آیا پس از رفع تحریم‌ها باید نگران واردات و صادرات محصولات حلال بود؟


عبدالحسین فخاری، دبیرکل موسسه‌ حلال جهانی در گفت‌‌و‌گویی به دوره پسا تحریم و فرصت‌ها و تهدید‌هایی که این مسئله در اختیار صنعت حلال کشور قرار می‌دهد اشاره و عنوان کرد: در این حوزه یک نگرانی وجود دارد و آن هم ورود کالاهای غیر حلال به کشور است.

به گزارش لقمه، وی در ادامه گفت: مدت‌ها بود که تحریم‌های بانکی مانع عمده صادرات و واردات ایران بود. اکنون که پیش‌بینی می‌شود تحریم‌ها برداشته شده و گشایش‌های بانکی ایجاد شود، طبیعتاً صادرکنندگان محصولات غذایی کشور به طریق گسترده‌تر و روان‌تری می‌توانند محصولات حلال کشور را به دنیا ارائه کنند.

فخاری این مسئله را یک فرصت بزرگ پساتحریم برای کشور عنوان کرد و گفت: باید از این فرصت استفاده درستی صورت گیرد. در حال حاضر تمامی صادرکنندگان محصولات حلال کشور باید خود را آماده کنند که به محض آماده شدن شرایط به صادرکردن محصولات حلال اقدام کنند.

ارتقای صنعت حلال کشور با برقراری ارتباط علمی با دانشگاه‌های دنیا

دبیرکل مؤسسه‌ حلال جهانی فرصت دیگر شرایط پساتحریم را فعالیت‌های علمی و تحقیقی و تبادلات تحقیقاتی دانشگاهی در حوزه حلال عنوان کرد و گفت: این ارتباط افقی است که می‌تواند به سرعت صنعت حلال کشور را ارتقا ببخشد.

وی با اشاره به اینکه ممکن است چالش‌هایی بعد از برداشته شدن شرایط تحریم نیز در حوزه حلال به وجود بیاید، گفت: ممکن اسیت کالاهایی که تاکنون کمتر وارد کشور می‌شد، یا نمی‌شد، وارد کشور شود که در این حوزه واحدهای نظارتی در کشور فعال است و سازمان غذا و دارو بر واردات محصولات غذایی، دارویی، بهداشتی و آرایشی نظارت می‌کند البته ممکن است یکسری کالاها هم به صورت قاچاق وارد کشور شود اما به هر حال نظارت‌های اصولی کشور انجام می‌گیرد.

فخاری در خصوص برخورد با برخی کلاهایی که شائبه غیر حلال بودن دارند، گفت: مردم را باید به کار گرفت؛ چرا که اگر کالای قاچاق غیرحلالی در سوپرمارکت‌ها ارائه شود، این مردم هستند که اگر آگاه باشند می‌توانند آن را شناسایی کرده، اطلاع دهند و آن را مصرف نکنند.

وی تصریح کرد: همکاری مردم در کنار فعالیت‌های نظارتی بر مبدأ گمرکات کشور می‌تواند مکمل همدیگر باشد.

 

  

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)

کد: 8196 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ جمعه ۳۰ مرداد بازدید: 4059 ساعت: 7:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دوغ را در یخچال نگهداری کنیم یا نه؟ اضافه کردن ماست به شیر نجوشیده برای تهیه دوغ اصلا ...

  دانش تغذیه ای شما چه قدر است؟(2) پایگاه خبری لقمه: برای اینكه بفهمید اطلاعات تغذیه ...

  خوراکی هایی که برای هوش کودکان سم هستند پدر و مادران بخصوص اگر کودکانی در سن پیش دبستانی د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فست فودها زیر ذره بین متخصص تغذیه! فست‌فودها، چه خوب چه بد، چه خوشمان بیاید چه خوشمان نیاید، واقعیت دنیای امروز هستند و رژیم غذایی ما را تغییر داده‌اند.
کاهش مصرف چربی با 9 ترفند ساده اگر می‌خواهید چند کیلو لاغر شوید یا راحت‌تر نفس بکشید چند توصیه داریم تا مصرف چربی را کاهش دهید.
چاقی در کودکی زمینه ساز بروز همه این بیماری‌ها پایگاه خبری لقمه: رئیس پنجمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: سن ابتلا به عوارض ناشی از چاقی (دیابت و فشارخون) به حدود ۱۰ تا ۱۹ سال رسیده است.
دستور تهیه 10 جوشانده ضد سرما خوردگی رایج ترین نوشیدنی ما چای است اما به گفته متخصصان طب سنتی زیاده روی در مصرف آن توصیه نمی شود، بنابراین بد نیست در کنار آن نوشیدنی های جایگزین مانند انواع جوشانده ها و دم نوش های گیاهی را هم امتحان کنید که هم راحت تهیه می شوند و هم هر نوع سلیقه ای را پوشش می دهند. جوشانده ها از جوشیدن دانه، ریشه یا برگ گیاهان در آب جوش تهیه می شوند. حالا شاید این سوال پیش بیاید که چه تفاوتی بین دم نوش و جوشانده وجود دارد؟