یک خوشبوکننده گیاهی با خواص ضدآکنه


آویشن از جمله گیاهان مفیدی است که در آشپزی، درمان بیماری‌ها و کارهای تزئینی کاربردهای متنوعی دارد.

به گزارش لقمه، گلبرگ‌ها، برگ‌ها و روغن‌ این گیاه معمولا برای درمان شب ادراری، درد شکم، التهاب مفاصل، اسهال، گلودرد، سرفه و برونشیت استفاده می‌شود.

در مصر و یونان باستان آویشن برای خوشبو کردن محیط، کاربرد فراوان داشته است. همچنین آویشن از جمله گیاهانی با خواص ضدمیکروبی است.

علاوه بر این، طبق بررسی‌های یک محقق کانادایی آویشن دارای ترکیبی موسوم به «تیمول» است که می‌تواند مقاومت باکتریایی به داروهای رایج همچون پنی‌سیلین را کاهش دهد.

از دیگر خواص درمانی آویشن می‌توان به خاصیت آن در درمان آکنه اشاره کرد به گونه‌ای که نسبت به کرم‌های تجویز شده برای درمان آکنه موثرتر است.

محققان دانشگاه بلگراد در صربستان در مطالعات آزمایشگاهی خود در مورد تاثیر مصرف آویشن در درمان فشارخون روی موش‌ها دریافتند که آویشن در پایین آوردن فشارخون نیز موثر است.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، گروهی از محققان ترکیه‌ای نیز در بررسی‌ خواص آویشن به این نتیجه رسیدند که برخی ترکیبات موجود در این گیاه می‌تواند موجب مرگ سلولی در سلول‌های سرطانی سینه شود. این محققان امیدوارند با استفاده از این ترکیبات بتوانند دارویی برای درمان سرطان سینه کشف کنند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5335 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۴ مهر بازدید: 3050 ساعت: 8:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
2 گیاهی که تنها داروی حضرت علی (ع) بوده است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ آبان
3 ویروس سرماخوردگی را با این دمنوش ضربه‌فنی کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر
4 رمز و راز پختن یک عدسی خوشمزه ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
5 دمنوش هایی که به تصفیه خون کمک می کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۷ مرداد
6 عرقیجاتی که هنگام معده درد شما را آرام می کنند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۱ تير
7 درمان عفونت ریه با یک آنتی بیوتیک قوی خانگی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد
8 6 خواص پونه کوهی را بشناسید ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد
9 آویشن؛ کاهنده غلظت خون ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۳ فروردين
10 خوراکی‌هایی که تقویت‌کننده حافظه از منظر طب سنتی ۱۳۹۳ شنبه ۲۷ دي
11 این گیاه، ضدآکنه و ضدفشارخون است ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۸ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نقش پروبیوتیک ها بر سلامت دهان و دندان پایگاه خبری لقمه: پروبیوتیک ها میکرو ارگانیسم های ...

  بهبود خستگی مزمن با تغذیه سندرم خستگی مزمن بعد از کار زیاد، مشغله های فکری ی...

  خوردن روزانه قرص كلسیم خطر شكستگی استخوان سالمندان را كاهش می دهد سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

متفورمین قرص لاغری نیست/چطور کالری های اضافه را بسوزانیم؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:« رژیم های غذایی که به صورت دفترچه ها و کاغذهای چاپی در مطب ها و یا توسط پزشکانی که تخصصی غیر از تغذیه دارند یا از سوی پزشکان عمومی تجویز می شود خطرناک است.» از تجویز متفورمین به عنوان قرص لاغری از سوی برخی پزشکان عمومی انتقاد کرد.
مقایسه نان سفید و سبوس‌دار کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور گفت: به‌طور میانگین نان سبوس‌دار نسبت به نان سفید دو برابر ویتامین، مواد معدنی و مواد فیبری دارد.
راه‏های مقابله با خستگی بعد از غذا همه ی ما با خستگی بعد از غذا آشناییم به خصوص بعد از ناهار که معمولا بیشتر از وعده های دیگر غذا می خوریم. اما آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا این اتفاق می افتد و یا در برابر آن چه کاری می توان کرد؟
آشنایی با هشت غذای نذری از عراق تا پاکستان یکی از مرسوم‌ترین رسم‌های ماه محرم و صفر، پخش کردن غذای نذری است. پختن نذری هم فقط محدود به ایران و ما ایرانی‌ها نمی‌شود بلکه خیلی از مسلمانان جهان در این ماه‌ها رسم تهیه غذای نذری دارند.