رستوران داری رابرت دنیرو و مایکل جردن چگونه است؟


ستاره های مشهور دنیا چه در حوزه فیلم و سریال باشند، چه موسیقی یا ورزش یا ... تلاش می کنند تا به شاخه های دیگر کسب و کار نیز روی آورده و با کمک شهرت و اعتبار خود پول بیشتری بدست آورند.

به گزارش لقمه، ستاره های هالیوودی نیز از این قاعده مستثنی نیستند و بسیاری از آنها بیزنس رستوران داری را انتخاب می کنند و رستوران های آنها از نیویورک سیتی گرفته تا لوس آنجلس، نیوجرسی، بوستون، لاس وگاس و حتی دوبی شعبه دارند.

10. مارک والبرگ، والبرگرز (Wahlburgers) در بوستون

والبرگرز، رستوران برگر فروشی با سرآشپزی پل والبرگ است که در بوستون واقع شده است که مارک والبرگ و برادرش دانی هم از صاحبین آن هستند. این رستوران ساه و خودمانی همبرگرهای محبوب و همچنین همبرگرهای منحصر بفردی مانند سالمون برگر، پورتوبلو ماشروم کپ برگر و برگر عید پاک سرو می کند. منوی کودکان این رستوران نیز معروف است. این برند اخیراً اعلام کرده که قرار است شعبه دومی در بوستون و شعب دیگری در تورنتوی کانادا افتتاح کند.

رستوران های تاپ ستاره های هالیوودی
 


9. رابرت ردفورد، زوم (Zoom) در پارک سیتی


این رستوران که به عنوان بخشی از گروه گردشگاه های ساندنس رابرت ردفورد، در سال 1995 در یوتا افتتاح شد، در پارک سیتی قرار دارد و غذاهای خوشمزه آمریکای شمالی را سرو می کند. فضای این رستوران خودمانی و در عین حال شیک است و محل آن نیز جنبه تاریخی دارد. در واقع رستوران زوم در ساختمانی قرار دارد که در اصل دپوی راه آهن یونیون پسیفیک بوده است. زوم تابحال جوایز متعددی در طول سالها دریافت کرده که از میان آنها می توان به جایزه بهترین رستوران ایالت یوتا در سال های 2010، 2011 و 2013 اشاره کرد.

رستوران های تاپ ستاره های هالیوودی
 


8. کریس ناث، کاتینگ روم (Cutting Room) در نیویورک سیتی


علاقه کریس ناث، بازیگر آمریکایی، به موسیقی باعث شد که او و شریکش استیو والتر، با هم رستوران کاتینگ روم را در نیویورک سیتی باز کنند. این رستوران با موسیقی زنده و غذاها و نوشیدنی های 5 ستاره اش هنرمندان زیادی را نیز به سمت خود جذب می کند. کاتینگ روم مرکز تفریحی و کافی شاپ هم دارد.

رستوران های تاپ ستاره های هالیوودی
 


7. اشتون کوچر، کچاپ (Ketchup) در دوبی


اگر عازم دوبی هستید و می خواهید غذاهای آمریکایی را امتحان کنید، به رستوران کچاپ بروید که متعلق به گروه دولچه است. اشتون کوچر اولین کسی بود که سالها پیش در این گروه سرمایه گذاری کرد و شعبه های محبوب این رستوران "گیشا هاوس"، "بلا کوچینا ایتالیانا" و "دولچه انوتکا ا ریستورانته" بودند. حالا گروه دولچه شعبه ای از رستوران کچاپ در دوبی تأسیس کرده و حال هوای مدرنی به آشپزی کلاسیک آمریکایی داده است.

