مواد لازم: ـ شکر : (۲۵۰ گرم) ـ آب : (۱۶۰ میلی لیتر) ـ بادکا : ۳۰۰ گرم (۱ پیمانه سرخالی) ـ سفیده تخم مرغ : ۵ عدد (۱۵۰ گرم) ـ گلاب: ۱ قاشق سوپخوری (۱۴ میلی لیتر) ـ مغز پسته : (۱۵۰ گرم) روش تهیه - شکر و آب را روی حرارت ملایم قرار دهید تا حدی که فقط شکر آب شود. سپس بادکا را اضافه کنید. در این زمان مواد کف می کند و بالا می آید. مایه را مرتب با قاشق چوبی هم بزنید تا شهد، مانند آب نبات کشی شود. برای اینکه بدانید شهد آماده است، کمی از آن را داخل آب یخ بریزید، پس از سردشدن باید حالت شکننده پیدا کند. - سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا کاملاً فرم بگیرد. - مایه را از روی حرارت بردارید و مرتب هم بزنید. گلاب را به سفیده اضافه کنید و با همزن برقی بزنید. دو قاشق از شهد را داخل سفیده بریزید و با همزن خوب بزنید. - سپس محتوای کاسه سفیده را داخل شهد بریزید و هم زدن را تا زمانی که مواد گرم است (حدود ۱۰ دقیقه) ادامه دهید. باید مراقب باشید که مواد سرد نشود، زیرا خراب می شود. مواد را روی شعله پخش کن با حرارت ملایم قرار دهید تا جایی که همزن قدرت دارد با همزن بزنید. وقتی که مواد سفت شد، با قاشق به صورت پارویی هم بزنید. سپس مغز پسته را اضافه کنید.برای امتحان مقداری از گز را بگذارید تا خنک شود، وقتی در دست غلطاندید، اگر به دست نچسبید آماده است. - از مایه، گلولههایی به اندازه یك گردو با قاشق برداشته و در ظرف آرد بیندازید و در آرد بغلتانید و با دست یا قالب مخصوص گرد كرده و در ظرف بچینید. ـ نکته بادكا یا گلوكز مایع را میتوانید از فروشگاههای معتبر، لوازم قنادی فروشی و سوپرماركتها تهیه كنید. ـ پیشنهاد در صورت دلخواه پس از فرم دادن برای اینکه مرتب تر شود، می توان قالب زده سپس در آرد غلتاند. جایگزین می توانید به جای مغز پسته از مغز بادام استفاده کنید.