فواید و معایب مصرف گوشت بوقلمون


یک کارشناس تغذیه گفت: گوشت بوقلمون در مقایسه با گوشت مرغ ارزش غذایی بالاتری ندارد و مصرف آن به بیماران قلبی توصیه نمی‌شود.

به گزارش لقمه، دردانه حسین در گفت‌وگویی عنوان کرد: گوشت بوقلمون(turkey) به عنوان منبعی سرشار از فسفر (14 درصد در 100 گرم گوشت) و پتاسیم (7 درصد در 100 گرم گوشت)، ماده غذایی مناسبی برای کودکان محسوب می‌شود.

وی افزود: همچنین وجود برخی ویتامین‌های گروه B به ویژه ویتامین B2 و نیز اسیدهای آمینه تریپتوفان در گوشت بوقلمون با تاثیر مثبتی که بر روی اعصاب می‌گذارند، نوعی خاصیت آرامش‌بخشی برای انسان در بر دارد.

این کارشناس تغذیه مصرف گوشت بوقلمون را به بیماران دیابتی توصیه کرد و ادامه داد: گوشت بوقلمون به دلیل دارا بودن چربی‌های اشباع شده کم، پروتئین بالا و درصد کربوهیدرات پایین موجب پایین آوردن گلاتین اندکس شده و در نتیجه برای بیماران دیابتی فاقد کلسترول بالا مفید است. همچنین به علت درصد بسیار کم چربی‌های اشباع شده در این گوشت، مصرف آن برای افرادی که دارای کبد چرب هستند مناسب است.

وی با اشاره به درصد بالای سدیم و کلسترول در گوشت بوقلمون گفت: میزان سدیم در گوشت بوقلمون 335 میلی‌گرم در یک واحد گوشت (330 گرم) است. به همین دلیل خوردن گوشت بوقلمون به میزان زیاد به بیماران قلبی توصیه نمی‌شود. همچنین به دلیل کلسترول بالای این گوشت (بین 12 تا 14 درصد) مصرف گوشت بوقلمون برای افراد با کلسترول بالا مضر است.

حسین به مقایسه گوشت بوقلمون و گوشت مرغ پرداخت و اظهار کرد: اگر سینه مرغ و بوقلمون را مقایسه کنیم، میزان پروتئین موجود در گوشت مرغ بیشتر بوده و از نظر میزان کلسترول، گوشت مرغ بدون پوست، کلسترول بسیار پایین‌تری نسبت به گوشت بوقلمون دارد. از این رو، با در نظر گرفتن تفاوت قیمت بین گوشت بوقلمون و گوشت مرغ، استفاده از گوشت مرغ در سبد غذایی توصیه می‌شود. 

بازگشت به صفحه نخست



نقل از :ایسنا

کد: 4272 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱ تير بازدید: 4057 ساعت: 6:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  به كودك خود به اجبار غذا ندهید دكتر پریسا ترابی در گفت وگویی، ضمن بیان این مطلب ا...

  «تخم‌شربتی» را درست مصرف کنید تخم شربتی در عین حال که فوائد بسیاری برای سلامتی ...

  تركیب فست فود با قهوه كشنده است لقمه: اگر عاشق خوردن فست فود هستید از این پس مراقب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.
14 روش برای خوش‌طمع کردن غذاها آشپزی از آن هنرهایی است که اگر کمی خلاقیت هم چاشنی آن شود، لقب «کدبانو» را برای خانم خانه همراه می‌آورد و دست‌پخت خوبش را خوب‌تر می‌کند.
نکات مهم درباره پخت شله زرد برای پخت بهتر هر غذایی نیازمند دانستن نکات ظریفی هستیم که شله زرد هم از این قاعده مستثنی نیست.
نارنجی بخور، سبز نفس بکش این روزها که آسمان شهرهای بزرگ پر شده از آلاینده‌های مختلف و اطراف‌مان هم پر شده از افرادی که سیگار از دست‌شان نمی‌افتد، تنها کاری که ‌می‌توان کرد رعایت بهداشت زندگی است و تغذیه سالم تا ریه‌های‌مان از گزند این‌همه آسیب در امان باشد.