قهرمانان میوه‌ای کدامند؟


برای سنجش ارزش و اهمیت هر چیزی معیارهایی وجود دارد. مهم‌ترین معیار سنجش ارزش میوه‌ها نیز میزان آنتی‌اکسیدان‌های آنهاست. البته میوه‌ها معمولاً خیلی دست پر هستند و فواید زیادی برای سلامتی ما دارند.

به گزارش لقمه، به نظر شما اگر قرار بود لیستی از میوه‌های قهرمان ارائه می‌شد چه میوه‌هایی در این لیست قرار داشتند؟ ما در این مطلب به چند میوه باارزش با آنتی‌اکسیدان بالا اشاره می‌کنیم. لطفاً با ما همراه باشید.

سیب

یک ضرب‌المثلی هست که می‌گویند: «هر روز یک عدد سیب بخور رنگ مطب دکتر را نبین!». البته شاید کمی اغراق شده باشد اما باید بدانید سیب خدمت زیادی به سلامتی می‌کند. پوست این میوه حاوی فیبرهای محلول در آب زیادی است که مهم‌ترین آنها پکتین می‌باشد. این فیبرها به کاهش کلسترول و قند خون کمک می‌کنند. زمانی هم که کلسترول و قند خونتان پایین باشد خیلی از بیماری‌ها مانند بیماری‌های قلبی عروقی و دیابت از شما دور می‌شود.

زغال‌اخته

نگاهی به رنگ و روی زیبا و شفاف این میوه بیندازید! دلتان می‌آید بی‌تفاوت از کنار آن رد شوید؟! زغال‌اخته سرشار از آنتی‌اکسیدان است و ارزش این را دارد که در گوشه‌ای از سبد میوه‌تان جا داشته باشد. علاوه بر این زغال‌اخته حاوی ترکیباتی است که ضد باکتری هستند. برای همین هم این میوه قدرت این را دارد که از ابتلا به عفونت‌های ادراری پیشگیری کند چون اجازه نمی‌دهد باکتری‌ها به جداره مثانه بچسبند. برای این‌که از خواص آن استفاده کنید از آب زغال‌اخته خالص بنوشید. توجه داشته باشید آب زغال‌اخته‌های خیلی شیرین ترکیبات ضد باکتری کمتری دارند.

موز

موز منبع فوق‌العاده پتاسیم می‌باشد. مصرف پتاسیم در کنار مصرف کم سدیم (نمک) به کاهش فشارخون بالا کمک می‌کند و برای همین هم بیماری‌های قلبی عروقی از شما دور می‌شود. خبر خوب دیگر اینکه برخلاف باورهای رایج موز باعث بروز یبوست نمی‌شود. پس بهتر است موز را محکوم نکنید بلکه باید بدانید که این مشکلات به دلیل کمبود مصرف فیبر، عدم تحرک بدنی و کمبود مصرف آب بروز می‌کند. در نهایت باید بدانید که یک عدد موز متوسط به اندازه یک عدد سیب فیبر دارد.

بلوبری

این میوه در صدر میوه‌های سرشار از آنتی‌اکسیدان قرار دارد. برای همین هم می‌توان آن را یک میوه ضد سرطان دانست. علاوه بر این باید بدانید که آنتی‌اکسیدان‌های موجود در بلوبری شما را از گزند بیماری‌های قلبی عروقی و دیابت دور می‌کند.

توت و تمشک

توت و تمشک منبع فوق‌العاده فیبرهای غذایی محسوب می‌شوند. برای همین هم برای سلامت روده‌ها، کاهش کلسترول و قند خون و همچنین کنترل احساس گرسنگی مفیدند. توت و تمشک علاوه بر آنتی‌اکسیدان‌ها سرشار از منگنز نیز هستند. این ماده مغذی آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد را خنثی می‌کند.

زردآلو

زردآلو سرشار از بتاکاروتن است. بتاکاروتن در بدن ما به ویتامین A تبدیل می‌شود که برای سلامت چشم‌ها لازم و ضروری است. دریافت میزان کافی از این ویتامین به رشد و تقویت استخوان‌ها و بافت‌های بدن کمک و همچنین سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.

انگور

حتماً شما هم انواع مختلف انگور را می‌شناسید و میل کرده‌اید. با وجود اینکه انگور قرمز آنتی‌اکسیدان بیشتری نسبت به انگور زرد یا سبز دارد اما با این حال توصیه می‌کنیم از همه انگورها میل کنید. انگور قرمز حاوی ترکیباتی است که برای سلامت قلب نازنین شما مفید است.

