بازیگران‌‌ سینما‌ و ‌تلویزیون ‌در ‌شغلهای ‌گوناگون/
ستاره اسکندری در نقش یک نانوا


من قبلا در خانه مادر بزرگم نان پخته ام فكر نكنید بلد نیستم.

به گزارش لقمه، ساده میخوای یا خشخاشی ستاره اسكندری با انرژی سر ساعت به دقتر مجله آمد، بعد از اینكه با او كمی حرف زدیم به سمت نانوایی رفتیم. در راه او می گوید من قبلا در خانه مادر بزرگم نان پخته ام فكر نكنید بلد نیستم. لباس های مورد نیاز هم از آشپزخانه مجله تهیه كرده ایم بجز پیشبند كه قرار است از خود نانوایی بگیریم. پخت نانوایی هنوز شروع نشده و سه، چهار نفری بیرون منتظر ایستاده اند.



اسكندری قبل از ما وارد نانوایی شد و با شاطر ها سلام وعلیك گرمی كرد. اوخیلی سریع نزدیك طاقار خمیر شد و پرسید این خمیر ها چند كیلو است؟یكی از شاطر ها پاسخ داد 240 كیلواسكندری حیرت زده به سمت خمیر های آمده شده رفت و دوباره پرسید این ها خمیر های سنگك است؟



همه خندیدند و گفتند نه بربری است. او با حالت ناراحتی سری تكان داد و گفت خب من تا به حال سنگك و بربری ندیده بودم و فقط بلدم نون محلی درست كنم. اونقدر محو دیدن كار شاطرها شده كه یادش رفت لباس هایش را عوض كند و فقط گفت این جا خیلی با حال و با مزه است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :همشهری

کد: 4734 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۶ مرداد بازدید: 5873 ساعت: 10:03 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آشنایی با میوه های لوکس ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
2 آیا مصرف قهوه در دوران بارداری مجاز است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۷ اسفند
3 درجه‌بندی هتل‌های ایران با مدل فرانسوی و نروژی ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۹ دي
4 غرامت 27میلیاردی یک سوپر مارکت به مایکل جردن ۱۳۹۴ يکشنبه ۱ شهريور
5 رژیم های عجیب و غریب سوپراستارها ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۱ آبان
6 درآمد میلیاردی مرد روستایی از هتل بی‌ستاره ۱۳۹۳ يکشنبه ۱۶ شهريور
7 رستوران داری رابرت دنیرو و مایکل جردن چگونه است؟ ۱۳۹۳ دوشنبه ۳ شهريور
8 90 درصد هتلهای کشور زیر سه ستاره است ۱۳۹۳ جمعه ۳۱ مرداد
9 هالیوودی های گیاهخوار ۱۳۹۳ شنبه ۱۷ خرداد
10 غذاهای محبوب ستاره ها در ضیافت شام اسکار ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۲ اسفند
11 گل سرسبد رژیم لاغری ستاره‌ها چیست؟ ۱۳۹۲ شنبه ۲۳ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگی...

  هرم غذایی مناسب سالمندان یکی از نکات اساسی در حفظ سلامت سالمندان توجه به تغ...

  لیمو بخورید تا سکته نکنید! پژوهشگران آمریکایی و انگلیسی دریافتند که مصرف لیمو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شکلات‌های تقلبی را از کجا بشناسیم؟ یکی از مسایلی که این روزها زیاد در مورد آن صحبت می‌شود، مساله گرانی مواد اولیه در صنایع غذا و به تبع آن تقلب‌هایی است که امکان دارد رخ دهد. از جمله مواردی که در کشور ما زیاد دیده می‌شود و متاسفانه نظارت چندانی روی آن وجود ندارد، مساله جایگزین‌کردن جانشین‌هایی به جای کره کاکائو در شکلات واقعی است.
بستنی های مسموم کننده کدامند؟ از باقلوا، زرشک، لواشکی، میوه‌ای، شیری که از انواع بستنی‌های تازه‌وارد بازار هستند گرفت تا وانیلی، شکلاتی، سالار، مگنوم، گردویی، معجون، نانی، زعفرانی، سنتی و فالوده که قدیمی‌ترین بستنی‌ها هستند، همه و همه دوست‌داشتنی‌اند! اصلا کسی را در اطراف خود می‌شناسید که بستنی دوست نداشته باشد؟!
چگونه در دوران بارداری چاق نشویم؟ اگر وزنی بیش از آن چه پزشک توصیه کرده بود به دست آوردید، با پزشک راجع به آن صحبت کنید. در بیشتر موارد باید تا زایمان صبر کنید و پس از آن وزن اضافی را کاهش دهید.
توصیه‌هایی برای مادران باردار دچار اضافه‌ وزن مادران دارای وزن طبیعی می‌توانند بین 11 تا 16 كیلوگرم وزن اضافه كنند و مادران لاغر تا 18 كیلوگرم نیز مجاز به افزایش وزن هستند.