هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند


پایگاه خبری لقمه: در نشست فعالان صنعت خوراک دام و طیور، وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر لزوم «توازن در واردات نهاده‌ها»، از آغاز اصلاحات ساختاری در مسیر تأمین کالاهای اساسی و کاهش زمان ثبت سفارش‌ها خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، وزیر جهاد کشاورزی در نشست اعضای شورای گفت‌و‌گوی دولت و بخش خصوصی که با حضور وزیر اقتصاد و دارایی، نمایندگان دستگاه های اجرایی و تشکل ها و فعالان بخش خصوصی برگزار شد، با استقبال از پیشنهادهای بخش خصوصی برای تسهیل واردات و تامین نهاده های دامی، تصریح کرد: موضوعی مانند باز گذاشتن ثبت سفارش‌ها و میزان واردات نهاده‌ها بدون توجه به نیاز داخلی یا توان جذب و نگهداری باعث برهم خوردن توازن و نظمی می شود که خود فعالان آن را تنظیم کرده اند.

 
غلامرضا نوری با بیان اینکه ثبت سفارش‌ها و میزان واردات نهاده‌ها باید دقیق و منطبق با نیازها و ظرفیت کشور باشد، افزود: مسیر واردات در تامین کالاهای اساسی را نمی‌توان یک شبه اصلاح کرد اما فرآیند اصلاحات مدتی است که شروع شده و بدون شک بر اساس پیشنهادهای ارائه شده، اصلاحات انجام خواهد شد؛ اما ضرورت دارد به صورت ریشه‌ای‌تر، روند و رویکرد سیاست‌گذاری را اصلاح کنیم.
 
وزیر جهاد کشاورزی موافقت سران قوا با کاهش مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی را اقدامی مهم در تامین نهاده ها خواند و گفت: کاهش زمان ثبت سفارش نیز نهایی شده و برقراری مسیرهای جدید در تامین کالا در دستورکار قرار دارد.
 
غلامرضا نوری در پاسخ به درخواست مجید موافق قدیرلی، رئیس انجمن صنایع خوراک دام و طیور آبزیان مبنی بر اینکه به کارخانجات خوراک دام و طیوز نیز اجازه واردات داده شود، اظهار داشت: سازوکار واردات نهاده را واحدهای تولیدی تعریف است و به زودی نهایی می‌کنند. 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خبرگزاری صدا و سیما

کد: 15864 تاریخ نشر: ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير بازدید: 206 ساعت: 9:13 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
2 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
3 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
4 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
5 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
6 نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۵ خرداد
7 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
8 ۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
9 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه كودك خود را به خوردن سبزیجات تشویق كنیم؟ متخصصان تغذیه اطفال پیشنهاد می‌كنند كه اگر قصد دار...

  تاثیر قهوه بر اشتها مطالعات نشان می‌دهد قهوه تاثیرات مثبت زیادی بر روی...

  تشخیص علت کمبود وزن، اولین قدم برای درمان لاغری یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه اولین گام در درما...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تشخیص علت کمبود وزن، اولین قدم برای درمان لاغری یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه اولین گام در درمان لاغری تشخیص علت کمبود وزن است، گفت: بررسی تاریخچه پزشکی، میزان مصرف غذایی فرد، کمبودهای تغذیه‌ای و همچنین عادت غذایی اولین کاری است که باید در خصوص تعیین رژیم غذایی برای این افراد انجام شود.
بدترین و بهترین پیش غذاها را بشناسید فریب ظاهر زیبای پیش غذاها را نخورید، چرا که برخی از این پیش غذاهای زیبا، درون خود غول کالری را پنهان کرده اند.
مایکروفر خواص کدام مواد غذایی را از بین می برد مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفاده‌ترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می کند، بلکه امکان پخت برخی وعده های غذایی در آب را نیز فراهم می کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می شوند، آنها خواص بیشتری را در مقایسه با روش های پخت دیگر حفظ می‌کنند.
آیا گرانی نان به تهران هم می رسد؟/ تغییر قیمت نان از سوی استاندارها پایگاه خبری لقمه: نان قوت غالب مردم بوده و پس از ۳ سال قیمت آن در بعضی استان‌های کشور افزایش یافته است؛ در مشهد نان بربری از ۱,۱۵۰ تومان با افزایش حدود ۴۳ درصدی به ۱,۶۵۰ تومان در یک هفته اخیر رسیده است.