بازیگران‌‌ سینما‌ و ‌تلویزیون ‌در ‌شغلهای ‌گوناگون/
ستاره اسکندری در نقش یک نانوا


من قبلا در خانه مادر بزرگم نان پخته ام فكر نكنید بلد نیستم.

به گزارش لقمه، ساده میخوای یا خشخاشی ستاره اسكندری با انرژی سر ساعت به دقتر مجله آمد، بعد از اینكه با او كمی حرف زدیم به سمت نانوایی رفتیم. در راه او می گوید من قبلا در خانه مادر بزرگم نان پخته ام فكر نكنید بلد نیستم. لباس های مورد نیاز هم از آشپزخانه مجله تهیه كرده ایم بجز پیشبند كه قرار است از خود نانوایی بگیریم. پخت نانوایی هنوز شروع نشده و سه، چهار نفری بیرون منتظر ایستاده اند.



اسكندری قبل از ما وارد نانوایی شد و با شاطر ها سلام وعلیك گرمی كرد. اوخیلی سریع نزدیك طاقار خمیر شد و پرسید این خمیر ها چند كیلو است؟یكی از شاطر ها پاسخ داد 240 كیلواسكندری حیرت زده به سمت خمیر های آمده شده رفت و دوباره پرسید این ها خمیر های سنگك است؟



همه خندیدند و گفتند نه بربری است. او با حالت ناراحتی سری تكان داد و گفت خب من تا به حال سنگك و بربری ندیده بودم و فقط بلدم نون محلی درست كنم. اونقدر محو دیدن كار شاطرها شده كه یادش رفت لباس هایش را عوض كند و فقط گفت این جا خیلی با حال و با مزه است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :همشهری

کد: 4734 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۶ مرداد بازدید: 5125 ساعت: 10:03 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آشنایی با میوه های لوکس ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
2 آیا مصرف قهوه در دوران بارداری مجاز است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۷ اسفند
3 درجه‌بندی هتل‌های ایران با مدل فرانسوی و نروژی ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۹ دي
4 غرامت 27میلیاردی یک سوپر مارکت به مایکل جردن ۱۳۹۴ يکشنبه ۱ شهريور
5 رژیم های عجیب و غریب سوپراستارها ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۱ آبان
6 درآمد میلیاردی مرد روستایی از هتل بی‌ستاره ۱۳۹۳ يکشنبه ۱۶ شهريور
7 رستوران داری رابرت دنیرو و مایکل جردن چگونه است؟ ۱۳۹۳ دوشنبه ۳ شهريور
8 90 درصد هتلهای کشور زیر سه ستاره است ۱۳۹۳ جمعه ۳۱ مرداد
9 هالیوودی های گیاهخوار ۱۳۹۳ شنبه ۱۷ خرداد
10 غذاهای محبوب ستاره ها در ضیافت شام اسکار ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۲ اسفند
11 گل سرسبد رژیم لاغری ستاره‌ها چیست؟ ۱۳۹۲ شنبه ۲۳ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با دندان درد در ایام تعطیل چه کنیم؟ یکی از مشکلاتی که گاهی در ایام تعطیل برای برخی از ...

  مواد غذایی ضد پیری را بشناسید فرآیند پیر شدن سلول ها، اتفاقی است که هر انسانی را...

  ماءالشعیر طعم‌دار و نوشابه چه فرقی با هم دارند؟ متاسفانه شناسایی محصولاتی که با اسانس تولید می‌شود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با میوه های لوکس پایگاه خبری لقمه: این روزها در کنار میوه‌های عادی می‌شود رد و نشان میوه‌های عجیب و غریبی را پیدا کرد که چند سالی است در قفسه خرید فروشگاه ها جاخوش کرده‌اند محصولاتی که غالبا هویتی استوایی دارند
زیتون بخورید تا سکته نکنید و سرطان نگیرید برای اینکه وزنتان کاهش یابد، سکته نکنید، سرطان نگیرید، دچار آسم نشوید و برای ده‌ها فایده دیگر؛ حتماً زیتون مصرف کنید.
سفره ایرانی از زبان دکتر حداد عادل سخنرانی دوم دكتر غلامعلی حداد عادل در سلسله سخنرانی های خود با عنوان فرهنگ ایران به موضوع "سفره ایرانی پرداخته است و به صورت اجمالی ابعاد مختلف خورد و خوراک ایرانی را مورد بررسی قرار داده اند.
دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ پایگاه خبری لقمه: پس از افزایش قیمت گوجه به کیلویی 50 هزار تومان، در چند هفته گذشته، امروز مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار تهران از «کاهش قیمت» خبر داد اما آیا امکان تکرار نشدن افزایش قیمت ها در فصول سرد سال وجود دارد؟