به گزارش خبرنگار لقمه، فروشندگان میوه و سوپر مارکت ها در حال حاضر در پی پر کردن و مبادله اجناس پاییزی و تابستانی مغازه خود با محصولات زمستانی هستند و این بدان معناست که یک فرصت خوب برای شما برای به دست اوردن انواع توت ها، خربزه، ذرت، فلفل، گوجه فرنگی و محصولات دیگر از فصل های گذشته به وجود آمده است.«کریستین میشل» متخصص تغذیه در سنت لوک و بیمارستان روزولت، به گونه های کمیاب خوراکی ها در زمستان اشاره می کند و می گوید: این درست است که بسیاری از محصولات غذایی زمستان ممکن است برای مردم ناآشنا باشند اما غذاهایی که می توان با آنها تهیه کرد، برای بالا بردن سیستم ایمنی بدن بسیار مفید هستند.شش ماده غذایی از انواع خوراکی های زمستانی که برای بدن مفید هستند، عبارتند از:کدوکدو از سبزیجاتی است که به آسانی تهیه می شود و غنی از ویتامین A، کلسیم، منیزیم و پتاسیم است. می توانید آن را کباب یا برشته کرده و با مالیدن کمی کره به آن، از خوردنش لذت ببرید یا از پوره آن به صورت خوراکی استفاده کنید. همچنین پوره را می توانید به صورت سوپ کدو استفاده کنید.یکی دیگر از گزینه های خوشمزه، کدو ماکارونی است که مانند ماکارونی سنتی تهیه می شود، و سپس با گوجه فرنگی و سس پسته یا آلفردو صرف می شود.سیب زمینی شیرینسیب زمینی شیرین، علاوه بر به تقویت جوانه های چشایی شما، دوز بالایی از بتاکاروتن و ویتامین A دارد. شما می توانید این سبزی را به همان شیوه سیب زمینی معمولی آماده و استفاده کنید. شما همچنین می توانید آن را به سیخ کشیده و کباب کرده و یا به صورت برش های نازک و چیپس مانند آن را صرف کنید.کلم پیچ یکی از سالم ترین سبزیجات کلم پیچ است. این سبزی حاوی مقادیر بسیاری آنتی اکسیدان، ویتامین، مواد معدنی، کلسیم، فیبر و منیزیم است.اگر چه استفاده از آن به عنوان سالاد آسان است، اما شما می توانید آن را به سوپ و پاستا اضافه کنید. استفاده از آن به عنوان یک پیتزا با شکوه، اضافه کردن آن به انواع اسموتی و یا حتی پخت آن به صورت تراشه های مواد غذایی بسته بندی شده، کاربرد دارد.رازیانهاین سبزی از خانواده جعفری است و سرشار از ویتامین C. سعی کنید از این سبزی در سالاد به صورت خرد شده خام استفاده کنید. همچنین آن را به صورت سرخ کرده، کباب یا بریان در زمستان کنار غذا سرو می کنند. همچنین می توانید آن را در سوپ یا خورش های مورد علاقه خود استفاده کنید.سیبسیب یک نیروگاه تغذیه است و حاوی آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها و مواد معدنی مهم است. اگر چه سی رای تهیه اسنک بزرگ است، اما می توانید آن را در شکر قهوه ای برای یک دسر سبک استفاده کنید. سی را به صورت برش شده می توان در سالاد ریخت. همچنین کباب شده آن در کنار گوشت نیز کاربرد دارد.مرکباتهمچون سیب، مرکبات نیز غنی از ویتامین C و سایر مواد مغذی است و به عنوان یک میان وعده صرف می شود. سعی کنید با اضافه کردن برش های پرتقال یا لیمو و یا آب آنها، سالاد خود را خوش طعم عطر کنید. می توان با آب لیمو و نمک و ادویه، گوشت ماهی یا غذاهای دریایی را فرآوری کرد. همچنین یا اضافه کردن آب هر نوع مرکبات، به تعادل بین چربی رسید.گروه ترجمه لقمه/ آ.ف