پنکیک های ساده و خوشمزه برای صبحانه


پنکیک (به انگلیسی: Pancake)‏ نوعی کیک نازک، تخت و گرد است که با ریختن خمیر آشپزی در ماهی‌تابه پخته می‌شود.

به گزارش لقمه، بیشتر پنکیک‌ها نوعی نان آماده محسوب می‌شوند. در هنگام پخت کیک تابه‌ای باید آن را در ماهی‌تابه پشت و رو کرد تا طرف دیگر آن نیز پخته شود. بسته به منطقه جغرافیایی پنکیک‌ها را همراه با مربا، شکلات، میوه، شربت و گوشت مصرف می‌کنند. طرز تهیه پنکیک را در این مطلب خواهید آموخت.



پنکیک با شکر قهوه ای و سس موز

تعداد: 8 نفر
زمان آماده سازی : 10 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه با دمای 400 درجه فارنهایت

مواد لازم

• دو قاشق غذاخوری کره
• 4 عدد تخم مرغ
• 2/3 پیمانه آرد سفید
• 2/3 پیمانه شیر بدون چربی
• 1/3 پیمانه شکر قهوه ای
• 1/4 قاشق چایخوری نمک
• 3 عدد موز متوسط
• 2 قاشق غذاخوری آب سیب
• خامه پف کرده (اختیاری)
• خاک قند (اختیاری)

طرز تهیه

1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. دو قاشق غذاخوری کره را در یک تابه 30 سانتی متری فر بریزید. آن را به مدت 3 تا 5 دقیقه درون فر قرار دهید تا کره آب شود.
2. در همین فاصله، در یک کاسه متوسط تخم مرغ را به خوبی هم بزنید. سپس آرد، شیر و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا نرم و یکدست شود. مایع را داخل تابه داغ شده بریزید و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید تا حسابی پف کند و طلایی شود.
3. برای تهیه سس موز، در یک قابلمه کوچک نصف پیمانه کره و شکر قهوه ای را با هم حل کنید. روی حرارت متوسط بپزید. موزهای خرد شده را اضافه کنید و دو دقیقه بپزید تا همه جای آنها گرم شود. به طور مرتب هم بزنید. آب سیب را نیز روی حرارت به مواد اضافه کنید.
4. برای سرو، سس موز را روی پنکیک بریزید. در صورت تمایل خاک قند و خامه هم روی آن بریزید و گرم سرو کنید.



پنکیک ریکوتا نارنجی

تعداد: 6 نفر
زمان آماده سازی : 25 دقیقه
زمان پخت: 3 دقیقه هر پنکیک

مواد لازم

• 1.5 پیمانه آرد سفید
• نصف پیمانه پودر بلغور ذرت
• دو قاشق غذاخوری شکر
• یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
• نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
• نصف قاشق چایخوری نمک
• یک پیمانه شیر
• نصف پیمانه پنیر ریکوتا
• ¼ پیمانه آب پرتقال
• دو عدد تخم مرغ
• دو قاشق چایخوری پوست رنده شده پرتقال
• کره
• تمشک تازه
• پودرقند (اختیاری)
• شربت تمشک و پرتقال

طرز تهیه

1. برای تهیه پنکیک، در یک کاسه بزرگ آرد سفید، آرد بلغور ذرت، شکر، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه متوسط دیگر شیر، پنیر ریکوتا، آب پرتقال، تخم مرغ و پوست پرتقال را با هم مخلوط کنید. مخلوط آرد را با مخلوط شیر مخلوط کنید و حسابی هم بزنید.
2. تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید. کمی کره با قلم مو به کف آن بمالید. ¼ یا 1/3 پیمانه از خمیر به دست آمده را درون تابه بریزید تا پنکیک شکل بگیرد. حدود 2 دقیقه بپزید. هنگامی که لبه های آن خشک شد و روی نان حباب زد، آن را برگردانید. یک تا دو دقیقه نیز آن طرف پنکیک را بپزید.
3. پس از پخت، شربت پرتقال و تمشک را را روی پنکیک ها را بریزید. با تمشک تازه روی آن را تزئین کنید و در صورت تمایل، پودر قند روی آن بپاشید.
4. برای تهیه شربت تمشک و پرتقال یک پیمانه شکر، نصف پیمانه آب پرتقال، یک قاشق غذاخوری آب لیمو و 450 گرم تمشک تازه نیاز دارید. همه را در قابلمه روی حرارت متوسط بپزید.



