طرز تهیه «موکا»؛ کاپوچینوی آمریکایی


موکا (mocha coffee)اختراع آمریکایی بر مبنای کاپوچینوی ایتالیایی است. موکا مانند لاته بیشتر بر مبنای شیر جوش آمده درست می شود.

به گزارش لقمه، نسبت درست و مناسب برای درست کردن موکای سنتی یک بخش اسپرسو و دو بخش شیر جوش آمده است. استفاده از کف شیر در موکا هم کاملاً اختیاری است.

مواد لازم برای درست کردن موکا:

· 6 فنجان قهوه دم کشیده قوی و داغ

· 4 بسته کاکائو میکس آماده خامه ای

· ربع فنجان شکر

· 2 فنجان نصف شیر نصف خامه

· خامه زده شده شیرین (به دلخواه)

· شکلات رنده شده (به دلخواه)

موکا برخلاف اکثر نوشیدنی های مبتنی بر اسپرسو، در واقع نیاز به استفاده از شیر کف دار ندارد. این یعنی شما می توانید فقط با جوشاندن شیر در مایکروویو یا روی اجاق گاز، موکا درست کنید.

شیر سرد را دو دقیقه در مایکرویو بگذارید تا حرارت بالا ببیند. سپس هم بزنید و بعد حرارت دهید. هر 30 ثانیه یکبار آن را هم بزنید و دوباره حرارت دهید تا دمای آن به 160 درجه برسد. روی اجاق گاز هم از دماسنج مخصوص استفاده کنید تا شیر به درجه حرارت لازم برسد.

برای موکای سنتی، از پودر کاکائوی شیرین استفاده می شود. ولی در کافی شاپ ها (coffee shop) اغلب به خاطر راحتی کار، از شربت شکلات با کیفیت استفاده می شود. شما می توانید از هر چیزی از شیرشکلات ساده گرفته تا تلخ، نیمه شیرین و حتی شکلات سفید استفاده کنید. حتی از شکلات رنده شده یا چیپس شکلاتی هم استفاده کنید، ولی باید آنها را خوب هم بزنید تا کاملاً در موکا حل شوند.

استفاده از شکلات ساده نوشیدنی غنی تر و غلیظ تری تولید می کند که همه آن را دوست دارند. شکلات تلخ با اسپرسو خوشمزه تر می شود، ولی اگر شما از طعم شکلات تلخ خیلی خوشتان می آید می توانید آن را در موکا هم بریزید.

حتی می توانید خلاقیت بیشتری به خرج دهید و مقدار کمی نمک دریایی یا فلفل هم به آن اضافه کنید و به نوشیدنی تان طعم جدید و خوشمزه ای بدهید.

برای درست کردن موکا ابتدا باید قهوه داغ، میکس کاکائو و شکر را در قابلمه ای بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. نصف شیر نصف خامه را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید و گاهی هم بزنید تا داغ شود. سپس آن را در لیوان سرو کنید و روی آن خامه زده شده و چیپس شکلات بریزید و سرو کنید.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 4393 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۲۱ تير بازدید: 4598 ساعت: 12:32 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کله پاچه خورها بخوانند لقمه: کله پاچه غذایی سنتی و ایرانی است که طرفداران...

  غذاهایی که نباید در بهار مصرف کرد/معرفی خوراکی‌های لطیف استاد دانشکده طب سنتی تهران گفت: مصرف خوراکی‌هاى ل...

  رعایت بهداشت را در مواقع بحران فراموش نکنید پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با رژیم لاغری بر اساس مشخصات هورمونی/2 هر بیماری یا اختلالات هورمونی می‌تواند منشأ چاقی و اضافه‌وزن باشد. به همین دلیل لازم است که در دوره‌ی یائسگی، مصرف قرص‌های ضد بارداری یا بلوغ تغذیه‌ی سالمی در پیش بگیرید و حتماً ورزش کنید.
تاثیر روانی تغذیه بر انسانها چگونه است ؟ تا به حال به این موضوع فكر كرده‌اید كه در شبانه‌روز، چقدر وقت‌تان صرف خوردن و آشامیدن یا فكركردن به این دو موضوع می‌شود؟ سعی كنید یك روز، زمانی را ‌كه صرف آماده‌‌‌كردن یا خوردن غذا و فكر كردن در مورد این موضوع می‌كنید، ثبت كنید. احتمالا این زمان بسیار بیشتر از زمانی خواهد بود كه صرف كارهای دیگر می‌كنید.
سفره و صندوق پایگاه خبری لقمه: شاید عنوان این تیتر در نگاه اول عجیب به نظر برسد و مخاطب با خود بگوید غذا چه ربطی با انتخابات به عنوان یک کنش سیاسی دارد؟!اما واقعیت این است غذا به عنوان نماد و مصداقی از بهبود اوضاع زندگی و به مثابه یک شاخص اقتصادی از اهمیت و جایگاه خاصی در برنامه های نامزدهای انتخاباتی برخوردار است و بخش عمده ای از فعالیت ها و وظایف یک رئیس جمهور به شکل مستقیم و غیر مستقیم با مساله غذا در ارتباط است.
کاهش مصرف نمک برای بیماران قلبی مضر است/ ۸۵ درصد بیشتر در معرض مرگ یا بستری شدن پایگاه خبری لقمه: طبق یک مطالعه جدید، کاهش مصرف نمک در بیماران قلبی می تواند خطر مرگ یا بستری شدن در بیمارستان را برای آنها به همراه داشته باشد.