آیا پس از رفع تحریم‌ها باید نگران واردات و صادرات محصولات حلال بود؟


عبدالحسین فخاری، دبیرکل موسسه‌ حلال جهانی در گفت‌‌و‌گویی به دوره پسا تحریم و فرصت‌ها و تهدید‌هایی که این مسئله در اختیار صنعت حلال کشور قرار می‌دهد اشاره و عنوان کرد: در این حوزه یک نگرانی وجود دارد و آن هم ورود کالاهای غیر حلال به کشور است.

به گزارش لقمه، وی در ادامه گفت: مدت‌ها بود که تحریم‌های بانکی مانع عمده صادرات و واردات ایران بود. اکنون که پیش‌بینی می‌شود تحریم‌ها برداشته شده و گشایش‌های بانکی ایجاد شود، طبیعتاً صادرکنندگان محصولات غذایی کشور به طریق گسترده‌تر و روان‌تری می‌توانند محصولات حلال کشور را به دنیا ارائه کنند.

فخاری این مسئله را یک فرصت بزرگ پساتحریم برای کشور عنوان کرد و گفت: باید از این فرصت استفاده درستی صورت گیرد. در حال حاضر تمامی صادرکنندگان محصولات حلال کشور باید خود را آماده کنند که به محض آماده شدن شرایط به صادرکردن محصولات حلال اقدام کنند.

ارتقای صنعت حلال کشور با برقراری ارتباط علمی با دانشگاه‌های دنیا

دبیرکل مؤسسه‌ حلال جهانی فرصت دیگر شرایط پساتحریم را فعالیت‌های علمی و تحقیقی و تبادلات تحقیقاتی دانشگاهی در حوزه حلال عنوان کرد و گفت: این ارتباط افقی است که می‌تواند به سرعت صنعت حلال کشور را ارتقا ببخشد.

وی با اشاره به اینکه ممکن است چالش‌هایی بعد از برداشته شدن شرایط تحریم نیز در حوزه حلال به وجود بیاید، گفت: ممکن اسیت کالاهایی که تاکنون کمتر وارد کشور می‌شد، یا نمی‌شد، وارد کشور شود که در این حوزه واحدهای نظارتی در کشور فعال است و سازمان غذا و دارو بر واردات محصولات غذایی، دارویی، بهداشتی و آرایشی نظارت می‌کند البته ممکن است یکسری کالاها هم به صورت قاچاق وارد کشور شود اما به هر حال نظارت‌های اصولی کشور انجام می‌گیرد.

فخاری در خصوص برخورد با برخی کلاهایی که شائبه غیر حلال بودن دارند، گفت: مردم را باید به کار گرفت؛ چرا که اگر کالای قاچاق غیرحلالی در سوپرمارکت‌ها ارائه شود، این مردم هستند که اگر آگاه باشند می‌توانند آن را شناسایی کرده، اطلاع دهند و آن را مصرف نکنند.

وی تصریح کرد: همکاری مردم در کنار فعالیت‌های نظارتی بر مبدأ گمرکات کشور می‌تواند مکمل همدیگر باشد.

 

  

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)

کد: 8196 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ جمعه ۳۰ مرداد بازدید: 3704 ساعت: 7:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواب راحت با شیرموز یک متخصص کودک، مقاومت کودک در رفتن به رختخواب را ا...

  هویج بستنی یا فالوده بستنی؟ در این روزهای گرم وقتی تشنه می‌شویم، حاضریم از هر ...

  تأثیر مصرف مكمل كراتین و مخلوط كراتین – كربوهیدرات بر توان بی هوازی و شاخص های آسیب سلولی پایگاه خبری لقمه: امروزه مصرف مكملهای غذایی در ورز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوردن مواد آرایشی و جذب میکروب‌های خطرناک درباره لوازم آرایشی و عوارض استفاده مکرر از آن‌ها مطالبی شنیده‌اید و خوانده‌اید، اما متاسفانه با وجود اطلاعات کم و بیش افراد به ویژه زنان درباره تاثیر مضر این لوازم بر پوست، هم چنان مصرف لوازم آرایشی در کشور ما بسیار بالاست.
آخرین نسخه برای کاهش سر درد دردهای همراه با ضربان و تهوع نشانه‌های سردردهای میگرنی است. متخصصان استفاده از درمان‌های خانگی را برای درمان دردهای میگرنی توصیه می‌کنند.
اعدادی برای کنترل میزان سلامت بدن؛ دور کمر و کالری عوامل بسیاری می‌توانند نشان‌دهنده میزان سلامت شما باشد. اما دانستن و کنترل برخی از آنها ساده و ضروری است.
«سایر صنایع» کجاست که ۶.۳ میلیارد دلار ارز نیما گرفته است؟ از اول سال تا ۷ مرداد ماه صنایع ۱۲.۲ میلیارد دلار ارز نیما گرفته اند؛ در فهرستی که از سوی بانک مرکزی منتشر شده سهم بخشی تحت عنوان «سایر» ۶.۳ میلیارد دلار (ارز نیمایی) بوده است.