پنکیک کدو حلوایی

تعداد: 8 نفر
زمان آماده سازی : 15 دقیقه
زمان پخت: 2 دقیقه هر پنکیک

مواد لازم

• دو پیمانه آرد سفید
• یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
• یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
• یک قاشق چایخوری نمک
• یک قاشق چایخوری دارچین
• ¼ قاشق چایخوری جوز هندی
• ¼ قاشق چایخوری زنجبیل
• 1 ¾ پیمانه شیر
• نصف پیمانه کدو حلوایی پخته شده
• دو عدد تخم مرغ
• دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی
• شیره افرا (اختیاری)

طرز تهیه

1. در یک کاسه بزرگ، آرد سفید، شکر قهوه ای، بیکینگ پودر، نمک، دارچین، پودر جوزهندی و زنجبیل را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک، شیر، کدوحلوایی پخته و له شده، تخم مرغ ها و روغن را مخلوط کنید. مخلوط شیر و آرد را با یکدیگر مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
2. برای تهیه هر پنکیک، حدود ¼ پیمانه از مایع به دست آمده را داخل تابه ای که از قبل چرب و گرم کرده اید، بریزید. حدود یک تا دو دقیقه بپزید، آن را برگردانید و یک یا دو دقیقه نیز طرف دیگر را بپزید. این پنکیک را باید گرم سرو کنید. در صورت تمایل روی آن شیره افرا بریزید.



هات‌کیک کره سیب

تعداد: 8 تا 10 نفر
زمان آماده سازی : 25 دقیقه
زمان پخت: 4 دقیقه برای هر پنکیک

مواد لازم

• نصف پیمانه کره آب شده
• ¼ پیمانه عسل
• ¼ قاشق چایخوری دارچین
• 350 گرم آلبالو
• نصف پیمانه مربای آلبالو
• یک قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده شده
• 1.5 پیمانه مخلوط پنکیک معمولی
• ¾ پیمانه شیر
• دو قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی
• 2 عدد تخم مرغ هم زده
• 2/3 پیمانه آرد سفید
• نصف پیمانه کره سیب

طرز تهیه

1. در یک کاسه کوچک، کره، عسل و دارچین را با هم مخلوط کنید.
2. برای تهیه سس آلبالو، در یک قابلمه کوچک، آلبالو، مربای آلبالو و پوست پرتقال را بریزید. اجازه دهید روی حرارت متوسط بجوشد. به طور مرتب هم بزنید. حرارت را کم کنید. در قابلمه را باز بگذارید بگذارید ده دقیقه نیم جوش روی شعله بماند. از روی حرارت بدارید، در قابلمه را بگذارید تا گرم بماند.
3. در یک کاسه متوسط، مخلوط پنکیک، شیر، روغن، تخم مرغ و کره سیب را با هم مخلوط کنید. با قلم مو به کف تابه چدنی کره بمالید و روی حرارت متوسط گرم کنید. ¼ پیمانه از مخلوط به دست آمده را بریزید تا دو دقیقه بپزد و روی خمیر حباب بزند. آن را برگردانید و طرف دیگر را نیز دو دقیقه بپزید تا کناره های پنکیک برشته شوند. به صورت گرم با سس آلبالوی تهیه شده سرو کنید.



