قیمت گوجه فرنگی کاهش یافت


رئیس اتحادیه میادین میوه و تره با راز کاهش قیمت گوجه فرنگی خبرداد.

به گزارش لقمه، مصطفی دارائی نژاد ، اظهار کرد: قیمت صیفی‌جات به ‌ویژه گوجه فرنگی با کاهش روبرو شده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر قیمت هر کیلو گوجه فرنگی ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ تومان، بادمجان قلمی بندری ۸۰۰ تومان، بادمجان دزفولی ۸۵۰ تومان، کاهو چینی ۵۰۰ تومان، کرفس ۵۰۰ تومان، نارنج ۶۰۰ تومان، دلمه رنگی ۲۵۰۰ تومان، پیاز زرد بندری ۷۵۰ تومان، پیاز قرمز چابهار ۶۰۰ تومان، سیب کهنه ۷۰۰ تومان، سیب استانبولی ۲۵۰۰ تومان، سیب نو دزفول ۱۲۰۰ تومان و سبزی خوردن ۶۵۰ تومان است.

قیمت هر کیلو گوجه فرنگی از سوی دارایی‌نژاد در میادین میوه و تره‌بار در حالی ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ تومان اعلام شده که طبق قانون قیمت آن در میوه‌فروشی‌ها باید با ۳۰ درصد افزایش کیلویی ۱۱۰۰ تا ۱۵۰۰ تومان عرضه شود در حالی که قیمت فعلی گوجه فرنگی در میوه‌فروشی‌ها بین ۲۰۰۰ تا ۲۸۰۰ تومان متغیر است.



نقل از :سیمرغ

کد: 3774 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۲ ارديبهشت بازدید: 1579 ساعت: 6:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهداشت و تغذیه در سفر رعایت نكات بهداشتی در همه حال لازم است؛ اما دلیل ا...

  شکلات را تقسیم کنید تا خوشمزه‌تر شود! پژوهش محققان دانشگاه ییل حاکی از آن است که خوردن ش...

  آلوده ترین بخش یخچال را بشناسید محمدرضا کمالی، کارشناس مبارزه با بیماریها معاونت ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ماجرای رژیم لاغری بهاره رهنما در این گفت‌و‌گو با بهاره رهنما از دنیایی که با دخترش دارد حرف زدیم و البته رژیمی که باعث شده او ۷ کیلو کم کند.
چه خوراکی‌هایی شکم را صاف و کدام شکم را چاق می کند؟ همه ما می‌دانیم که ورزش کردن باعث شکل گرفتن و سفت شدن عضلات بدن می‌شود اما بعد از کرانچ‌های بی‌شمار و دراز و نشست‌های نفس گیر، بعضی وقت‌ها می‌بینید شکم‌تان آنطور که باید سفت نشده و حسابی لج‌تان می‌گیرد!
هشدار درباره جگر سن دام و شایط پرورش آن در کیفیت جگر تاثیر چشمگیری دارد.
خواص شگفت انگیز کاکائو به دنبال مطالعاتی كه روی تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شد، محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماری‌های قلبی- عروقی مرتبط است.تمامی‌گیاهان، رنگدانه‌هایی دارند كه می‌توانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان (Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری می‌كند و همچنین ماده آلیكین (allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین (capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می‌كنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی می‌شود.آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه‌ كاكائو، فلاوونوئید است.