رستوران های تاپ ستاره های هالیوودی
 


6. جی زی، کلوپ 40/40 (40/40 Club) در نیویورک سیتی


این کلوپ که بیش از یک دهه است که در نیویورک سیتی افتتاح شده 12000 فوت مربع مساحت دارد و به کافه اسپورت و شیکی مزین است. این کلوپ نامش را از شاهکار بیسبالی گرفته که فقط چهار بازیکن در تاریخ به آن رسیده اند. این کلوپ و رستوران لوکس بهترین مکان برای افرادی است که عاشق ورزش هستند و می خواهند تجربه غذا خوردن در رستورانی باکلاس را داشته باشند. روی دیوارهای این کلوپ چوب بیسبال های طلا آویزان شده و لوسترها و آیتم های طلا هم در کافه آن به چشم می خورد. منوی غذاهای آن نیز بال بوفالو، میگوی سرخ شده جنوبی، بوقلمون و دنده کبابی گوساله دارد.

رستوران های تاپ ستاره های هالیوودی
 


5. بون جووی، آشپزخانه سول (Soul Kitchen) در نیوجرسی


خوانند مشهور راک، جان بون جووی، این رستوران خیریه را در سال 2011 در مرکز نیوجرسی باز کرد. رستوران عمومی آشپزخانه سول که توسط بنیاد JBJ Soul هدایت می شود، رستورانی است که در آن مشتریان برای غذاهای منو هیچ پولی نمی پردازند و در عوض هر مقدار پولی که بخواهند (یا بتوانند) در ازای غذایشان به رستوران اهدا می کنند یا در ازای غذایی که می خورند در آن کار داوطلبانه انجام می دهند. غذاها، سرویس و دکور این رستوران با رقبای خود رقابت تنگاتنگی دارد و با آنکه غیرانتفاعی محسوب می شود، ولی می توانید مطمئن باشید که کیفیت آن هنوز هم بالا است. مواد اولیه آن از باغ های سبزیجات تأمین می شود.

رستوران های تاپ ستاره های هالیوودی
 


4. مایکل جردن، استیک هاوس (The Steak House) در نیویورک سیتی


مایکل جردن، ستاره بازنشسته بسکتبال، از نام و نشان محبوب خود برای ساختن برند و ایجاد کسب و کار در صنعت غذایی استفاده کرد. حالا نام او برندی است که بخشی از گروه رستوران های کورنراستون است. یکی از رستوران های مشهور این گروه، رستوران استیک هاوس در نیویورک سیتی است که درست انعکاسی از سبک جردن است و در بالکن ترمینال گرند سنترال واقع شده که یکی از نمادهای شهری و معماری محسوب می شود. اگر به قطار یا تاریخ علاقمند باشید از این رستوران خوشتان می آید. این رستوران در سال 1998 و به یاد سفر با قطار ساخته شد.

 

رستوران های تاپ ستاره های هالیوودی
 


منوی آن منتخبی از استیک ها، غذاهای دریایی و غذاهای کلاسیک است. روزنامه نیویورک تایمز به این رستوران دو ستاره داده و روث ریچل، منتقد مشهور آن را رستورانی توصیف نموده که "نوع جدیدی از رستوران های ستاره ها را خلق کرده است"

3. رایان گاسلینگ، تاژین (Tagine) در لوس آنجلس


با آنکه رایان گاسلینگ در کانادا بزرگ شده، ولی این ستاره محبوب هالیوودی پولش را در رستوران لوس آنجلسی تاژین سرمایه گذاری کرده است. این رستوران در بورلی هیلز قرار دارد و غذاهای مراکشی مدرن سرو می کند. این غذاها را یک سرآشپز درست می کند که گاسلینگ اولین بار به لطف غذاهای کترینگ با او آشنا شد. رایان پس از چند بار امتحان کردن غذاهای این سرآشپز اینطور درباره غذاهای او نظر داده بود: «غذاهاش انقدر خوشمزه هستن که تا آخر عمرم هر روز می تونم ازشون بخورم.» این دو نفر از آن پس با هم دوست شدند و مدتی کوتاهی بعد، آنها تاژین را باز کردند. این رستوران حالا پر از صندلی های نرم، آینه های دست ساز و عکس های سیاه و سفید است.

رستوران های تاپ ستاره های هالیوودی
 


2. ایوا لونگوریا، شی بای مورتونز (SHe by Morton’s) در لاس وگاس.


