تا پایان دهه اول محرم برپا است؛
اولین نمایشگاه عکس سفره های حسینی در خانه هنرمندان


اولین نمایشگاه تخصصی عکس سفره‌های حسینی با آثاری از جمعی از هنرمندان از تاریخ 8 آذرماه در محل خانه هنرمندان افتتاح می شود.

به گزارش روابط عمومی سایت لقمه، این نمایشگاه که توسط این سایت به عنوان دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی و با حمایت خانه هنرمندان ایران، به مناسبت فرارسیدن ایام سوگواری اباعبدالله الحیسن در نگارخانه میرمیران برپا خواهد شد شامل 17 تابلو عکس در ابعاد 90 ×60 است که از بین 72 عکس منتخب و برگزیده مسابقات دو دوره گذشته عکاسی از سفره های حسینی توسط شورای هنری خانه هنرمندان ایران انتخاب شده اند.

موضوع این عکسها به گوشه‌ای از آیین سوگواری ایرانیان در ایام محرم و صفر و نذورات ایشان به طور مشخص و اختصاصی می پردازند.

طراح و دبیر این نمایشگاه و مسابقات محمدصالح حجت الاسلامی است و داوری مسابقات مذکور را محمد مهدی رحیمیان، مجتبی آقایی، یدالله عبدی، حسین بهرامی، فرامرز عامل بردبار، مهدی سروری و مهدی توکلیان برعهده داشتند.

اسامی هنرمندانی که آثارشان در این نمایشگاه ارائه شده است عبارتند از: ابراهیم باقرلو- محمود بازدار- اکبر ترابی- مهدی جهانگیری- محمدصالح حجت الاسلامی - سید علی حسینی فر- رضا رادپور- سهیل زند آذر- حمید شعفی زاده - مرتضی صالحی- جواد عسگراوغلی- سید ابوالفضل عدل- داوود کهن ترابی-حسن قائدی- منصوره معتمدی- غلامحسین محبی.

بر اساس این گزارش، در روز اختتامیه این نمایشگاه هم دو تن از خاطره نویسان منتخب سال های گذشته اقدام به قرائت خاطره ارسالی خود در جمع حضار خواهند کرد.

گفتنی است به زودی ضمن اینکه کلیه عکس های منتخب دوره های گذشته بر روی سایت لقمه به نمایش در خواهند آمد؛ فراخوان چهارمین دوره مسابقات عکاسی از سفره های حسینی از سوی این دبیرخانه نیز منتشر می شود.


 




کد: 511 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ دوشنبه ۷ آذر بازدید: 5689 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
2 از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۱ خرداد
3 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
4 فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
5 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
6 تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
7 قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
8 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
9 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
10 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
11 ۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد


نظرات


ali

سلام يه گزارش تصويري از نمايشگاه بزاريد تا اونايي كه نميتونند بياند نمايشگاه،حداقل بتونند عكساش راببيند

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قوانین طلایی برای غذا خوردن این هفت قانون طلایی، قوانینی است که همه متخصصان تغ...

  دانش آموزان مواد غذایی حاوی آهن مصرف کنند سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان ...

  تغذیه در کودکان ورزشکار(۲) پایگاه خبری لقمه: در مقاله قبل گفتیم علاوه بر دریا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز درباره داشتن لثه سالم و زیبا اگر بپرسید مهم‌ترین جزء یک لبخند زیبا چیست قطعا همه می‌گویند دندان سالم و زیبا. اما در کنار سلامت و زیبایی دندان‌ها، سلامت و فرم لثه‌ها نیز از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است در حدی که زیباترین دندان‌ها اگر با لثه‌ای بیمار و عفونی احاطه شوند نه‌تنها لبخند زیبایی نمی‌سازند بلکه به دلیل عفونت لثه یا تحلیل رفتن آن جلوه خود را نیز از دست داده و صاحب چنین دندان و لثه‌ای قطعا لبخند زیبایی نخواهد داشت.
توصیه به خوشگذرانی در کلام امام کاظم (ع) پایگاه خبری لقمه: تفریح و سرگرمی‌های لذت‌بخش شما را در اداره زندگی یاری می‌کند و به کمک آن بهتر به امور دینی خویش موفق خواهید شد.
رستوران داری رابرت دنیرو و مایکل جردن چگونه است؟ ستاره های مشهور دنیا چه در حوزه فیلم و سریال باشند، چه موسیقی یا ورزش یا ... تلاش می کنند تا به شاخه های دیگر کسب و کار نیز روی آورده و با کمک شهرت و اعتبار خود پول بیشتری بدست آورند.
آشنایی با با ۶ خاصیت فوق‌العاده ماست ماست از هند باستان شناخته شده و دارای خواص بسیار می‌باشد.