قتل به خاطر چند مثقال زعفران


رئیس پلیس آگاهی خراسان‌رضوی گفت: قاتل فرد زعفران فروش در مشهد شناسایی و دستگیر شد.

به گزارش لقمه، حسین بیدمشکی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در پی وصول پرونده‌ای در بهمن‌ماه سال گذشته مبنی بر وقوع قتلی واقع در کمربندی مشهد ـ تربت‌ حیدریه مقابل تپه پایه یک؛ کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان‌رضوی و پلیس آگاهی تربت‌ حیدریه به صحنه حادثه عزیمت و نسبت به بررسی و اثربرداری از صحنه اقدام کردند.

وی ادامه داد: در تحقیقات و بررسی‌های اولیه به عمل آمده از صحنه و مشاهده جسد کاملا سوخته شده تحقیقات فنی و پلیسی به منظور شناسایی هویت جسد و علت وقوع حادثه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

بیدمشکی بیان کرد: پس از مدتی کار کارشناسانه توسط تیم بررسی صحنه جرم و آزمایشگاه تخصصی پلیس آگاهی و نیز تحقیقات انجام شده توسط ماموران انتظامی تربت‌ حیدریه هویت جسد شناسایی و خانواده او به پلیس آگاهی احضار شدند.

رئیس پلیس آگاهی خراسان‌رضوی عنوان کرد: در تحقیقات کارشناسان آزمایشگاه اداره تشخیص هویت محرز شد که جسد قبل از اینکه در آتش سوخته شود مورد ضرب و شتم واقع و آثاری از ضربات شئی برنده بر بدن او کشف که فرضیه قتل، برای کارآگاهان پلیس آگاهی به حقیقت پیوست و با تشکیل تیمی منسجم از کارآگاهان اداره مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی و ماموران آگاهی تربت‌حیدریه تلاش برای کشف علت قتل و شناسایی عاملان جنایت آغاز شد.

وی خاطرنشان کرد: پس از یک سری کار اطلاعاتی و میدانی در تحقیقات به عمل آمده مشخص شد که مقتول در آخرین روز زندگی خود برای معامله زعفران به منزل شخصی به نام رضا در روستای صنوبر مراجعه و دیگر به منزل بازنگشته است.

بیدمشکی گفت: با محرز شدن موضوع پرونده قتل «رمضان» تلاش ماموران برای دستگیری مظنون ردیف اول به نام «رضا» آغاز اما با توجه به اینکه نامبرده به کرات محل خود را تغییر می‌داد دستگیری وی امکان‌پذیر نبود.

رئیس پلیس آگاهی خراسان‌رضوی اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع ماموران اداره مبارزه با جرائم جنایی طی هماهنگی با مقام قضائی و یکسری کار فنی پلیسی موفق به شناسایی محل اختفای متهم در خیابان ایثارگران مشهد شده و در یک اقدام غافلگیرانه و ضربتی نامبرده را به همراه همسرش در منزلی دستگیر کردند.

وی ادامه داد: متهم 44 ساله در بازجوئی‌های به عمل آمده در نهایت لب به اعتراف گشود و به جرم بی‌رحمانه خود به خاطر چند مثقال زعفران اعتراف کرد.


نقل از : فارس

کد: 3794 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت بازدید: 2316 ساعت: 10:32 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای غیر خانگی آهن کافی ندارند یک کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف ن...

  فایده شام دسته‌ جمعی برای کودکان شاید باور این موضوع كمی دشوار باشد، ولی صرف شام در...

  با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

روش‌ پیشگیری از ابتلا به سرطانی که مرتضی پاشایی را ازپا درآورد یک متخصص بیماری‎های داخلی اذعان کرد که سن مبتلایان به سرطان‎های معده در جامعه امروزی به زیر 50 سال رسیده است.
نحوه برخورد با انواع مسمومیت ها مسمومیت‌های گوارشی از شایع‌ترین مسمومیت‌هاست كه می‌تواند ناشی از مصرف غذاهای فاسد، داروی اشتباه و یا بیش از حد، خوردن دارو به قصد خودكشی و... باشد.
ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر پایگاه خبری لقمه: مسئله رشد روزافزون جمعیت و انباشت ضایعات غذایی در دنیای امروز یکی از بزرگترین چالش‌های پیش‌روی زیست محیطی است و آسیب‌های خود را با تهدید سلامت انسان‌ها، جانوران و نابودی آب، خاک و هوا به رخ طبیعت می‌کشد، لذا باید با مدیریتی صحیح و رفع نقاط ضعف بتوانیم از نابودی تنوع زیستی پیشگیری کنیم.
این میو‌ه‌ها و صیفی‌جاتی را با پوست بخورید اکثر ما هنگام خوردن پرتقال، پوست آن را بی‌درنگ دور می‌ریزیم درحالی‌که نمی‌دانیم پوست پرتقال نزدیک به دوبرابر گوشت این میوه ویتامین ث دارد.