش کنیم که تعدادی از افراد از لاغری مفرط رنج می برند.
سفره ایرانی از زبان دکتر حداد عادل سخنرانی دوم دكتر غلامعلی حداد عادل در سلسله سخنرانی های خود با عنوان فرهنگ ایران به موضوع "سفره ایرانی پرداخته است و به صورت اجمالی ابعاد مختلف خورد و خوراک ایرانی را مورد بررسی قرار داده اند.
نوشیدن نوشابه گازدار و ۱۰ بلایی که سرمان می‌آید پایگاه خبری لقمه: تقریبا می‌توان گفت که اغلب افراد نوشابه مصرف می‌کنند؛ اما اگر مضرات و عوارض جبران‌ناپذیر نوشابه را بدانند شاید از نوشیدن نوشابه پشیمان شوند.