تغذیه طرفداران فوتبال به برد و باخت وابسته است


پزشکان علت این امر را نوعی عامل روانشناسی دخیل در احساسات افراد می دانند.

به گزارش لقمه، پزشکان دریافته اند که میزان اشتها و رعایت رژیم غذایی سالم در طرفداران فوتبال متناسب با برد و باخت تیم محبوبشان متفاوت است.

پزشکان متوجه شدند که افراد هنگامی که تیم مورد علاقه آنها می برد، رژیم غذایی سالم خود را حفظ می کنند و کمتر غذا می خوردند، در عوض هنگامی که تیم مورد علاقه ی آنها می بازد، بیشتر غذا می خورند و بیشتر به سمت غذاهای ناسالم و فست فود تمایل پیدا می کنند.

گفتنی است در زمان باخت تیم، افراد 16درصد و در زمان برد تیم 9 درصد به نسبت روزهای عادی تفاوت در حجم غذا خوردن پیدا می کنند.

بررسی ها نشان می دهند که در هنگام باخت تیم، افراد اغلب غذاهایی مانند همبرگر، چیپس، نوشابه، آبنبات و یا سایر غذاهای فرآوری شده می خورند در حالی که در مواقع برد بیشتر سالاد، ماست و غذاهای سالم می خورند.

پزشکان علت این امر را نوعی عامل روانشناسی دخیل در احساسات افراد می دانند که البته باید برای طرفداران پر و پا قرص فوتبال ریشه یابی و کنترل شود زیرا می تواند به تدریج و طی سالها سبب بروز انواع مشکلات و بیماری های قلبی عروقی و حتی روحی در آنها شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :yjc.ir

کد: 5068 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱۶ شهريور بازدید: 2850 ساعت: 9:23 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بلیت فروشی بدون استعلام دوز یادآور/ سرفه کرونا در ورزشگاه آزادی ۱۴۰۱ شنبه ۲۹ مرداد
2 رابطه زخم های بد دهانی با سرطان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ شهريور
3 برگزاری یک مسابقه فوتسال خیریه توسط ستارگان هنر ایران ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ شهريور
4 برگزاری یک مسابقه فوتسال خیریه توسط ستارگان هنر ایران ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد
5 بدهی دولت بابت برنج با مصادره ویلای پسر فوتبالیست معروف پرداخت شد ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير
6 جدیدترین تجارت علی دایی:فودکورت در یک مجتمع تجاری ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ آبان
7 بهترین راه برای جلوگیری از چاقی زمان دیدن مسابقات جام جهانی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۴ تير
8 برنامه کامل و نتایج دیدارهای جام جهانی 2014 برزیل ۱۳۹۳ يکشنبه ۱ تير
9 کیک تولد به سبک جام جهانی 2014 ۱۳۹۳ يکشنبه ۱ تير
10 تقسیم بندی جالب افراد توسط کی‌روش ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۹ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف این مواد برای جلوگیری از سرطان و بیماریهای قلبی و فشار خون خوردن غذاهایی غنی ازآنتی اکسیدان‌ها به همه توصیه ش...

  آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، م...

  تغذیه فوتبالیست ها فوتبال، ورزشی است مبتنی بر قدرت، سرعت و مهارت که ه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خطرات مصرف داروی کتامین برای زنان باردار پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید هشدار می دهد کتامین در حال تبدیل شدن به یک داروی محبوب افسردگی است، اما پزشکان خطری را که می تواند برای بارداری ایجاد کند، در نظر نمی گیرند.
اسفناج به ‌همراه گوشت مصرف شود یک کارشناس سبزی و صیفی‌جات اظهار کرد: بهتر است اسفناج به‌همراه گوشت مصرف شود.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
6 علت اضافه وزن در مردان اگر از خودتان می‌پرسید چرا زمانی که اکثر مردها روی ترازو می‌روند عقربه‌ی آن به سرعت شروع به چرخش می‌کند مطالعه‌ی این مطلب را از دست ندهید.