کیوی

همیشه گفته شده و شنیده‌ایم که مرکبات سرشار از ویتامین C هستند اما باید بدانید که خوردن دو عدد کیوی نیاز روزانه یک فرد بزرگسال را به این ویتامین تامین می‌کند. باید بگوییم که میزان ویتامین C کیوی بیشتر از مرکبات است. علاوه بر این کیوی منبع فوق‌العاده ویتامین K برای خانم‌ها می‌باشد و نیاز آقایان را نیز تا حدودی تامین می‌کند. این ویتامین در انعقاد خون و همچنین تولید بافت‌های استخوانی نقش مهمی دارد.

آلو و آلو خشک

فرقی نمی‌کند که آلو تازه باشد یا خشک. این میوه سرشار از آنتی‌اکسیدان است. البته بدانید که آلوی خشک یکی از این ترکیبات آنتی‌اکسیدانی به نام آنتوسیانین‌ها را ندارد. اما با این حال هنوز هم یکی از میوه‌های خشک سرشار از آنتی‌اکسیدان محسوب می‌شود. حتماً خودتان هم می‌دانید که آلو خشک یک ضدپیری فوق‌العاده است. این خاصیت آلو خشک به دلیل داشتن ترکیباتی است که سرعت بیشتری به کار روده‌ها می‌دهد.

پرتقال

پرتقال یکی از میوه‌هایی است که حاوی میزان قابل‌توجهی اسیدفولیک می‌باشد. این ویتامین برای ساخت و حفاظت سلول‌های جدید و همچنین تولید گلبول‌های قرمز لازم و ضروری است. یک لیوان کوچک آب پرتقال خالص (125 میلی‌لیتر) 10 درصد نیاز روزانه یک فرد بزرگسال به این ویتامین را تامین می‌کند. پرتقال مانند همه خانواده مرکبات منبع فوق‌العاده ویتامین C محسوب می‌شود. باید بدانید که این ویتامین به جذب بیشتر آهن منابع گیاهی مانند حبوبات، غلات و سبزیجات کمک زیادی می‌کند.




بازگشت به صفحه نخست
نقل از :آرمان

کد: 4807 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۲ مرداد بازدید: 4996 ساعت: 10:20 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا مصرف جلبک و بلوبری برای لاغری مجاز است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ مرداد
2 با این خوراکی ها دیرتر پیر شوید ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
3 آشنایی با میوه های لوکس ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
4 سرکه بلوبری به بهبود حافظه کوتاه مدت کمک می کند ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
5 کودکان با خوردن بلوبری توجه و تمرکز بیشتری دارند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۶ مهر
6 کاهش تاثیرات آلزایمر با مصرف بلوبری ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۸ تير
7 خوردنی‌های تقویت‌کننده مو ۱۳۹۳ يکشنبه ۲ شهريور
8 چه خوراکی‌های بهاری به لاغری و کاهش وزن کمک می‌کنند؟ ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۴ فروردين
9 شیرینی های قلبی رمانتیک و رنگارنگ ۱۳۹۲ جمعه ۲۵ بهمن
10 رابطه جنسی بهتر با این برنامه غذایی ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۵ دي
11 این ۵ میوه تابستانی ضد سرطان ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۲ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آب معدنی،محصولی که از پشت به سلامت خنجر می‌زند دستگاه‌های نظارتی، در بررسی‌هایی که از کارخانه‌های...

  مزایای استفاده از گیاهان معطر در برنامه غذایی افزودن گیاهان معطر به غذاها می‌تواند به حفظ وزن طب...

  چگونه غذا بخوریم تا فشار خون نگیریم وزارت بهداشت مجموعه‌ایی از دستورالعمل‌ها در رابطه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گران‌ترین مواد غذایی دنیا کدامند؟ قارچ کیلویی 3میلیون تومان، هندوانه کیلویی 9 میلیون تومان و قهوه فنجانی 150 هزارتومان...! این قیمت‌های نجومی با نرخ تورم 30سال آینده به دست نیامده‌اند.
خوراکی‌‌ها علیه اسـترس استرس ممكن است همه جا با شما باشد، مثل محیط كار، در هنگام رانندگی، در جشن‌ها و مراسم و یا حتی در منزل و زمانی كه اخبار ناخوشایندی ممكن است از طریق رادیو و تلویزیون به گوشتان برسد، اما در دنیای پرتنش امروز، چه كسانی ممكن است از استرس در امان باشند؟
«تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ پایگاه خبری لقمه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به تأثیر تورم مواد خوراکی بر تغذیه خانواده‌ها گفت: افزایش قیمت‌ها آسیب جدی به سفره خانوارها وارد کرده و چالش سوءتغذیه در کودکان را تشدید کرده است.
تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در این دوران عدم برخورداری دختران از تغذیه مناسب، متعادل و متنوع آنها را به سمت سوءتغذیه سوق می دهد و بارزترین آثار عدم دسترسی آنها به ریزمغزهای گوناگون را می توان در بیماری های جسمی دوره های مختلف زندگیشان مشاهده کرد.