تغذیه طرفداران فوتبال به برد و باخت وابسته است


پزشکان علت این امر را نوعی عامل روانشناسی دخیل در احساسات افراد می دانند.

به گزارش لقمه، پزشکان دریافته اند که میزان اشتها و رعایت رژیم غذایی سالم در طرفداران فوتبال متناسب با برد و باخت تیم محبوبشان متفاوت است.

پزشکان متوجه شدند که افراد هنگامی که تیم مورد علاقه آنها می برد، رژیم غذایی سالم خود را حفظ می کنند و کمتر غذا می خوردند، در عوض هنگامی که تیم مورد علاقه ی آنها می بازد، بیشتر غذا می خورند و بیشتر به سمت غذاهای ناسالم و فست فود تمایل پیدا می کنند.

گفتنی است در زمان باخت تیم، افراد 16درصد و در زمان برد تیم 9 درصد به نسبت روزهای عادی تفاوت در حجم غذا خوردن پیدا می کنند.

بررسی ها نشان می دهند که در هنگام باخت تیم، افراد اغلب غذاهایی مانند همبرگر، چیپس، نوشابه، آبنبات و یا سایر غذاهای فرآوری شده می خورند در حالی که در مواقع برد بیشتر سالاد، ماست و غذاهای سالم می خورند.

پزشکان علت این امر را نوعی عامل روانشناسی دخیل در احساسات افراد می دانند که البته باید برای طرفداران پر و پا قرص فوتبال ریشه یابی و کنترل شود زیرا می تواند به تدریج و طی سالها سبب بروز انواع مشکلات و بیماری های قلبی عروقی و حتی روحی در آنها شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :yjc.ir

کد: 5068 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱۶ شهريور بازدید: 2818 ساعت: 9:23 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بلیت فروشی بدون استعلام دوز یادآور/ سرفه کرونا در ورزشگاه آزادی ۱۴۰۱ شنبه ۲۹ مرداد
2 رابطه زخم های بد دهانی با سرطان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ شهريور
3 برگزاری یک مسابقه فوتسال خیریه توسط ستارگان هنر ایران ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ شهريور
4 برگزاری یک مسابقه فوتسال خیریه توسط ستارگان هنر ایران ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد
5 بدهی دولت بابت برنج با مصادره ویلای پسر فوتبالیست معروف پرداخت شد ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير
6 جدیدترین تجارت علی دایی:فودکورت در یک مجتمع تجاری ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ آبان
7 بهترین راه برای جلوگیری از چاقی زمان دیدن مسابقات جام جهانی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۴ تير
8 برنامه کامل و نتایج دیدارهای جام جهانی 2014 برزیل ۱۳۹۳ يکشنبه ۱ تير
9 کیک تولد به سبک جام جهانی 2014 ۱۳۹۳ يکشنبه ۱ تير
10 تقسیم بندی جالب افراد توسط کی‌روش ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۹ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هر یك كیلوگرم اضافه وزن، 5 درصد خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد معاون فدراسیون بین المللی دیابت با اشاره به اینكه ...

  باید و نبایدهای غذاهای کنسروی به غذاهای آماده به چشم غذاهای رستورانی نگاه کنیم و...

  آیا استفاده از تلفن همراه عامل ابتلا به بیماری قلبی است؟ پایگاه خبری لقمه: همانطور که تلفن‌های همراه به سلط...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟ پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.
دوری از این بیماری‌ها با مصرف ماست کم چرب پژوهش‌ها بیانگر این است که اضافه کردن ماست کم چرب به غذای روزانه، ریسک بالا بردن فشار خون را کاهش می‌دهد.
تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک نکنید چون خاصیت درمانی زیادی دارند و این حرف که پیاز را از غذا جدا کنید را هم به کلی فراموش کنید . با توجه به قدرت درمانی این مواد مغذی ، باید مقدار مصرف آنها را در سبد غذایی خانواده بیشتر کنید . »
حالا، اگر جرأت دارید پفک بخورید! پفک با کمی ماست موسیر، عصرانه خوشمزه‌ای برای یک عصر خواب‌آلود پاییزی، درست قبل از شروع نوشتن مشق‌های تمام نشدنی است، اما مصرف این خوراکی خوشمزه را باید محدود کرد، می‌دانید چرا؟ ادامه‌ی مطلب را بخوانید.