شیوع سرطان مری در مردان انگلیسی


آمارهای مرکز تحقیقات سرطان انگلیس حاکی از آن است که طی سال‌های اخیر خطر ابتلا به این سرطان در مردان انگلیسی بیشتر شده است.

به گزارش لقمه،  در گزارش مرکز تحقیقات سرطان انگلیس آمده است که مردان در این کشور سه برابر بیشتر از زنان در معرض خطر ابتلا به سرطان مری(esophageal canser) هستند.

آخرین آمارها حاکیست: سالانه بیش از 5600 مرد در این کشور به سرطان مری مبتلا می‌شوند که این رقم در زنان 2800 مورد است.

همچنین سرطان مری نهمین سرطان شایع در انگلیس است.

به گفته پزشکان انگلیسی، این آمار نشان‌دهنده رقم نگران‌کننده‌ای از موارد ابتلا به سرطان مری به خصوص در میان مردان انگلیسی است.

چاقی و اسیدی بودن معده برای مدت زمان طولانی از دلایل اصلی ابتلا به این سرطان است و تشخیص به موقع آن نکته اصلی برای نجات از این بیماری است. 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4273 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲ تير بازدید: 2259 ساعت: 9:07 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان پیش دیابت با کلم بروکلی پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدید نشان می دهد که ترکی...

  7 نکته مهم درمورد بستنی یکی از لذت‌ بخش‌‌ترین میان‌وعده‌هایی که در تابستان...

  فواید و مضرات گیاه خواری

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جزئیات خداحافظی مستر تیستر از ایران+کشور دوم حمید سپیدنام کجا است؟ حدود ده روز پیش حمید سپیدنام یا همان مستر تیستر مشهور با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام خبر از مهاجرتش به خارج از کشور داد. وی پس از آن در ویدئویی که در کانال یوتیوبش بارگذاری کرد این ماجرا بیشتر شرح داد.
برخی مایکروفرها غذا را کامل نمی‌پزند کارشناسان آمریکایی در یک مطالعه جدید هشدار دادند استفاده از مایکروفرهای کم وات باعث می‌شود که مواد غذایی به اندازه کافی طبخ نشوند و همین امر می‌تواند سلامت کاربران را به خطر بیندازد.
گزارشی از میزان تولید و نیاز بازار برنج پایگاه خبری لقمه: مصرف سرانه هر فرد ۳۷ تا ۴۰ کیلوگرم برنج است که باتوجه به آمار جمعیت سالانه ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن برنج نیاز بوده که باید یک میلیون تن برنج وارد شود.
بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟ پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.