آیا پس از رفع تحریم‌ها باید نگران واردات و صادرات محصولات حلال بود؟


عبدالحسین فخاری، دبیرکل موسسه‌ حلال جهانی در گفت‌‌و‌گویی به دوره پسا تحریم و فرصت‌ها و تهدید‌هایی که این مسئله در اختیار صنعت حلال کشور قرار می‌دهد اشاره و عنوان کرد: در این حوزه یک نگرانی وجود دارد و آن هم ورود کالاهای غیر حلال به کشور است.

به گزارش لقمه، وی در ادامه گفت: مدت‌ها بود که تحریم‌های بانکی مانع عمده صادرات و واردات ایران بود. اکنون که پیش‌بینی می‌شود تحریم‌ها برداشته شده و گشایش‌های بانکی ایجاد شود، طبیعتاً صادرکنندگان محصولات غذایی کشور به طریق گسترده‌تر و روان‌تری می‌توانند محصولات حلال کشور را به دنیا ارائه کنند.

فخاری این مسئله را یک فرصت بزرگ پساتحریم برای کشور عنوان کرد و گفت: باید از این فرصت استفاده درستی صورت گیرد. در حال حاضر تمامی صادرکنندگان محصولات حلال کشور باید خود را آماده کنند که به محض آماده شدن شرایط به صادرکردن محصولات حلال اقدام کنند.

ارتقای صنعت حلال کشور با برقراری ارتباط علمی با دانشگاه‌های دنیا

دبیرکل مؤسسه‌ حلال جهانی فرصت دیگر شرایط پساتحریم را فعالیت‌های علمی و تحقیقی و تبادلات تحقیقاتی دانشگاهی در حوزه حلال عنوان کرد و گفت: این ارتباط افقی است که می‌تواند به سرعت صنعت حلال کشور را ارتقا ببخشد.

وی با اشاره به اینکه ممکن است چالش‌هایی بعد از برداشته شدن شرایط تحریم نیز در حوزه حلال به وجود بیاید، گفت: ممکن اسیت کالاهایی که تاکنون کمتر وارد کشور می‌شد، یا نمی‌شد، وارد کشور شود که در این حوزه واحدهای نظارتی در کشور فعال است و سازمان غذا و دارو بر واردات محصولات غذایی، دارویی، بهداشتی و آرایشی نظارت می‌کند البته ممکن است یکسری کالاها هم به صورت قاچاق وارد کشور شود اما به هر حال نظارت‌های اصولی کشور انجام می‌گیرد.

فخاری در خصوص برخورد با برخی کلاهایی که شائبه غیر حلال بودن دارند، گفت: مردم را باید به کار گرفت؛ چرا که اگر کالای قاچاق غیرحلالی در سوپرمارکت‌ها ارائه شود، این مردم هستند که اگر آگاه باشند می‌توانند آن را شناسایی کرده، اطلاع دهند و آن را مصرف نکنند.

وی تصریح کرد: همکاری مردم در کنار فعالیت‌های نظارتی بر مبدأ گمرکات کشور می‌تواند مکمل همدیگر باشد.

 

  

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)

کد: 8196 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ جمعه ۳۰ مرداد بازدید: 4065 ساعت: 7:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نقش ویتامین دی فقط رفع پوکی استخوان نیست با توجه به یافته‌های یک مطالعه جدید، مصرف مکمل‌های...

  درباره حساسیت غذایی كودكان چه می‌دانید لقمه: حدود شش درصد كودكان در سه سال ابتدایی زندگی ...

  صحیح و سالم پیر‌ شوید هیچ کس نمی‌تواند از پیری فرار کند، هرچند می‌شود با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

حقایقی درباره غذاهای رستوران‌ها و سرآشپزها خیلی کیف دارد که رستوران بروید، غذا سفارش بدهید و با خیال راحت بنشینید تا بشقاب غذایتان را روی میز بگذارند. در واقع بدون زحمت و بدون اینکه بوی پیاز داغ بگیرید غذای مورد علاقه‌تان را نوش جان کنید و از آن لذت ببرید. البته این یک روی سکه است!
چرا در رستوران‌ها و هتل‌های ایرانی غذاهای محلی عرضه نمی‌شود؟ یک فعال حوزه گردشگری معتقد است غذای ایرانی نه تنها چیزی از غذاهای کشورهای مشهور کم ندارد، بلکه حرف بسیاری برای گفتن دارد اما گردشگری ایران متولی ندارد و هر روز شاهد یک مدیر و یک تصمیم است.
آشنایی با پرتقال و خواص دارویی آن پرتقال درخت كوچكی است دارای برگهای سبز و گلهای سفید، پوست پرتقال نارنجی رنگ ، كمی ناصاف و میوه آن بسته به انواع مختلف شیرین و ترش ، زرد رنگ و یا قرمز است .
گیاهخواران بیشتر عمر می‌کنند! در شرایطی که بعضی از مردم حتی نمی توانند تصور یک روز غذای بدون گوشت را بکنند، بعضی دیگر مصرانه روی برنامه غذایی گیاهی خود تاکید می‌کنند و به عنوان گیاهخوار معتقدند به این ترتیب زندگی بهتر و البته سلامت‌تری را در پیش گرفته‌اند.