ایوا لونگوریا، ستاره سریال محبوب Desperate Housewives، رستورانی در لاس وگاس باز کرده که به آن "خانه استیک بوتیکی مخصوص خانم ها" می گویند. این رستوران در سال 2013 (بجای رستوران Beso) افتتاح شد و آشپزی حرفه ای را با فشن و موسیقی ترکیب کرد. این رستوران حاصل شراکت مورتونز و لونگوریا است و فضایی با اتاق های غذاخوری خصوصی و فشن شوهای زنده و دکوری دلپذیر است. خانم هایی که به این رستوران می آیند با پرس های کوچک غذا پذیرایی می شوند و در کنار دسر برایشان آینه هم قرار داده می شود تا ظاهر خود را بعد از غذا درست کنند. بافت هایی همچون پوست تمساح، چوب پنبه، کریستال و غیره فضا را جالب کرده و بخش هایی از دکور این رستوران را تشکیل می دهند.

رستوران های تاپ ستاره های هالیوودی
 


1. رابرت دنیرو، نوبو (Nobu) در نیویورک سیتی


با آنکه رابرت دنیرو شریک رستوران های زیادی است، ولی اولین رستوران نوبو در نیویورک مشهورترین آنهاست. این بازیگر پس از کشف استعدادهای سرآشپز نوبویوکی "نوبو" ماتسوهیسا، روی رستوران او سرمایه گذاری کرد و با او شریک شد. او به نوبو پیشنهاد کرد که این رستوران منحصر بفرد را در نیویورک سیتی تأسیس کنند و بالاخره نوبو در سال 1994 تأسیس شد. رستوران نوبو در نیویورک غذاهای ژاپنی مدرن و خلاقانه حومه Tribeca را سرو می کند و از زمانی که بازگشایی شده بسیار محبوب و معروف شده است. روزنامه نیویورک تایمز به این رستوران سه ستاره داده و نوبو یک ستاره میشلن نیز دریافت کرده است.

 

رستوران های تاپ ستاره های هالیوودی



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 7215 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۳ شهريور بازدید: 5185 ساعت: 12:46 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
2 بازار دستگاه نانوحباب‌ساز ایرانی در گلخانه‌ها و تصفیه‌خانه‌های ۶ کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
3 ۳۶ تصفیه‌خانه جدید آب در حال ساخت است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
4 ۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
5 رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه تولید مواد دارویی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 روند پرشتاب تغییر اقلیم؛ حاصل افزایش انتشار گاز متان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
7 واریز ۴۵۰۰ میلیارد تومان به حساب داروخانه‌ها ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ شهريور
8 تجارت جایگزین سلامت در داروخانه‌ها ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
9 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
10 مادری که سرآشپز خاص یک ورزشکار شد! ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
11 لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۶ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 






 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  همه چیز درباره سوپ لقمه: از حدود 5 هزار سال قبل از میلاد مسیح كه انسا...

  خطر ابتلا به سرطان مری با مصرف چای داغ یک فوق تخصص گوارش و کبد با اشاره به اینکه سرطان م...

  خوراکی‌هایی که رشد مو را زیاد می‌کنند خوردن سبزیجاتی که به رنگ سبز تیره هستند، سرشار از ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بخور نخورهای 20 تا 120 سالگی (1) با ما باشید تا بگوییم بدنمان در هر سن و سالی بیشتر به چه مواد غذایی و ویتامین‌هایی نیاز دارد تا سالم و سرحال باشد.
چگونه بعد از 40 سالگی شکم نیاوریم؟ دکمه‌ی شلوارتان به این راحتی‌ها بسته نمی‌شود؟ هر روز احساس می‌کنید که پیراهنتان تنگ‌تر می‌شود؟ معنی‌اش این است که شکمتان در حال بزرگ شدن است.
زیتون سبز بخوریم یا زیتون سیاه؟ برای همراهی با غذا دوست دارید زیتون سیاه میل کنید یا زیتون سبز؟! شاید زیتون سبز کمی تکراری شده و زیتون سیاه به‌دلیل سر و شکلی که دارد، زیبا‌تر باشد! اما به نظر شما متخصصان تغذیه کدام زیتون را توصیه می‌کنند؟ زیتون رنگ‌شده نخورید!
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.