پنکیک هلو و شربت چای

تعداد: 6 نفر
زمان آماده سازی و پخت : 30 دقیقه

مواد لازم

• دو قوطی کمپوت هلو
• نصف پیمانه خامه پف کرده
• دو عدد تخم مرغ هم زده
• 1.5 پیمانه آرد گند خالص یا آرد جودوسر
• یک پیمانه آرد سفید
• 1/3 پیمانه شکر قهوه ای
• دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر
• 1 ¼ قاشق چایخوری زنجبیل
• 1 ¼ قاشق چایخوری دارچین
• شربت چای
• هلوی تازه خرد شده (اختیاری)

طرز تهیه

1. آب کمپوت های هلو را در کاسه ای نگه دارید و هلوها را در مخلوط کن له کنید. آن را داخل کاسه بریزید. خامه و تخم مرغ را اضافه کنید، هم بزنید و کنار بگذارید.
2. در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر قهوه ای، بیکینگ پودر، ادویه و یک قاشق غذاخوری نمک را اضافه کنید. مخلوط هلو را اضافه کنید. تابه چدنی را گرم کنید و ¼ پیمانه از مواد را برای تهیه هر پنکیک داخل تابه بریزید. هر طرف آن را دو دقیقه بپزید و این کار را تا تمام شدن مواد تکرار کنید. پنکیک ها را با شربت چای و تکه های هلوی تازه سرو کنید.



شربت چای

مواد لازم


• یک پیمانه آب کمپوت هلو
• ¼ پیمانه شکر قهوه ای
• ¼ پیمانه آب
• دو قاشق چایخوری نشاسته ذرت
• دو عدد چای کیسه ای

طرز تهیه

1. در یک قابلمه کوچک آب کمپوت هلو، شکر قهوه ای، آب و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط آن را گرم کنید تا شکر قهوه ای حل شود. چای کیسه ای را اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا بجوشد. یک دقیقه پس از جوشیدن از روی حرارت بردارید و تی‌بگ ها را خارج کنید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 4334 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۸ تير بازدید: 6610 ساعت: 10:08 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین خوراكی ها برای تسكین میگرن میگرن را باید جز بیماری هایی دانست كه واقعا فرد را...

  پاسخ به چند سوال تغذیه ای آیا تصور شما در مورد گریپ فروت، چای زنجبیل، ژله، م...

  بخور نخورهای کبدی اگر می‌خواهید بدانید که برای سلامت کبدتان چه باید ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

علائم فاسد شدن قارچ خوراکی/قارچ سالم چه نشانه ‌هایی دارد؟ آشنایی با علائم فاسد شدن قارچ و روش‌ های تشخیص قارچ خراب از قارچ سالم این امکان را برای شما ایجاد می کند تا بتوانید قارچ ‌های ناسالم را از سالم تشخیص دهید و طعم و کیفیت غذا خود را بهبود بخشید.
چربی های ترانس را بشناسید روغن‌های گیاهی که از دانه‌های روغنی گرفته می‌شوند، مانند بسیاری از خوراکی‌ها تاریخ مصرف دارند و باید در دمای خاصی آنها را نگه داشت.
مزایای غذای سنتی در مقابل معایب غذای صنعتی این روزها با صنعتی شدن جوامع و افزایش قشر کارمند همه غذای آماده صنعتی را به دلیل وقت‌گیر نبودن به غذای سنتی ترجیح می‌دهند غافل از اینکه سلامت خود را ارزان می‌فروشند.
لاغری به چه قیمتی؟! با افزایش یافتن مشکل چاقی در بیشتر جوامع و پیروی از رژیم‌های مختلف برای پایین آوردن وزن، برخی از افراد به مصرف قرص‌های رونده هم رو می‌آورند اما واقعیت این است که قرص‌های مذکور، به کاهش وزن کمکی نمی‌کند. محققان معتقدند تا زمانی که این قرص‌ها اثر خود را بگذارد، کالری‌ها مصرف می‌شود و اگر هم وزن پایین بیاید، علت آن از دست دادن آب بدن است.