طرز تهیه پیراشکی با گوشت قلقلی پایگاه خبری لقمه: این پیراشکی های لقمه ای بسیار خوشمزه هستند و بدون شک برای مهمانی ها و دورهمی های دوستانه یکی از بهترین گزینه ها به شمار می روند. پیشنهاد می کنیم، حتما آن ها را امتحان کرده و از طعم ع . . .
طرز تهیه تاتسوتا-آگه مرغ و ماهی ماکرل پایگاه خبری لقمه: امروز ما طرز تهیه تاتسو-آگه ،یک غذای سرخ کردنی خاص ژاپن را یاد می گیریم
طرز تهیه غذای دبی مجبوس پایگاه خبری لقمه: مجبوس یا مکبوس یک غذای عربی می باشد که مخلوطی از پلو با ادویه های مختلف بهمراه مرغ می باشد.
ماکی زوشی (سوشی لوله ای) پایگاه خبری لقمه: ماکی زوشی خوراکی است که مردم اغلب در ماه آوریل هنگام جشن هایی مانند ورود به مدرسه یا شروع دوران کودکستان آماده می کنند. سبزی ها یا ماهی و یا سایر مواد بر روی برنج سرکه اندود قرار داد . . .
ناسو نو دنگاکو و نیمونو (بادمجان سرخ شده همراه با میسو بر روی آن و بادمجان آب پز شده) پایگاه خبری لقمه: ماه ژوئیه در ژاپن بسیار گرم می شود. خوراک محبوب این فصل در ژاپن، بادمجان است که به زبان ژاپنی به آن "ناسو" گفته می شود.
تماکی زوشی (سوشی دست پیچ) در ژاپن در فاصله بین آخر سال تا آغاز سال نو زمانی است که مردم فرصت های زیادی دارند که دوستانشان را به خانه هایشان دعوت کنند و با خویشاوندانشان دور هم جمع شوند و مهمانی های آخر سال را با هم داشته باشند . . .
طرز تهیه اسپاگتی پای، با پاستای نواری! پایگاه خبری لقمه: پاستا یکی از غذاهایی است که بیشتر مردم جهان آن را دوست دارند. این غذای ایتالیایی در ده ها مدل متنوع تهیه می شود. علاوه بر آن، می توان با نودل های پاستا، کیک و پای هم درست کرد که ما د . . .
صفحه 1 از 41   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  تند غذاخوردن خطر ابتلا به اضافه وزن و دیابت را افزایش می‌دهد پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج مطالعات گوناگو...

  بهترین روش شست‌وشوی سبزیجات ایرانی همیشه متخصصان تغذیه مصرف سبزیجات را توصیه می کنند ...

  طب سنتی درباره ماهی چه می‌گوید؟ در طب سنتی توصیه می‌شود همراه ماهی برخی مواد غذایی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

حامیان