آیا پس از رفع تحریم‌ها باید نگران واردات و صادرات محصولات حلال بود؟


عبدالحسین فخاری، دبیرکل موسسه‌ حلال جهانی در گفت‌‌و‌گویی به دوره پسا تحریم و فرصت‌ها و تهدید‌هایی که این مسئله در اختیار صنعت حلال کشور قرار می‌دهد اشاره و عنوان کرد: در این حوزه یک نگرانی وجود دارد و آن هم ورود کالاهای غیر حلال به کشور است.

به گزارش لقمه، وی در ادامه گفت: مدت‌ها بود که تحریم‌های بانکی مانع عمده صادرات و واردات ایران بود. اکنون که پیش‌بینی می‌شود تحریم‌ها برداشته شده و گشایش‌های بانکی ایجاد شود، طبیعتاً صادرکنندگان محصولات غذایی کشور به طریق گسترده‌تر و روان‌تری می‌توانند محصولات حلال کشور را به دنیا ارائه کنند.

فخاری این مسئله را یک فرصت بزرگ پساتحریم برای کشور عنوان کرد و گفت: باید از این فرصت استفاده درستی صورت گیرد. در حال حاضر تمامی صادرکنندگان محصولات حلال کشور باید خود را آماده کنند که به محض آماده شدن شرایط به صادرکردن محصولات حلال اقدام کنند.

ارتقای صنعت حلال کشور با برقراری ارتباط علمی با دانشگاه‌های دنیا

دبیرکل مؤسسه‌ حلال جهانی فرصت دیگر شرایط پساتحریم را فعالیت‌های علمی و تحقیقی و تبادلات تحقیقاتی دانشگاهی در حوزه حلال عنوان کرد و گفت: این ارتباط افقی است که می‌تواند به سرعت صنعت حلال کشور را ارتقا ببخشد.

وی با اشاره به اینکه ممکن است چالش‌هایی بعد از برداشته شدن شرایط تحریم نیز در حوزه حلال به وجود بیاید، گفت: ممکن اسیت کالاهایی که تاکنون کمتر وارد کشور می‌شد، یا نمی‌شد، وارد کشور شود که در این حوزه واحدهای نظارتی در کشور فعال است و سازمان غذا و دارو بر واردات محصولات غذایی، دارویی، بهداشتی و آرایشی نظارت می‌کند البته ممکن است یکسری کالاها هم به صورت قاچاق وارد کشور شود اما به هر حال نظارت‌های اصولی کشور انجام می‌گیرد.

فخاری در خصوص برخورد با برخی کلاهایی که شائبه غیر حلال بودن دارند، گفت: مردم را باید به کار گرفت؛ چرا که اگر کالای قاچاق غیرحلالی در سوپرمارکت‌ها ارائه شود، این مردم هستند که اگر آگاه باشند می‌توانند آن را شناسایی کرده، اطلاع دهند و آن را مصرف نکنند.

وی تصریح کرد: همکاری مردم در کنار فعالیت‌های نظارتی بر مبدأ گمرکات کشور می‌تواند مکمل همدیگر باشد.

 

  

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)

کد: 8196 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ جمعه ۳۰ مرداد بازدید: 4004 ساعت: 7:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 نکته تغذیه سالم برای افراد بالای 65 سال پایگاه خبری لقمه: انتخاب غذای سالم هوشمندانه ترین ...

  خط قرمز کنسرو ماهی کجاست؟ لقمه: تقریبا همه ما می‌دانیم کنسروهای ماهی را باید...

  دانه‌ها و مغزها بهترین میان وعده برای دانش آموزان هستند نوع چربی موجود در این گروه از نوع چربی‌های مفید بو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز در مورد اولین بامیه پزی تهران پایگاه خبری لقمه: اولین بامیه پزی تهران نه یک مغازه مجلل و وسیع است و نه در ویترین و تابلویی چشم نواز دارد. بلکه مغازه کوچکی است که در خیابان شترداران واقع در چند قدم بالاتر از ضلع شمال شرقی میدان قیام.
اطلاعات کلی از آووکادو Avocado پایگاه خبری لقمه: هدف ما در این مقاله، آشنایی بیشتر با خواص و ویژگی‌های منحصر به فرد این میوه‌ی مفید است.
مونسان: نوروز آغازی برای بازیابی هویت سیاسی و اتحاد مردم منطقه علی اصغر مونسان گفت: نوروز یکی از کهن ترین آیین های بشری است که هیچ آیینی و هیچ اهریمنی نتوانسته آن را نابود یا کم رنگ سازد. آیینی که دین مبین اسلام هم از در همزیستی و همدلی با آن برآمد و گره ای مبنایی و مستحکم میان آنها زده شد.
مصرف نوشابه در ایران 2 برابر میانگین جهانی این روزها نوشابه به عنوان یك نوشیدنی دوست‌داشتنی و همه‌گیر در سبد كالاهای مصرفی خانواده‌های ایرانی جا خوش كرده است حتی در ادارات و سازمان‌ها هم این نوشیدنی به عنوان یك نوشیدنی لوكس به مصرف می‌رسد، تا آنجا كه گاهی حضور نوشابه بر سر سفره‌ها به عنوان نمادی از احترام به كارمند و مهمان نیز تعبیر می‌شود.